Nas prvi par

Bas na ovom sajtu smo upoznali nas prvi par i to bracni kao sto smo mi.dogovorili se oko detalja gdje da se nadjemo ko sta voli i sve kako ide.

Ja i muz smo 12 godina zajedno od moje mature i on mi je treci muskarac u zivotu a i zadnji jer se niko ne trudi kao on (svaki put sam dozivjela orgazam).

Dogovorili smo se sa tim parom gdje i kad i sa nekim cudnim osjecajem posli u dogovoreni hotel.

Mi smo malo puniji kao sto se vidi na slikama ali to nama ne smeta za svakakve vratolomije :p i jebanje u svih 69 poza...

Kad smo stigli oni su vec bili u sobi i cekali nas sa nevjericom jer kako su nam posle rekli imali su neka ruzna iskustva.poceli smo polako da se mazimo i ljubimo jedni pored drugih sto me je nekako odmah napalilo i tako sam ovlazila znajuci da ce me neko gledati i jebati se pored mene.poceli smo sa lizanjem i pusenjem i prstenovanjem u guzu i pikicu kad odjednom ovaj momak pored nas poce da svrsava kao lud cura mu se naljuti sto je odma svrsio i poche da se priblizava nama.

Moj muz je odma uhvatio za kosu i povukao ka sebi zabio joj jezik u uvo i onda sapnuo lizi mi zenu po chmaru a ja cu ga tebi u guzu stavit!

Kad je to rekao ona se sva najezila dobila zmarce isto kao i ja,muz me legao na stomak,poljubio i njezno rekao ovo je za tebe...

Izbezumila sam se kad sam osjetila njene prste po mojoj pichki i njen jezik na mojem anusu a ona je drhtala dok joj je moj muz polqko skidao nevinost sa chmara.

Poche cura da vristi od zadovoljstva i ja poceh da svrsavam od uzbudjenja i da vristim kao neka porno zvijezda(tako sam se i osjecala)

Muz je mache sa sebe predje na mene isto u chmar da ga stavlja ili kako on kaze trpa :) a njoj glasno reche sad dodji sjedni mojoj zeni na facu da ona tebe lize.

Ja se sva zaledih prvi put da ja trebam da lizem pichku ali me muz tako nabio da sam sve zaboravila.

Ona mi sjede ja poceh jezikom da je bukvalno jebem jer je cijeli ulazio u nju a muz je poceo ljubiti kao niko tako strasno dok je mene nabijao u guzu u misionarskoj pozi.

Izvadi ga iz mene i rece nam da kleknemo na koljena i jedna i druga sto i uradismo a on poce da nam svrsava po licu i kosi i sisama ja nikad nisam dozivjela toliko sperme kolko je on izbacio za ove 12 godina.

Sagnu se i poce da me ljubi i prosaputa hvala ljubavi za ovo danas.

Ja sam se tako napalila da sam jedva cekala da dodjem kuci da ga zajasem sto sam i uradila ali o tome neki drugi put :**

Kategorija:
Strejt erotske priče