I tako i bi

Alo ljubavi, alooo

Jesi li tu? E dobro, krenuo sam, u kolima sam stižem.
Znaš nemam mnogo vremena, žurim strašno

Si tu? E vidi nemam mnogo vremena a imam mnogo želje, strašno sam te se uželeo, napaljen sam kao srednjoškolac. Zato molim te ljubavi skini gaće i brus i obuci preko nešto prosto, lagano. Nešto dostupno bre. Da mogu da ti priđem ribici, guzi i siki u jednom potezu. Znaš onu malu haljinicu, neku letnju haljinicu, bade mantil, šlafrok, tunikicu, široku majcu, kratku suknjicu, jebem li ga šta, nije bitno samo da te neko ne vidi da si gola dok mi otvaraš vrata.
I nemoj sad vino i tu zajebanciju, oću da te pojebem na brzaka, brzo i životinjski. Oću da ti ga steram kao životinja u sred parenja. Prebaci neki peškir ili čaršav preko kauča, izmakni stočić. Možeš da mi sipaš jednu rakijicu i pored kiselu vodu, da ima. Ti popij odmah neću da te čekam.
I kad uđem ne pričaj ništa, pusti me da uđem i zaključaj vrata. Tu ću prvo da te stegnem i pritegnem uza zid, da ti zavalim prvi poljubac. Da te pribijem uz zid i osetim tvoje telo, da ti zavučem jezik duboko u usta a rukom da stegnem tu tvoju prelepu guzu. Da osetim lepotu tvoje kože i da prođem prstom između guzova sve do tvoje lepe ribice, da je pomazim prvi put posle tolikog vremena.
Ni to neću dugo da radim već ću te okrenuti ka zidu i stegnuti jednom rukom oko struka a drugom početi da se naslađujem tvojim sisama. Ti se rukama osloni na zid i guraj tu tvoju zanosnu guzicu u moja krila. Ja ću ruku sa struka da spustim niže i da je zakopam u tvoju šumicu pa niže do usmina. Tu ću da stanem, pritegnem prst duž rascepline i muljam okolo. Ti ćeš da mešaš guzovima i da se tareš o moj prst sa jedne strane a sa druge ćeš da mešaš i stiskaš moju već otvrdlu alatku.
Ni to nećemo dugo da se bavimo, nemam vremena jebo te. Već ćemo preći do kauča. Gurnuću te niže i ti ćeš kleknuti ispred mene i početi da mi otkopčavaš kaiš i skidaš pantalone i gaće. Pružiću ruku i cepnuti tu tvoju rakijicu. Rakija će zaparati grlom i naniže a moj spreman kurac će se naći u tvojim vlažnim ustima. Protresću se i početi polako da ga nabijam. Ti samo navlaži usta i nežno ih sklopi oko njega. Guraću polako glavić unutra pa napolje, pa opet unutra pa napolje. Zatim malo dublje, pa pliće. Onda pređemo na kontru, uhvatim te za glavu i polako je navlačim na kurac,opet plitko pa duboko, plitko pa duboko.
Kada ga izvadim i počnem da se skidam to neka ti bude znak da se i ti skineš i popneš na kauč, klekneš, spustiš glavu i čekaš. Da, ja ću sigurno doći ali ću prvo da njoj, tvojoj zlatnoj ribici poklonim jedan poljubac, pa drugi, pa liz plitak gore dole duž vlažnog procepa. Tu ćeš mi ti već propevati, početi da mešaš i stenješ na moje veliko zadovoljstvo. Izmaknuću se malo pa se poigrati sa tvojom lepom guzom, razmaknuti guzove pa prstom malo raširiti usmine. Raširiću ti noge više, spustiti glavu niže, preći rukama preko leđa, kukova pa kurcem preći preko proreza. Malo levo desno, duž brazde. Malo mog macana da navlažim tvojim sokovima. Čisto da se ne prepadne od lepote. Opet se izmaknem, raširim guzove i poklonim ti još jedan poljubac direktno u epicentar, u nju, tvoju macu, picu, ribicu. Gurnem u nju jezik koliko god mogu bez obzira što mi nos ulazi u tvoju guzu, zavlačim se što više i jače mogu. Dižem ti guzu visoko i konačno polako uranjam u nju. Ulazim odlučno i jako i stajem. I sam ispuštam neartikulisane zvuke i stajem na trenutak da uhvatim vazduh i uživam u ovoj lepoti.
Jedan, dva, tri, četiri.... Iiiii nastavljam sad već u naletu strasti ne mogu da se kontrolišem, ulećem sad životinjski i cepam. Više mi nije ništa važno, pao mi je mrak na oči i sada sam jebač bez ikakvih obzira. Više mi nije važno tvoje stenjanje i preklinjanje, tvoje vriskanje i podvriskivanje, sada sam u orbiti i više ništa me ne može zaustaviti, kopam, orem riljam, stenjem i kukam ali ne prestajem. Ti zavuci ruku u ribicu ako ti treba pomoć, jer od mene je nećeš dobiti jer ja ubadam iz sve snage još neko vreme, cepam te i krešem i onda mi pada mrak na oči i višenedeljna zaliha sperme iz oteklih jaja kroz nabrekli kurac uleće u tvoju raskvašenu picu i puni je, puni, puni....
Hvatam se za tvoje bokove i padam pored tebe ne želeći da ispadnem iz tebe, ostavljam ga unutra da uživa u tvojim sokovima pomešanim sa mojom spermom. Pružam ruku dole i napipavam tvoju i zajedničkim snagama započinjemo ples po tvom klitorisu. Pičeći mišići brzo reaguju i ti počinješ da se treseš i uvijaš na mom kurcu u orgazmičnim grčevima.
Umirujemo se polako, hvatamo vazduh i to je to. Izvini ljubavi stvarno žurim, ohladi vino za večeras stižem na vreme. Oblačim se brzo i izlećem napolje, moram dalje na posao, jebem te posle....

Kategorija:
Strejt erotske priče