Jedan čovek i jedna žena - Senka u mećavi

Koliko čoveku treba da shvati da je samo jedna mala iskrica u noći. Njene tople ruke su vukle moje, a ja sam zurio u divlju mećavu napolju. Dok se ona grlila i ljubila s ženama u prolazu, ja sam ih ljubazno pozdravljao i razvlačio gubice u tup osmeh. Obuzimala me je čudna toplina, kao da je rukama prenosila svoju energiju i raspoloženje u moje biće. Stresoh se. Na stepenicama se okrenula uputivši mi nježan pogled.

„Bio si divan“, prisloni usne na moj vrat.

Nasmešio sam se i uronuo licem u njenu plavu kosu.

„Vedar i rasplesan, kao nekada, ne ljutiš se što želim da ostatak noći provedemo sami“, nastavila je.
„Ni najmanje“, verovatno mi se u očima osetio plamičak.

Zadnji sprat. Njena duga haljina se vukla po podu, prigušena svetla su lažno naglašavala mir, koji bi bio malčice narušen glasnim smehom, tihom muzikom, ili pak kratkim uzdasima iz susjednih soba. Ušli smo u svoju. Skinula je cipelice i uz zvuke olakšanja zavalila u fotelju. Prošetah do prozora. Vetar je tiši, a sneg nastavlja sipati...tiši....sneg...sipati....

Bljesak

Tresnuo sam vratima, noseći naramak drva u sobu. Vatrica je tinjala. Nina uđe iza mene u odmerenom plesnom koraku.

„Nije se zagasila“, konstatova, cupkajući dupencetom ispred mojih očiju.

Iskrice.

„Tako, raspali je“, nasmeši se.
„Koga bre“, ostao sam u sedećem položaju.
„A joj, pa vatru“, prislanjala se uz mene, dok sam ruke spuštao na njene butine.
„Pijana si“, gledao sam ju dok se okretala.
„Samo malčice opijena i tako srećna“, prolazila je prstima kroz moju kosu, milovala me po licu, primičiću unutarnje delove dlana, slobodne ruke, mojim usnama.
„Moram ti reći, nisam te pratila zbog vatrice, niti da bi me pipkao, nego...zove nas komšija Miro, ima nameru da otpeva nešto uz novogodišnju zdravicu.“
Odhuknuo sam.
„To je već treći put da gazda Miro otpevava, sve sa zdravicama poslije svake strofe.“, ustao sam.
„Znaš, nešto si ti meni puno namrgođen, biće vremena i za akcije, koje su tebi na umu.“
„Znam, ako mi se mogne dignuti, poslije silnih zdravica“, podigao sam obrvu, levu naravno.
„Kako te bre nije sramota, ja ovako uspaljena pored tebe šetkam, uživajući da me gutaš očima, prateći svaki moj pokret, a ti se već žališ na erekciju. Ajde, valjda se snađem sa šakom jada u tvojim gaćama.“
Sad sam podigao desnu.
„Dobro dve, ali to su moje ručice, znaš u njima nekako neprirodno rasteš i ukrućuješ se.“
Prislonio sam je uz zid. Jedna ručica, slobodna, jer je u drugoj flašica ruma, se uvuče u moje međunožje. Pratio sam, ta moje se obe slobodne.
„Nina, ti si sva mokra.“
„Mmmmm, jesam li!?“,
Pesma poče.
„Neće valjda opet „Miljacku“, mislim da je otpevana.“
„Nije, pomešao si reke“, odgovori ona između dva uzdaha.
„Možda i pića“, prislonih joj usne uz kosu.
„Sve dok ne pomešaš žene...“, Nina se trznu, dok sam kažiprstom prelazio preko klitorisa.
„Ajmo bre“, reče i sočno me poljubi.
„Idemo, ček samo da još jedno drvo ubacim, nek se razbukta, vratićemo se brzo.“
„Pih, ostavi me na pola orgazma, bem ti svakakva muškarca“, otpila je gutljaj.
Pogledah je, dok mi je plazila jezik.
„Izluđuješ me.“
„Znam, al kasnije sam samo tvoja, pamti pa vrati“, cupkala je uz vrata i počela pevušiti refren.
Izašao sam za njom, ostavljajući pucketanje u kaminu. Vetar je utišao, a sneg nastavlja sipati...tiši...sneg...sipati.

****

Posmatrala sam ga, dok zuri u prozor i vrti neku pričicu, verovatno neku našu, deluje tako usamljeno, otuđeno, lepo, seksi, muževno...gotovo da ne trepće. Ustala sam iz fotelje i uvukla mu se u naručje.
„Tu sam, ne ostavljaj me samu, tamo negde u mislima.“
Prenuo se.
„Znaš Nina, dođe trenutak....“, stavila sam mu prst na usne..... „kad želiš da budeš nasamo s nama, ali, nemoj to molim te raditi, kad sam ja blizu, kad sam ti u naručju, to me jako boli.“
„Pokušat ću“, smešio se.
„Dobili smo jedan šampanjac gratis, da ga otvorimo, čišto po jednu čašu, onako pred spavanje.“
„Spavanje“, obliznuo je gornju usnu, to me uvek izluđivalo, mada mu nikad nisam u potpunosti priznala. Spustila sam pogled.
„Da, a pre toga idem u kupatilo da se svučem, ti možeš ovde pored prozora, molim te, ostavi košulju i kravatu, to ću ja svući.“
„Ne smem provirivati“, latio se šampanjca.
„Ni u snu“, odgovorila sam, ostavljajući maramu u njegovim rukama, dok mi je haljina padala s ramena.

U kupatilu sam čula tup zvuk, biće da mu je otvaranje pošlo za rukom.
Pogledala sam se u ogledalo, nameštajući mrežasti kombinezon, koji mi je on kupio, iako sam se čudu čudila, da i dalje pogađa moj ukus, podlac. Iz torbe sam izvukla dve crne trake i jednu maramu iste boje, a potom se pogledala u ogledalu.
„Nina, uvek ti je govorio kako ga izluđuješ, što bi mu taj osećaj menjala.“
Lagano sam otvorila vrata, stajao je u uglu sobe u poluraskopčanoj košulji i kravati preko. Muškost mu je bila skrivena.
Ušla sam na prstima, prihvaćajući njegovu ruku i zavodljiv smešak, koji mu se pojavio na usnama.
„Nina, ja...zaista prelepo...“, nisam mu dopustila da priča, već sam jezikom prihvatila njegovu gornju usnu i pomazila mu međunožje. Tako volim uzeti u ruku taj kurac, povlačiti ga, prstima masirati glavić, dok on dobija željene konture.
„Jesi li natočio piće?“
Kimnuo je glavom.
„Onda ga donesi u krevet“, nasmešila sam se.

Legla sam na krevet i skupila noge u kolenima, igrajući se grudima, mazeći noktima već ukrućene bradavice, napupale u mrežici. Takvu me je i zatekao. Spustivši čaše pored, u dva koraka je prišao krevetu, dok sam ja lagano širila noge i rukom tražila ribicu. Zažmirila sam, osetivši njegovu krupne šake na kolenima, nakon čega su počele da klize ka butinama. Prsti su mi već bili u ribici, a on je rukama prelazio preko stomaka. Otvorila sam oči i srela njegove iznad. Poljubih ga sočno.
„Daj mi koji gutljaj.“
Nisam se prestajala maziti, a on mi je nežno podigao glavu, kako bi šampanjac klizio niz moje grlo. Ostatak sadržaja iz čaše završi mi na bradi i vratu, da bi ga on pokupio glasnim poljupcima, uz moje odobravajuće mumljanje. Jezik je počeo da klizi prema grudima.
„Čekaj, molim te....“, zavapih....“imam nešto za tebe.“
Izvukla sam prste iz vrele ribice i sadržaj prenela do njegovih usta. Noktima sam mu bockala gornju usnu. Krenuo je da me poljubi. Odgurnula sam ga nežno i pokazala na trake, koje su bile na stolici do ormarića. Podigao je obrvu i nasmešio se.
„Prihvataš li?“, napaljeno sam ga gledala.
Skupio mi je kosu i malo me grublje pritisnuo na krevet.
„Igru....da“, prošaputao mi je na ovo, dovodeći me na ivicu orgazma.
Uzeo me je u naručje i podigao, dopustila sam mu da me izljubi, a onda pokazala prstom ka stolici. Uzevši je, odmaknu se od kreveta. Okrenuo je stolicu (na)opako i seo na dva metra od kreveta. Ruke je položio na gornji deo, čekajući moju psinu. Uzela sam dve trake i čvrsto mu vezala, ma prilepila ruke za stolicu.
„Možda ćes se moći osloboditi, ako budeš uporan, al' te upozoravam, NEMOJ“, bila sam glasna, istodobno uživajući u njegovim poljupcima, kojima je obasipao moja ramena. Muškost mu se ukrućivala, a ja nisam smogla snage da je odbijem. Dođoh sa strane, uzevši vreo kurac u usta. Uvukoh ga do kraja i dubok uzdah se prolomi sobom. Pomicao je stolicu, pa sam morala da ga umirim, položivši mu tople ruke na butine. Glas mu je bio hrapav. To me je još više ložilo. Zagrebah malo po glaviću, a on nabreknu. Šteta što nisam mogla dohvatiti jaja. Par puta pređoh jezikom od korena prema vrhu i pustih ga. Molećivo me pogleda.
„Ne“, odgovorih odlučno, gurnuvši mu jednu, a potom i drugu sisu u usta.
Jedva sam ga odvojila od njih. Položih mu prste na usne.
„Budi tih i miran, sapući mi, a ja ću ti se brzo vratiti.“
Poslije tih reči, sam se zanosno okrenula i mešajući dupencetom, vratila na krevet.
Izgarao je, a ja uhvatih vatru u njegovim očima. Vatru, razbuktalu, od strasti, emocije, želje, melanholije... Na trenutak sam se osećala, kao da plutam na površini vode, dok on svojom vatrom žari svaki delić moga tela. Na sve četiri se pomerih na ivicu kreveta, tamo gde sam njemu bila najbliža.
„Šapući mi šta bi mi sve radio, pa možda te pustim sebi, ni slučajno ne pomišljaj da se oslobodiš, posebno da grizeš ustima, inače ćeš dobiti povez preko očiju.“
Počela sam divlje maziti ribicu, dok se on suzdržavao i delovao nezainteresovano. Ipak, brada mu je neprestano drhtala, a usta se lagano otvarala. Poslušala sam šapat o jezičini u mojoj ribici i spustivši se nisko na krevet, podigavši guzu, počela se tresti.
„Tako bih volela da me divlje uzimaš otpozadi, nabiješ do kraja, izlupaš po dupencetu, pa razbijaš žestokim ubodima.“
Samo je spustio pogled u međunožje, koje ja, zbog položaja stolice, nisam mogla videti, a tako sam želela da osetim tu pulsirajuću kurčinu. Đubre jedno. Oboren pogled. Zavapih.
„Pogledaj me...molim te...želim da me gledaš...izgaram.“
Usnama mi je naredio da odvojim ruke od ribice, iako sam se nadala napadu orgazma.
„Okreni se na leđa, raširi noge....mazi se po telu, i ne pomišljaj na ribicu!“
Ta vatra, poslušala sam ga i grčila se na krevetu, stiskala grudi, vrteći glavom na jastuku, skupljajući noge da ne bih video kako ruke spuštam niže.
„Ne!!!“, bio je glasan.
Ponovo sam raširila noge, a potom ih podigla u vis, kružeći prstima oko anusa. Srećom, još uvek sam pri sebi pa mogu da uzvratim. Čulo se drmusanje stolice, praćeno dubokim uzdasima i mojim glasnim vapajima.
„Ne pomišljaj, odmakni se, ali mi dopusti da svršim, molim te, tako sam mokra.“
Spustih noge, raširivši kolena. Bio je van sebe, dok su mu ruke drhtale, a u očima izgarala moja koža.
„PUSTI ME“, zaječala sam i počela gristi plahtu.
Slušala sam njegov šapat, zamišljajući njegovu ruku, na mom stomačiću, dok mi drugom masira klitić, jezikom kruži oko pičkice i povremeno nježno ugrize za butine.
„Možeš, prepuštam te orgazmu“, čula sam hrapav glas.
Samo jednom sam uspela da uhvatim vatru u njegovim očima, a potom snažno, gurnula prste u uzavrelu pičkicu, divlje masirajući klitić, blago podignute karlice i zavraćene glave, dok su me naleti orgazma bacali po krevetu. Negde u daljini sam čula drmusanje stolice i duboke uzdahe, a to me je samo još više ložilo. Sokovi su kiptili iz mene.
„Aaahhh....ohhhh, jebem ti“, posljednji trzaji nisu tresli samo krevet već i celu sobu.

Uspela sam otvoriti oči. Sedeo je malo bliže krevetu, spuštenog pogleda, dok je jedna noga stolice (nogara), gotovo napukla.
Pogledao me je i pozvao.
Ustala sam u sedeći položaj i teško disala. Bila sam musava, ali sam mu neprestano plazila jezik. Vlaga u kosi. Gledao je u pod. Spustila sam stopala na tepih. Obratio je pažnju. Rukama sam prelazila preko listova, spremajući se da ustanem i bacim na njega.
„Na kolena!“, promucao je glasno.
Igra se nastavlja. Sela sam na tepih uvijajući se, a potom ga molećivo gledala odozdo, drmusajući guzom. Pozvao me pokretom ruke i ja poslušno krenuh ka stolici. Usne su mu drhtale, pa ja prislonih svoje. Osetila sam krupne graške znoja na obrazima, koje su u potpunosti odgovarale mom stanju na licu. Manito sam tražila kurac i već nakon nekoliko pokreta, vratila ga u stanje pripravnosti. Nežno sam ga oslobodila, iznenađena da su trake bile učinkovitije od onoga, što sam tajno priželjkivala.
„Opiši mi koliko me želiš“, čekala sam njegov šapat.
Srušio je stolicu, tu našu barijeru i uspravio se, koliko je krakat. Propela sam se na prstiće. Obraz uz obraz.
Usnama je prešao preko delova vrata ispod uha, a potom prošaputao.....“ tko te k' meni poslao, da mi anđelima kvariš posao...“
Ponovo sam bila samo njegova.

Nina se privila uz mene, uzeo sam je u naručje i odneo na krevet. U stojećem položaju na krevetu mi je nudila grudi, gurajući mi glavu naniže prema ribici, da bi se snažno stresla, kada su moji prsti uplovili u nju. Brzo je poderala mrežice, kako bi oslobodila grudi za vrele usne. Ruke je položila na potiljak, grebući me po vratu, svaki puta kada bih malo grublje napao bradavice. Pošto sam otvoreno pretio da ću se izgubiti u tim lepim grudima, sklonila me je od njih, izmičući jednu pa drugu. Potrgala je ono dugmića što je ostalo zakopčano na košulji, a kravatu skinula preko ove moje telećine. Spustila je ruke na moja ramena, prevlačeći noktima preko grudi, sve se bojim da se kršna, da bi u sedećem položaju, nemo posmatrala pulsirajući kurac. Sabrah se u momentu i zgrabih maramu sa ormarića.
„Prihvataš li“, upitah đavolski se osmehnuvši.
Sve“, kimnula je glavom
Sledećeg minuta sam joj čvrsto vezao povez preko očiju, za svaki slučaj dodatno prigušio svetla, upalivši jednu sveću na polici pored kreveta, za onu na drugoj strani, nemadoh vremena, jer nisam mogao izdržati gledajući Ninu, kako manito trlja klitić, tražeći me. Ponovo je rukama prihvatila moj torzo i počela ljubiti mesta iznad pupka. On je bio malo niže. Uskoro je prihvatila glavić, a ja joj rukama umrsih kosu. Uvlačila ga je nežno i puštala do kraja, a potom prstima dražila glavić, ili se lupkala nabreklinom po obrazima. U trenutku sam ga se i ja dohvatio izmicavši ga, naravno dobio pljusku po ruci i jedan ugriz na glaviću.
Povuci mi malo glavu, hoću da ga progutam celog“, nameštala se, dok sam joj skupljao kosu u šaku.
Usledilo je nekoliko dubokih uvlačenja, koja su završavala igrom između vrha jezika i rupice, iz koje su procurile sretne kapljice. Uzela ga je rukama i vešto nadrkvala, a usnama nežno ljubila jaja, znajući koliko sam osetljiv, jer sam se propinjao na prste. Navođena uzdasima mog užitka otišla je i malo dalje, ljubeći mesta oko anusa, preteći da će prstići završiti u njemu. No, pulsirajući kurac ju je prekinuo. Želela ga je u sebi.
„Nećeš brzo svršiti?“, promumlala je.
„Ne bih se smeo kladiti“, pomilovao sam je po licu, da bi me nehajno ugrizla.
Kažnjena je nežnom pljuskicom, koju je shvatila „ozbiljno“, gurnuvši me dupetom i nameštajući se na krevetu, kako bih je uzeo otpozadi. Obljubio sam joj vrat, a potom grublje gurnuo glavu u jastuk, dok se meškoljila dupetom, tražeči kurac.
Pocepavši mrežicu, ušao u nju.
„Tako, navali jako, razbucaj me tom kurčinom, čvrsto mi obujmi rukama dupe.....tako, puni me....“, prigušeno je mumlala u jastuk.
Nakon nekoliko brzih uboda, podigla je dupe još više, a ja iskoristih priliku, da obljubim pičkicu, iz koje je curilo niz levu butinu. Rukama je uhvatila šipke na krevetu.
„Zatresi, molim te....odlepiću....aaaahhh!“
Ponovo sam bio u njoj, prateći njen ritam mešanja, kako bih se zario što dublje.
„Tako me nabijaj!“
Podigao sam je u sedeći položaj, jedva preživjevši drhtavicu, koja joj prolazila telom, puštajući da se nabija odozgo, dok sam je na kolenima povlačio na svoje grudi. To mi je omogućavalo brze, ali kratke ubode i promenu ritma, a istovremeno priliku da usne prislonim uz njen vrat.
„Voliš li ovako!?
„Da, samo me jebi, nemoj prestajati ljubiti...aaaa....mračno je, pratim samo tvoje dodire, šapate i poljupce...nikada nemoj prestati.“
Povukao sam je na sebe u sedeći položaj, ostavivši joj prostora da se snažno nabija, uz duboke uzdahe, moju levu ruku na vratu, dok sam desnom mazio grudi, koje su poskakivale skupa s krevetom.
„Hoću da te gledam“, zamolila je između dva uzdisaja.
„Ne, nećeš....“, ipak sam je okrenuo prema sebi, na brzinu odstranivši, uz njenu pomoć, ostatke mrežice, tako da smo bili potpuno nagi. Savila je noge u kolenima i počela se divlje nabijati. Oboje smo bili blizu, pa sam joj morao stisnuti butine, davajući znak da moramo usporiti. Tražila je moje usne, primičući ruke povezu, što sam grubo odbio. Prešla je preko grudi i uhvatila kurac, pretećom mimikom, potom se osmehnula i počela da ga nežno ljubi od vrha prema korenu.
„Dođi na mene, daj mi ga“, legla je na krevet i promeškoljila se.
„Ti misliš da ćeš se tako brzo izvući, samo probaj skinuti povez“, zvučao sam polupreteći.
„Ej toliko sam uspaljena, vrištaću, ako počneš nešto....“, zastala je.
Manja, mirišljava sveća, čudne debljine i oblika na vodoravnoj podlozi, joj prođe ispred očiju. Rukama je masirala klitoris.
„Alo...da znaš...aaaa, da ću vrištati.“
„Budi mirna, bez naglih pokreta, ostalo prepusti meni“, šapnuo sam, ljubeći joj vrat, kako bi se smirila.
Sveću sam položio na njen stomak, nakon čega se je naglo izvila, a potom prihvatila moju ruku, kojom sam joj obujmio grudi i osmehnuvši se rekla: „Verujem ti.“
Jezikom sam prešao preko ribice. Uzdasi su bili ravnomerni. Dodirivao sam stidne usnice ovlaš, terajući je da se strese, istovremeno gledajući u sveću, koja je treperila na njenom stomačiću. Usnama prihvatih klitić.
„Ajjj, gotova sam“, lagano se počela tresti.
Usisavao sam ga nežno, gurajući dva prsta u ribicu, iz koje je pretila vulkanska erupcija.
Nina se grčila, podižući pogled, kako bi uhvatila iskru plamena na njenom stomaku. Ne vadeći prste iz ribice, izljubih joj butine, dok je ona pokušavala da levo stopalo gurne ispod mene i dohvati kurac.
„Joj, blizu sam, ja ne mogu više ovako, toplo mi je oko stomaka, onesvestiti ću se.“
Bio sam ponovo spreman. Podigao sam sveću, prinoseći je njenom licu, da bi ona ponovno zadovoljno zamumlala,.
„Taj plamen...“, otvorenih usta je tražila moje usne.
Ugasio sam sveću, bacivši je na policu, trgnula je glavom, a potom me slepo gledala, položivši mi ruke na ramena. Skinuo sam joj povez i u deliću sekunde zario kurac. Otvorenih usta, u totalnom bunilu me je povukla na sebe i obujmila nogama.
„Lezi na mene, pritisni me....aaaaa, blizu sam.“
Rukama mi je stiskala vrat i orgazmično dočekivala svaki moj ubod, gurajući me uz svoje telo, što je i mene dovodilo do pomračenja. Nakon što sam preživio njenu drhtavicu, zadnji, dublji ubod je bio koban, no uspio sam izaći iz ribice i ištrcati lokvice semena, po njenom telu.
Ležali smo jedno pored drugog, gledavši se ćutke, nekoliko minuta, povremeno spojenih usana ili pak umršene kose vlažnim rukama.
„Kasno je“, reče Nina popevši se na mene.
„Prilično.“
Nasmejala se. „Biće da i dalje sipa.“
„Verovatno, ustaću i proveriti.“
„Ne, samo nas prekri dekom i nikada ne pomišljaj da pobegneš od mene iz kreveta.“
„Primljeno k' znanju.“

****

Jutro. Sipa i dalje, ko' iz rukava. Gologuz sam sedeo pored prozora, gledajući u njenu cigaretu, koje je dogorevala, dok nam je ona sipala čaj.
Jebote, ne može biti sve kratkog veka. Ljubav bi možda morala biti večna. Gledam Ninu kako elegantno puše u napunjene šolje.
Ustao sam da joj odnesem cigaretu.
„Jesi li povukao koji dim.“
„Jedan ili dva.“
„Daj bre obuci gaće, videće te neko, a kakvi smo srećnici, pozvaće policiju.“
„Ja se ponadao da osvanem na nekoj od društvenih mreža i revnosnih portala.“
„Šok i neverica, golim dupetom i poluerektilnim međunožjem, počastio goste u našem poznatom odmaralištu. Očit primer golaća, muškarca koji ne vežba dovoljno. Suzdržati se nemogodoše, pa se u cik zore krljat počeše....naslovi“
„Daj prestani, pišnuću ili proliti čaj po sebi“, zacenu se Nina.
Nina, to s policijom, ne bi ni bilo tako loše“, ponovo sam se obreo kod prozora.
„Daj pusti me, mogli smo malo plivati u bazenu.“
„Ne ozbiljno, oni dođu i mi 'ladno zadužimo pendrek i lisice za narednu noć.“
„Šta, ne neću pristajati, isuviše si raspoložen, a takvog te najviše volim.“
Ustala je iz fotelje i sela mi u krilo.
„Idem se osvežiti“, razbarušila mi je sede u kosi.
„Doći ću brzo....samo da“, nasmešila se, poljubivši me u čelo.....“, dok razrešiš neke stvari sam sa sobom.“
„Tako nekako.“
„Obuci gaće, čekaću te, ja sam tu s tobom, mani se tih nekih dubokoumnih i prigušenih monologa.“

Sam, sa samim sobom i Ninom, koja zatvara vrata.

Mrak je, vozovi prolaze, a čak ni on ne sipa istom bliskošću. Ceo život se trudiš zadržati drage ljudi blizu sebe, a onda pomisliš da je svako od nas zarobljen u harmoničnom nizu, u kojem se smenjuju radost i tuga, ljubav i patnja. Teraju nas da živimo brzo, nametnuvši nam idealističke ciljeve, da bih se uhvatili u koštac s tuđim snovima, bežeći od svojih. Ljubav se ne menja, ne bledi, možda je samo doživljamo drugačije, a istovremeno se molimo da ostane tu u sobi, kao miris, tračak, trunčica...čak i prašina.

...“i šta posle svega, isto pitanje....“
....“da li me opet čeka skitanje....“

Nina nasloni glavu na moje rame
„Jesi li svršio...“

Kategorija:
Strejt erotske priče