Bio sam kao i ostali moji drugovi gledo sam curice itd.. dok nisam usao na Gay pornice to me zanimalo tako sam gledo i svidilo mi se zamisljo sam da i ja pusim nekom i primam.Skupio sam hraborsiti i napravio profil na Romeo ali se nisam imo hrabrosti nac sa bilo kime.

Dol se nije pojavio on Jovan iz mog grada imao je 33 godine ja tada 19 dop smo se vidio sam da je zgodan znao sam ha izvinjenja nije se libio slat mi slike lica itd dok ja nisam smio.

Rekao je da se nadjemo da ce doci autom po mene dugo sam razmisljao 7 dana skoro i odlucio sam da odem rekao je da ce me cekat kod doma sportova da vozi sivu mečku.Otiso sam oko 9 i vidio da stoji m3cka i on u mecki razmisljo sam dal da pridjem i otiso sam uso sam u auto i pozdravio se rekao je sta sad ? Odgovorio sam ne znam kako ti zelis upalio je auto i otisao jedne skretnice blizu Save . Ja sam tako zelio da mu popusim i sam sam na njega navalio da ga ljubim odkovcao sam mu hlace i prepo sam se kurčine.rekao je hajde i poceo sam da ga obradjujem p4vo polako neiskusno vidi se ali posle sve jace i bolje dok nisam osjetio da zateze noge kad je prsno u usta poceo sam kasljat zakusio me ali sam sve proguto rekao je sleseci put cu te jebat ali to u nastavku..

Nadam se da vam se svidja moja prva prica istinita .