izasao sam iz njegove kuce. Kakav je to fantasticni jebac bio.. Imao je veliki debeli kurac od sigurno bar 18-19cm, i odlicno je znao da ga koristi. Tako me je dobro naguzio da sam jedva hodao, noge su mi bile skroz krive a dupe razdvojeno. Nisam imao ni snage da se presvucem nazad u musku odecu, tako da je na meni bila samo plava teksas mini suknja, roze tanka providna bluzica, crna kozna jaknica, crvene stikle od 12cm, najlonke i gacice umrljane spermom.

Cekao sam tako par minuta na ulici, i dalje sa perikom, sminka mi se bila razmazala od silnog gutanja kurca, a "muska" odeca mi je bila u torbici.

Konacno je naisao taksi. Kada sam usao unutra i rekao dokle da me vozi, primetio sam da me procelavi, malo puniji i misicav taksista u srednjim godimama cudno odmerava ali nista ne spominje.

Vozili smo se petnaestak minuta u tisini, i kada smo vec bili blizu moje ulice, ja sam u panici primetio da sam zaboravio novac.

Taksista se namrsti kada je to cuo, i zaustavi odmah kola na trotoaru par ulica od moje kuce. Okrenuo se ka meni, skroz me odmerio, i rekao "Pa sta cemo sad?"

Poceo sam da mucam, rekoh mmmozda ddda me sacekate ispred kuce pa da vam dam novac?

A on se zamislio na trenutak, nasmesio se djavolski i rekao, imam bolju ideju....

Bilo je gluvo doba noci a okolo nije bilo kuca, samo nekih livada, i on je brzo iskocio iz auta, otvorio moja vrata, grubo me izvukao napolje iako sam pokusao da se odbranim. Poceo sam da se otimam i ritam ali mi je zalupio takvu samarcinu da je glava pocela da mi zvoni i ja sam pao na kolena.

"Sad ce cika da te nauci sta se desava kurvama koje bi da se voze za dzabe", viknuo je na mene. Ja sam ga uplaseno gledao dok je otkopcavao svoj slic i vadio svoj kratak ali debeli i nabrekli kurac. Pravio sam se kao da pocinjem da placem i da sam uplasen iako mi je voda krenula na usta. Cim me je uhvatio za glavu i povukao ka sebi ja sam otvorio usta i celog poceo da ga cuclam. Strasno sam ga lizao, dodirivao sam mu vrhom jezika glavic, ljubio sam mu jaja, drkao i levom i desnom rukom, oblizivao sam ga celog, dok je on saputao tako je kurvice, samo pusi... Nabijao sam svoju glavu na njegov kurac, do grla sam ga primao, gusio sam se koliko je debeo. Posle par minuta oralnog zadovoljavanja kurac mu je poskocio u mojim ustima, poceo je da pulsira, i vrela, slana tecnost mi je napunila usta, i ja sam je u slast progutao. Nastavio sam da mu pusim kurac i oblizujem svaku mogucu kap sperme do koje sam mogao doci, dok me nije uhvatio za vrat, podigao sa zemlje, ubacio u taksi i odvezao kuci. Dok sam izlazio napolje, pokazao mi je da me je snimio kako mu pusim, i ucenio me je da mu dam svoj broj da me zove kada bude hteo jos, inace ce okaciti na internet. Rado sam mu dao broj, jedva cekam da me pozove. Nadam se da ce mi ovaj put razvaliti guzu.