Jedno kratko vreme sam živeo na Novom Beogradu kao podstanar. To je jedini put kada sam imao gazdaricu, obično je u mom slučaju stanodavac bio muškarac. Kada sam prvi put otišao da vidim stan u njemu je još uvek živeo jedan mladi par. Gazdarica me je sačekala ispred zgrade. Imala je oko 40 godina, farbanu plavu kosu sa očiglednim izrastkom, 5-6 kilograma viška i izrazito veliki nos. Nije delovalo kao da voli da se doteruje i da je seks uopšte zanima. Otišli smo gore do stana i pokucali na vrata. Iako smo se najavili, bilo je jasno da smo ljude prekinuli u pola seksa. Devojka je bila sva raščupana, a vrata je otvorila u tankoj kućnoj haljini ispod koje, reklo bi se, nije imala ništa. Lik je sedeo na krevetu u šorcu i majici, čitajući novine. Iako smo pričali sa njim, nije spuštao novine i jasno je bilo da je pokušavao da sakrije erekciju. Iako je ova situacija meni bila krajnje nesvakidašnja, moja buduća zadarica nije reagovala. Pokazala mi je stan i ubrzo smo otišli. Kako smo otišli iz stana, ta devojka je tiho rekla "Nemoj još, još su ispred vrata!". Iako se sve ovo dešavalo, gazdarica je bila strogo profesionalna, i deluje mi da bi se isto ponašala i da smo ih zatekli na gomili. Bilo mi je neverovatno kako ni jednim gestom ili komentarom nije reagovala na situaciju.

Stan kao stan je bio mali i nije mi se dopadao, ali je bio jako blizu posla gde sam radio. To je bio jedini razlog zbog kojeg sam živeo tamo. Gazdarica je živela u susednom ulazu i dolazila jednom mesečno, da pokupi kiriju i da pogleda koji su računi stigli i šta sve trebam da platim. Ponovo, jako hladna i nezainteresovana. Prvi put kada sam video njenu toplu stranu je kada je je njen stan obijen. Došla je bez najave, objasnila šta se desilo i obavila par telefonskih poziva sa fiksnog telefona. Tada sam shvatio da je zapravo udata i da joj muž živi i radi u Subotici. Kada je završila sa telefoniranjem, sela je na fotelju i počela da plače. Rekla je da joj je ukradeno par beznačajnih sitnica, ali da je pre svega izgubila osećaj sigurnosti u svom stanu. Zamolila je da prenoći na podu u vreći za spavanje, jer se u svom stanu još uvek ne oseća sigurno. Pristao sam naravno. U pola noći probudilo me je dahtanje. Ona je ležala na podu, spavala, preko trenerke dražila svoju pičkicu i tiho dahtala. Delovalo mi je kao da to radi u snu. U jednom trenutku je podigla majicu, pomerila brus i počela da se dira po bradavicama. ubrzo je spustila majicu, uhvatila se za obraze i tiho stenjala "liži je, guraj jezik duboko. tako!!". Trudio sam se maksimalno da se iskontrolišem jer je žena spavala. Da je bila budna, naskočio bih sigurno.

Toga jutra, samo se spakovala i uz par reči otišla. Nije se javljala danima. Inače, kada god bi dolazila u stan, najavila bi se bar sat-dva ranije i dolazila je samo kada sam i ja u stanu. Dakle, prošli su dani od te naše noćne seanse, a onda se konačno javila. Majstori u stanu iznad nje menjaju neke cevi, nema vode, pa je htela da dođe da se istušira. Nije rekla kada bi došla, a s obzirom da je dolazila samo kada sam ja tamo, pretpostavio sam da će zvati popodne kada se ja budem vratio sa posla. Kada sam došao kući, čuo sam da se tušira. Vrata kupatila su bila blago odškrinuta. U ogledalu sam uspeo da vidim kako prstima energično trlja pičkicu, a drugom rukom usmerava mlaz na nju. Seo sam na fotelju i čekao da izađe. Trebalo joj je dobrih pola sata. Kada je izašla, na sebi je imala samo peškir. Izgledala je potpuno drugačije, imala je blagi osmeh i gledala me zagonetno. Do tada nisam dobio ni jedan smešak od nje. Sela je na kauč koji je nasuprot fotelje i zahvalila se što sam joj dozvolio da se istušira. Iz torbe, koja je bila na kauču pored nje, je izvadila ogromnu kutiju kreme za telo. Počela je da maže noge. Dok je mazala noge pričail smo o putovanjima, jer ona kao i ja voli da putuje. Kad god bi prstima krenula da utrljava kremu po gornjem delu unutrašnje strane butina, pičkica je bila jasno vidljiva. Njoj to nije smetalo, čak mi deluje da joj je prijalo. Par puta je prstom i prešla preko pičkice tokom te mazaše, pritom pričajući o nekim putovanjima. Trudio sam se da pratim o čemu priča i da povremeno bacim pogled na njeno lice. Iako to nije svojstveno meni, ponudio sam joj, da ako želi, da joj poližem pičkicu. Ona je samo odmahnula rukom i rekla "udata sam, ne vredi" a pička joj je u tom trenutku bila potpuno otkrivena. Uzela je kremu, naslonila se na naslon kauča i počela da maže ruke i ramena. Pička je bila otkrivena i prosto me je dozivala. Kleknuo sam i počeo sam da je ližem. Tada se potpuno oslobodila. Sklonila je peškir koji joj je prekrivao stomak i grudi, potpuno je raširila noge, zavalila se u nazad i počela da uživa. Posle par minuta lizanja, polako sam ugura kitu unutra ali me je ona odgurnula rečima "liži još". Lizao sam je još malo, a onda sam počeo da je tucam. Odgurnula me je i rekla da je pre par godina imala neku ginekološku operaciju, da su joj nešto zajebali i da sada mnogo više uživa u analnom seksu od vaginalnog. Podigla je noge na moja ramena i prislonila moj glavić na svoju rupicu anusa. Nisam mogao da uđem, bila je previše uzana. Posle par minuta mučenja, dohvatila je onu kremu za telo, namazala rupicu i onda sam ušao bez problema. I pored toga, bilo je jako uzano i jako prijatno. Tucao sam je tako dvadestak minuta, a onda je samo odjednom skočila sa kreveta, obukla se i otišla. Ponavljala je kako je udata i kako to ne bi trebala da radi, posebno ne samnom. Napustila je stan kao da žuri negde i nije se javljala danima.

Par dana kasnije, stiže mi poruka "Došla bih večeras do stana, treba mi lampa iz spavaće sobe. Rekao si da je ne koristiš, pa ću je uzeti." Par sati kasnije, stigao sam u stan. Kako sam stigao, dobio sam poziv od nje, želela je da dođe. Jasno mi je da je s prozora gledala kada ću stići i da je tad pozvala. Očekivao sam opet onu seksi gazdaricu, ali sam dobio onu koju sam prvo upoznao. Kada sam je pitao da li bi volela da je opet ližem obratila mi se po prvi put sa vi "Sram vas bilo! Kako možete tako nešto da me pitate, pa ja sam udata i verna svom suprugu!". Uzela je lampu i otišla. Bio sam zatečen. Nisam očekivao taj odgovor, posebno ne posle svega što se desilo. Kada je trebalo da pokupi kiriju, poslala mi je broj računa na koji da uplatim pare. Ubrzo potom sam bio poslovno u Pragu i kupi joj magnet, jer znam da ima čitavu kolekciju, a nema Prag. Poslao sam joj poruku da dođe po magnet ili ga uzme u toku dana dok sam na poslu, ostaviću ga na stolu. Sutra, posle posla, sačekala me je poruka "Ispred hotela Beograd u 22h. Budi tačan". Pojavio sam se na vreme, i opet me je dočekala ona gazdarica sa veselim smeškom i zavodljivim pogledom. Uzeli smo sobu i lizao sam je nenormalno dugo, verovatno najduže što sam ikada neku pičku lizao. Pao sam iznuren, a onda je ona počela da mi puši. Jasno je bilo da ima puno iskustva, jer mi se dopadalo bukvalno sve što je radila. Ubrzo je sela na kitu, ali nisam dugo izdržao, svršio sam joj po leđima. Kada smo se rastajali, rekla mi je "o ovome nikome ni reči, čak ni sebi ne ponavljaj, niti ćemo ikada o ovome diskutovati". Tada sam bio siguran da je podvojena ličnost i da ova druga zapravo ne zna šta se dešava.

Mesec dana pre nego što sam napustio stan, najavio sam gazdarici da sam našao novi smeštaj. Došla je, blago ljuta, pitala me je šta mi tačno nije odgovaralo u ovom stanu, pa sam potražio novi. Posle kratkog razgovora je otišla bez pozdrava. Kada sam trebao da vratim ključeve, rekla mi je da dođem do njenog stana, da ima nešto za mene. Seo sam u trpezariju, već poludignute kite i očekivao seks. A onda sam upoznao njenog muža. Odlučili su da mi daju manju kiriju, koja je zapravo bila manja i od mog novog smeštaja, ali je bilo kasno, jer sam se sa novim gazdom već dogovorio sve. A onda je usledio šok - u trpezariju je ušetala njena sestra bliznakinja, blagog osmeha i zavodljivog pogleda. Na trenutak smo ostali sami i tada mi je rekla da nisam prvi sa kojim se tako poigrala. Par meseci kasnije se javila sa ponudom da probam četvorku sa njenom sestrom, njom i njenim zetom.