kako sam karao prijatelja marka

Te veceri gledali smo film. Obicno to i radimo vikendom, kada smo obojica slobodni i sa manje obaveza. Film je bio akciono-istorijski, medjutim sa mnogo brutaonih scena nasilja i sexa - kako to Holivud i zna da nam priusti. Kada gledate film koji obiluje takvim scenama, a pri tom ga gledate sa gej prijateljem, vjerujte mi - kita olako pocne da "raste".

- Marko, skini se!

Posto smo otvoreni u takvim stvarima, i navikli smo da ne okolisavamo jedan drugome u trenutku napaljenosti, poceo je da skida svoj donji ves, misleci da slijedi ustanjena rutina - pusenje.

Nije bio zacudjen mojim nastupom, bez pogovora je skinuo svoje gace i izvadio svoju vec dignutu batinu.

- Nisam ti rekao da se samo malo svuces i izvadis kurac! - ostro sam se brecnuo.

Nije mu bilo jasno...

- Skidaj sve sa sebe, samo ostavi te bijele carapice na nogama. Njih cu skinuti ja kada ti budem lizao stopala (znao je koliko to volim i da mi je to skoro pa podrazumjevana seksualna praksa; lick feet).

- Sta planiras stari, tacno? Da mi lizes tijelo?

- I to, da! Ali i da te jebem! Hocu da divljam po tebi.

- Nisam se pripremio, cekaj.

- Na koljena! Puzi ispred mene.

Kolebao se da li da me odbije ili ne. Skinuo je sve sa sebe, sem carapa, i kako mu je receno, kleknuo je.

- Sta sad? - upitao je.

- Kreni me lizati. I to od nogu! Pa dok ne dodjes do jaja.

Osjecao sam se tako mocno. Peder je ispred mene, puzi, i lizace mi sve sto ja kazem. Noge nisam htio da dizem u zrak ili do niva njegovih usta, vec sam ih namjerno ostavio cvrto spustene na pod. Neka mu je glava skroz do poda kada ih lize! Tako rade oni koji klece! Krenuo je jezikom i prema niznim listovima, butinama i sad su vec moja jaja bila u njegovim ustima. Osecaj predivan. Na TV-u ponovo slika brutalnog sexa. Osjecam kako su mi jaja topla u njegovim ustima. Kurac kao da hoce da pukne od napaljenosti. Marko bi najradje da prkine ovo moje iznenadno i bespotrebno izivljavanje, ali kako ne vidim izgleda da ce se kurac smiriti sve dok sperma je prokljuca, znam sta mi je ciniti. Jebati moram, istog casa! Glumim smirenog i ostrog tipa. Glavic guram sto dublje u njegovo grlo. Zagrcnuo se. Stavljam ruke na potiljak njegove glave i kao beskorisnu loptu, titram je po kurcu. Glavic je sve dublje u usnoj duplji. Sigurno mu dodirujem krajnike. Vadim ga, odvajam od njegovih usta. Nit pljuvacke se proteze od kurca do usta kao da mi zeli pokazati neraskidivu vezu izmedju njih dvoje.

Govorim mu da legne na mene, jer hocu pozu 69. Kratko sam mu pruzio obostrano pusenje i vec sam bio jezikom na njegovom analu. Gurao sam dole i pokusavao da jezik udje sto dublje unutra. Bacam ga sa sebe. Stavljam kondom. Namazao sam i lubrikant.

Jos malo lizem mu anal, te prstima guram preostalu tekucinu lubrikanta unutar anala. Stavljam ga. Predivan osjecaj. Guza jos nije opustena. Osjecam kako ju je stisnuo, u strahu i ne pusta.

Sad vec samo jaja vise ispred ulaza anala. Batina je unutra. Ne pentriram. Cekam da mi popusti rupicu. To je zeleno svijelo za mene. Tad znam da njihanje mojih kukova moze da pocne.

Popustio je. Anal se opustio i nije mi kao prsten stezao kurac. Nacinio sam prvi lagani zamah kukovima. Dobija prvih, njeznih desetak "udaraca". Rupica je vec prilagodjena i savrseno obavila moj kurac. Osjecam kako mu je toplo unutra. Zaista mu prija...

Znoj je odavno izbila iz moga tijela. Osjecam kako mi se slijeva niz puti. Udaram ga sto jace mogu. Rukama cvrto drzim njegov kuk. Kurac nabijam sve i jednim atomom moje snage. Oni tupi udarci "koza od kozu" sve su glasniji.

Mjenjam pozu. Sad sam legao na bok, i udaram s guza. Jednu nogu sam mu digao u zrak. Opet isti tupi udarci koze. Hvatam ritam, karam ga kao konj. Ne marim za znoj koja iz mene vrca. Rukom sam mu uhvatio kosu i glavu mu nageo ka sebi. Boli ga, znam. Lizem mu obraz, uho... Uzdasi su preglasni. Moji od umora, a njegovi kao prirodni nagoni upravo izjebanog muskarca. Jebem dalje, ne odustajem i ne pravim pauze.

Opet mjenjam pozu. Stavio sam jastuk ispod svojih guzova. Iako lezim na krevetu, kukovi i taj dio tijela mi je izdignut za visinu jastuka. Kurac kao strijela je u vazduhu. Marko me zakoracuje i sjeda na moj kurac. Gledam ga kako kao kauboj jase na mojoj prangiji. Nisam zadoboljan njegovom brzinom "jahanja", te hvatam ga ponovo rukama za kukove i nabijam ga sto je brze moguce. Prihvata moju brzinu. Skace kao lud. Guzovi udaraju od moj trbuh. Opet tupi udarci. Osjecaj je predivan. Posmatram njegove guzove. U zraku su kao dvije jabuke. Ali kada udare od moj trbuh, tako fino se razlijevaju. Cim krenu u visinu po novi zamah, vracaju se u svoj prvobitni oblik.

- Marko, ja cu svrsiti!

Bio sam gotav. Napregao sam svaki misic, da izbacim tu azdaju iz sebe.

Marko ustaje, kao konjanik kada vjesto sjase sa svoga konja i leze nasuprot mene.

- Nisi mi lizao noge, kaoo si obecao i rekao da ostavim carapice. Sad mi svrsi na stopala!

- Skidaj carape! - izustio sam, jedva. Vec sam drkao onaj poslednji nadrazaj i kurac je bio spreman da iz svog kanala izbaci sve sto ima.

Spricao sam po njegovim stopalima. Vrcalo je svakuda, jer nisam uspio biti tako precizan. Uzdisem krupno, i cijedim preostale kapi sa vrha kanala.

- Fetis su ti stopala, smrade jedan, izvoli lizi!

Tako me je presao ovaj put. Preda mnom je bila sopstvena sperma na njegovim stopalima. Pomjerao je nozne prste gore-dole, koliko bi mogao, namjerno kako bi dopustio da se sperma zavuce pod svaki nozni prst. Sad se vec prelijevala i po tabanima.

Pozuri! Sve ce iskapati na krevet.

Nisam bas ljubitelj da gutam sopstvenu spermu. Na moju zalost, spermu radje gutam od drugog muskarca. I to u trenutku napaljenosti, ne i kada svrsim.

Znao je gad sta radi. Pristajem...

Jebao sam ga posteno, red je da sad ja budem bar nekako "jeban".

Lizao sam noge kao djete lizalo. Sperma je bila u mojim ustima. Moja sperma! Umazao sam i bradu. Osjecam gorak ukus u ustima. Nisam ni znao da mi je sperma tako gorka. I bljutava. Fuj!

Zavrsavam obrok. Rukama se brisem oko usta. Legao sam na krevet i zatvorio oci.

Potreban mi je odmor.

Osjecam da se topla tecnost slijeva niz moe lice. Nesto me sprica. Ne mogu otvoriti oci. Kao da je neko stavio slauf ispred moje face i pustio vodu. Prestaje... Polako otvaram oci. Markov kurac izbacuje poslednje kapi sperme i to bas po mom obrazu. Ne znam kako da reagujem. Da li bih se trebao naljutiti na ovo. Ne mozes se tek tako nekom "izruciti" na facu, i to bez prethodne dozvole!

Prstima prikuplja svoju spermu sa moga lica i trpa mi u usta. Otvaram ih. Gledam ga ravno u oci. Oblizujem mu prste. Njegova sperma mi se ucinila nesto ukusnija od moje.

Pokusavam ponovo da rukama obrisem svoju facu, ali sad je vec previse umazana i ljepljiva od sperme.

Zaista mi je potreban odmor. I tus

Kategorija:
Gay erotske priče