Jahač na plaži (drugi dan Budve)

Niko nije primjetio da me sinoć i jutros nije bilo. Dobro je. Uhh, dobro sam prošao. Teško bih uspio "opravdati" moje ne spavanje u tom krevetu. S njima sam bio cijelo vrijeme. Svaki dan na plaži, skupa. Znaju da nisam upoznao nikoga, te da nemam priliku za sex. Sve znaju o meni. Svaki moj pokret. Moj život, zapravo. To su mi prijatelji. Istinski. Ljudi koje nazivam rijetkom vrstom onih najboljih. Ali ne znaju da sam peder! Dobro, biseksualac, ali u očima drugih, pa i u njihovim, samo peder. Njih te podjele ne zanimaju. A, naše je ili da drugima otkrijemo sebe ili da živimo u mraku. Ili kako se popularno to naziva "u ormaru". Kapiram da to sve zavisi od tipa čovjeka. Ja nemam frku s tim da svoj pederski "pedigre" držim u tajnosti. Ne osjećam nikakvu tjeskobu od svoje tajne. Potpuno mi je OK-ej da samo onaj koji se uvuče u moj krevet zna za mene. Odnosno - taj dio mene. Vi koji čitate ovu priču, isto ste pederi kao i ja, i znam da neću dobiti vašu osudu. Jer, razumijemo se - zar ne?! Jedino što sam pogriješio jeste to da nisu samo oni koji su mi se uvukli u krevet znali da sam peder. U Budvi je to bilo na plaži. Znate već, pričao sam vam sve... Prvi put sam se jebao na pjesku. Divno. Takvo iskustvo preporučujem svakome.


Ustao sam jako kasno. Nisam mogao od umora. Shvatite, ipak sam ja tip koji je imao burnu noć. Izjeban sam na budvanskoj plaži noćas, te jutros mi je ponovljen scenario. Šupak me ne boli. Sve je bilo dobro podmazano. Koža nije izazvala "zapaljenje". Prijatelji su odavno na plaži. Prošao sam s pričom da nisam noćas spavao dobro jer me bolio stomak. Bla, bla... I vama su poznate te priče; I laži kada imate kurac u gaćama, a idete na jebačinu kod drugog kurca. Laži vam postaju priroda.

Kupali smo se, mrcvarili na plaži... Sve klasika. Oni su u vodi. Ja ležim na plaži. Ulazim na gay sajt. Opet. Čitam poruku: "Hvala tebi, zapravo. Nikada nisam jebavao takvog tipa. Pa ti ozbiljno voliš kurac. Ako se nisam obrukao, očekujem te ponovo noćas, na istom mjestu. Ja opet noćim na plaži, pa ti vidi hoćeš doći. Ali zbog tebe sam tamo. Pusa."

Uu frka. Opet treba da riskiram. Ali sam pomisao na sinoć me tjera da skrivam svoj kurac na plaži - odmah se digne, pa se okrećem na stomak kako bih izbjegao poglede ljudi. Moram otići. Tamo će biti onaj muškarac. Nag. Kao od majke rođen. Ležaće na pjesku. Na koži će se naći pomalo i pjeska. Mirisat će. U vazduhu će opet biti more. Njegov kurac opet u meni. Pa koji peder to odbija. Opet će me noćas boljeti stomak. Ali ja idem ponovo da dobijem po guzi.

Stigao sam. Idem polako, krišom. Tiho. Ne čuju mi se koraci. Nalazim ga. Spava. Onako kako sam znao da će biti. Tijelo mu sija u mraku. Odsjaj na koži mu daje taj mjesec iznad nas. Samo gledam taj prizor. Kurac mi je nabrekao i trljam ga. Polako prilazim. Kleknuh i ustima priđoh kurcu. Stavio sam ga u usta. Polako cimam glavu gore - dolje i navlačim kožicu. Trgao se i sna. Trebalo mu je par sekundi da shvati šta ga je snašlo, a zatim osmjeh. Hvata me za glavu i kao loptu nabija je na svoj kurac. Gutam cijelo udo, zatim za vadi i opet nasilno ga gura u moje grlo. Ne mogu da dišem, samo sam širom otvorio usta i pustio to udo da prolazi kroz moja usta kuda i kako hoće. Pljuvačka se cijedi iz usta i svakuda je po njemu. Ližem sve. Kao što stara izreka kaže: "od glave do pete". Glava, vrat, sisice, jezikom preko stomaka, jaja (koja uvjek uspijevam oba staviti u usta i lizati), a zatim i noge. Ovaj put, na njegov zahtjev, jer je želio da mu ližem stopala. Jasno mi je da mu se to svidjelo od prošlog puta. Na stopalima je pumo pjeska, rukama ih čistim, a zatim bacam se na posao lizanja nožnih prstića. Zatim blage pokrete pravim i jezikom idem od pete do prstiju i natrag. Te prstiće sisam, svaki ponaosob, zatim ližem stopalo s gornje strane pa se opet vratim na prste. Opasno je uživao. Vraća mi uslugu. Moje tijelo je sada na tapeti. Oblizan sam kao tele. Šupak, jaja, kurac, stopala, bradavice... sve mi je natopljeno njegovom pljuvačkom. Sada sam nagužen i svoje prste gura u moj šupak. Opet ga širi, napinje, kao da bi najrađe probio cijelu šaku unutra. Ništa ye ne opirem. Moje je da se naguzim i pustim da mu mašta radi po volji. Prestaje igranje i u čmar mi ulazi kurac. Bez kondoma. Igra na kartu sreće, valjda. Opasno me razguzio. Ogvoren sam, čmar ne boli. Sada kurac prija u prstenu. Stenjem. Opet bacam pogled ka moru. Gledam onaj isti korzo, ljude koji šetaju po njemu, gledam more i mjesečev odsjaj na njemu. Mirišu talasi i sol. Sve je tako tiho, a opet burno. Ispred mene je prizor kao na slikama najljepših pejzaža, a iza mene tip koji mi razvaljuje bulju. Između svega toga sam ja, peder koji nije večeras mogao odbiti ovu jebačinu. Peder koji je željan svega ovoga i dovoljno napaljen da, iako mnogo riskira, opet na ovoj plaži dobije po svom šupku. Želio sam taj kurac u sebi. Želio sam da me njegove ruke vaćare, šamaraju po guzovima... Sve sam to želio. I dobio. Ovaj put je on mnogo više vodio igru (vjerovatno je sada sa mnom više opušteniji), tražio i naređivao kako da se okrećem i odlično jebavao pri svakoj pozi. Dižem noge na njegova ramena. Zatim svoje stopalo stavljam u njegova usta. Ne odbija me. Liže prstiće. Svojim rukama drži me za člankove nogu i naizmjenično liže stopala. Zatim dobija drugu ideju. Vadi svoj kurac. Ustaje i svoje nožne prste ubacuje u moj širom otvoreni čmar. Ne opirem se. Samo stenjem.

Sada jašem. Ponovo sam kauboj njegovog kurca. Jašem ga toliko dobro da sada on ispušta zvukove, više i glasnije od mene. Drkam i izbacujem spermu po njegovom stomaku i prsima. Zatim nastavljam jahati. On je još mjenjao poze nadamnom. Prekidao bi, kako bi što duže trajalo nije želio brzo svršiti. A, sam taj "kraj" završio je u mojim ustima. Naravno. Progutao sam. Tip me je izjebao. Zaslužio je da mu pred očima gutam spermu. Želio sam mu pokazati svoju poniznost ali i zahvalnost. Opet smo zaspali skupa. Opet sam ujutro, ranom zorom, ponovo zajahao njegov kurac. Ovog puta nije bilo više mjeseca sa nama. Samo prvi jutarnji zraci sunca. I ponovo gledan taj korzo. Sada tamo nema bezbroj lica koja se šetaju, kao onda u večernjim satima, već poneki pijani tipovi koji se vuku do svojih apartmana, izmrcvaljeni od noći. I ja sam umoran. Možda ne kao i oni. I meni je noć prijala i bila burna kao i njima. Samo je svako imao svoj način. Ali svi smo zoru dočekali onako kako smo sami htjeli. Oni u kafani, klubu i uz lijepu pjesmu, a ja na kurcu, jahajući i stenjući. I dalje se nabijam na taj kurac. Zatim me opet naguzio, pljunuo unutra, stavio kurac i jebačina se nastavlja. Sada pokušava da ubaci svoj prst, te da zajedno sa kurcem bude u mom čmaru. Ehh, šteta što sad nemam svoj dildo, da mu dam, da stavi i kurac i dildo unutra. Da mu pokažem šta je razrađen i spreman peder. Ovoga jutra sve je dosta mirnije, te se ne požurujemo u ovoj jutarnjoj jebačini. Stavlja me na bok, zadiže mi desnu nogu i ponovo je zario svoj kurac u moju rupicu. Stenjem. Opasno je razvio rad svojih kukova. Ljubi me po leđima i vratu.

Slušam mu ton koji ispušta. Znam šta je napravio. Novi "kraj" je sada završio unutar moga prstena. Prelijep je osjećaj biti izjeban. Ja sam evo već dvije noći i dva jutra.

Kategorija:
Gay erotske priče