Fantazija

nalazim se sa devojkom u gradu, ima duzu smedju kosu do ramena i nosi tamne naocare iako je vece. nosi crne stiklice i u njima je malo visa od mene. "Maja", tiho mi kaze gledajuci me pravo u oci. "Marko, drago mi je." odgovaram. Ulazimo u obliznji kafic, dzentlmenski je pustam da udje prva da bih mogao da vidim kako izgleda. Na sebi ima uske crne farmerice iz kojih viri socna prcasta guza. Srce mi preskace dok se upucujemo ka separeu. Konobar nam donosi bocu crnog vina i otvara pred nama. Sipa nam i nazdravljamo. Otpija gutljaj i malo crnog vina joj ostaje na vrhu donje usne. Polako joj se priblizavam i tek ovlas joj dodirnem usnu mojima.. Gledam je u oci i vidim da je spremna, ali ne zuri nam se. Ispijamo vino do kraja, sada sedeci jedno uz drugo, moja ruka izmedju njenih butina, spontano prelazim prstima preko savova iza kojih osecam toplinu. Ustajemo i izlazimo, ponevsi sa sobom jos jednu bocu vina. Iznajmili smo smestaj za sastanak u obliznjoj zgradi. Siroka staklena vrata otvaram kljucem i idemo pravo u lift oronulog izgleda. Ona se naslanja na zid lifta i skida naocare, i istura usta u mom pravcu. Prilazim joj kao da cu da je poljubim ali samo ovlas usnama dodirujem njene. Pritiskam dugme do petog sprata i lift pocinje da se penje uz skripanje zupacnika. Maja me i dalje gleda, onako drsko i ja je hvatam za kukove i malo odizem, prislanjam uz sebe cisto da oseti moju erekciju. Toplina naspram vatre njenih farmerki. Stigli smo. Napram bucnom usponu, vrata otvaraju zadivljujuce tiho. Soba je sa leve strane. Otkljucavam je skoro pa drhtavom rukom. Ulazimo unutra. Krevet za 2 osobe, presvucen crvenkastom plahtom sa cvetnom sarom. Orman odmah do ulaza, na drugoj strani sobe vrata od kupatila. Jebarnik. Dvokrilni prozor gleda u prazninu izmedju zgrada. Navlacim zavese preko. "Natoci nam, do se malo osvezim", sapuce dok izuva stiklice i ulazi u kupatilo.

Na stocicu pored ormana se nalaze 4 case, 2 vinske i 2 duboke. Otvaram flasu i sipam vino u duboke case. Vreme aperitiva je davno proslo. Hvata me nervoza, tako bih zapalio cigaretu ali ne, ne.. NE. Osvrcem se po sobi i malo podesavam svetla da bude polumrak, uzimam daljinski i ukljucujem zidni TV.. Docekuju ju me besmisleni spotovi na nekom jeziku za koji nagadjam da je engleski, nije ni bitno, slika vise sluzi da dodatno osvetli sobu a muzika je samo pozadina. Skidam kaput i kacim ga u orman, skidam i kosulju i ostajem u jednobojnoj crnoj majci i farmerkama. Izuvam se i sedam na krevet, polako pijuckajuci vino. Spotovi se smenjuju dok iz kupatila dolaze priguseni sumovi. Odlazem casu na pod pored kreveta i stavljam ruke iza glave, sklapam oci samo na trenutak, prepun zelje i pritajene jeze. Trenutak.. Bude me sapat i njena kosa. "Hej, kuda si odlutao?", njen osmeh me docekuje. Uspravljam se i gledam je, lice pravilnih crta, tamne svetlucave oci i osmeh koji je prica za sebe. Drzi u ruci poluispijenu casu vina, vitki bledi prsti sa tamno crvenim lakom na noktima, skoro iste boje kao i vino. Ustaje i odlaze casu na stocic, okrece se prema meni, s rukama na kukovima. Kosa raspustena do ramena, prozirni crni bebi-dol do polovine butina i halteri i crne najlonke sa sirokom cipkom na njima. Ustajem iz kreveta i stajem pred nju. Sada sam ja malo visi. Poljubac kao prve kapi letnjeg pljuska, kap, dve i potop. Naslanjam je uza zid, jezika koji istrazuje njena usta dok raskopcavam kais i skidam farmerke skoro u jednom pokretu. Ostajem samo u crnim boksericama u kojima se ocrtava dignut kurac i prislanjam ga uz njeno medjunozje. Njena toplota je poprimila oblik - podjednako dignut kurac docekuje moj iza poluprozirnih cipkastih gacica. Gleda me upitno pravo u oci. "Jesi li siguran da to zelis?" Moj osmeh joj je najbolji odgovor, dok je opet ljubim pribijenu uz zid, dok njene sake obuhvataju moj i njen kurac zajedno i pocinje nezno da ih trlja jedan uz drugi.

Podize glavu prema meni i ja je ljubim zedno, guram joj jezik duboko u grlo dok se ona igra sa mojim kurcem, onda se malo odvaja od mene i svoju saku mi gura u usta a onda je tako umazanu spusta dole i nastavlja da nas uzbudjuje. Toplina sa njenog kurca prelazi na moj i pocinjem da disem sve dublje, grickam je i ljubim po vratu i sapucem koliko me pali dok mi vesto nadrkava i mazi jaja. Kada oseti da sam blizu, blago me odgurne. "Pauza", prosapce i odvaja se od mene. Prilazi casama i sipa jos malo vina i sebi i meni. Dodaje mi casu i ja je ispijam u 2 gutljaja, zeljan da nastavimo sto pre. Smeje se naglas, onako vragolasto, otpija malo vina i spusta casu dole i umace svoj kurac u ostatak. "Kladim se da si jos zedan". Spustam se na kolena pred nju i uzimam ga u usta. Ukus vina ga cini samo jos sladjim u mojim ustima. I dalje je neverovatno vreo, igram se s njim, gutam koliko mogu, mazim joj jaja, guram prste u rupicu. Cujem njene uzdahe i sada je moj trenutak da se malo igram sa njom. Hvatam je za kukove i okrecem prema zidu, i dalje klecim ali sada je preda mnom njega prcasta guza i pocinjem da lizem njenu rupicu, da joj guram jezik unutra dok joj istovremeno mazim i dalje dignuti kurac. Izvija ledja i rukama se odupire o zid, dok je vlazim sto bolje mogu, i guram moj veliki hrapavi jezik sto dublje mogu. Vreme staje. "Daj mi", cujem kao kroz maglu.

Podizem se, prislanjam glavic na njenu rupicu. Jos uvek je vlazna. Guram polako ali neumoljivo. Boli, samo za trenutak, a onda osetim da popusta i ulazi joj do kraja. Drzim je za kukove dok joj prosirujem rupicu, njeni uzdasi me pale jos vise. Guram polako, sa uzivanjem. Znam da je nestrpljiva i zato namerno usporavam sto mogu vise. "Kurvo". Provalila me. Smesim se u sebi i ubrzavam rad. Ljubim je po vratu, grickam ramena, sto neznije mogu, dok joj zabijam sve jace i jace. Odupire se o zid koliko moze ali uzalud, pritiskam je i ne dam joj da mrdne. Rezim u sebi, a onda i naglas, grizem je za vrat i ramena, pokusavam da je probijem i zakucam za zid. U jednom trenutku cujem njen jecaj, ali vise ne pokusava da pobegne. Pocinje da se odupire i nabija, osecam podrhtavanja njenih misica oko mog kurca. Vise ne mogu da se obuzdam. Iz mene pocinje da se izliva, punim je minutima... Vecnost. Grlim je i okrecem prema sebi. Osmejak je i dalje tu. "Nije lose, za prvi put.." Gledam je u neverici. Gura me na krevet i leze preko mene. Ljubimo se i sada ona vodi igru. Trlja svoj poludignuti kurac o moj jos uvek vlazni , stipka me za bradavice i grize za vrat. Zatvaram oci i prepustam se.

Njen vreo dah mili uz moju kožu. Ježim se. Zastaje kod leve bradavice. Dodiruje je vrškom jezika, naslonjena uz mene, leva noga između mojih. Njen vreo kurac dodiruje moju butinu, levom rukom me hvata za poludignuti kurac dok me gricka za bradavicu i penje se usnama prema vratu. Osećam njen dah kako ubrzava, prateći ritam njenih kukova. Kod mojih usana je. KONAČNO. Vreli jezik se vešto provlači između mojih usana i traži moj. Ljubimo se kao stari ljubavnici, polako i nežno, usnama sisam joj jezik dok mi gricka usne. Otvaram oči. Odmiče se malo od mene dok se ispravljam. Prelazim u sedeći položaj, kolena u grudi i otvorena dovoljno da se može da se priljubi uz mene. Kleči između mojih nogu, njena kolena dodiruju moje guzove. Levom me hvata za guz dok me desnom grubo grabi za kurac. Udišem duboko. Boli. Gleda me u oči, za trenutak popušta pritisak, i grabi još grublje. Otvaram usta da kriknem i nalećem na njen jezik. Hvatam ga kao slamku spasa, grickam, ližem i sisam dok mi drži kurac čvrsto stegnut odmah ispod glavića. Dahćem kao pas dok mi isisava vazduh iz pluća. I pritisak konačno popušta. Ljubim je sa zahvalnošću, dok mi polako spušta šaku do jaja i vraća je gore ka glaviću. Uživa.

Priljubljuje se uz mene kao pijavica, grize me po koži lica i ramenu, dok mi desnom nadrkava, nokti leve mi se još jače zabijaju u kožu. Znojim se i dahćem, ispuštam neki zvuk, između uzdaha i krika. Bola i zadovoljstva. Ne osećam više nelagodnost zbog neugodnog položaja, niti njene nokte i ugrize, samo ogromnu želju da svršim, da je ispolivam po kosi, licu, gde god mogu. Mičem kukovima u želji da svršim što pre, ali ne dozvoljava mi, odlaže moj vrhunac, muči me. Staje. Stajem i ja. Prstima mi obuhvata glavić i razmazuje tečnost sto je počela da curi. Igra se dok ja gorim iznutra. Gleda me u oči, vidi da sam na izmaku snaga, ali u potpunosti pod njenom kontrolom. Smeši se zadovoljno i nastavlja da ga drka. Ne treba mi puno. Početni mlaz joj pada na levu nogu, razliva se po najlonki i klizi ka čaršavu, sledeći padaju na njen bebi dol u predelu stomaka, po njenim rukama i njenom dignutom kurcu. Svršavam kao kiša, orgazam traje dugo pošto prestaje da curi iz mene. Dozvoljava mi da legnem, a onda mi seda na grudi i prislanja svoj dignuti kurac na moja usta. Rado ga uzimam i ližem, po njegovom podrhtavanju znam da je i ona blizu vrhunca. Mrda kukovima sve brže i brže da bi mi na kraju zabila glavić duboko u grlo. Jedva dišem dok gutam početni mlaz ali ga onda vadi i prska me po licu i kosi. Svršava i svršava, a onda zadihano leže na mene, svog umazanog i ulepljenog. Par trenutaka kasnije, malo se pridiže i poljupcima i jezikom počinje da mi čisti lice od svoje sperme. Ljubi me i hrani svojim semenom.

Kategorija:
TV/TS/CD erotske priče 


Korisnik

VRH...

Korisnik

Daj njen kontakt...prrlepa prica...jos ako te je jebala to je ludiloooo