Prvi crossdressing i škola submisije (dio deseti)

Pobrzala sam s posla. Navečer prethodnog dana sam se opet obrijala, dobro natrackala mlijekom za tijelo, pa kremom za kožu, odabrala 3 outfita za različite prilike,pripremila šminku, uzela obje perike, uredila nokte na nogama i rukama.


Pozvonila sam na Renatina vrata i vrlo brzo mi ih je Renata otvorila. Bila je u svilenom kućnom ogrtaču i jasno je bilo da se pripremala za navečer.

„Baš si požurila s posla. Tako si napaljena Ivy?“, grlenim glasom se nasmijala. Ovako ostavljena Renati, nekako je bilo lakše prihvatiti podređenu poziciju, jer je Renata bila više od mene. „Da, Šefice, jako sam napaljena,“ priznala sam. „To je dobro,“ zaključi Renata, „ajde uđi i raskomoti se!“

Skinula sam jaknu, i odnijela torbu u kut prostorije da ne smeta, te zastala, nesigurna gdje da se smjestim. Renata se nacerila i pozvala me sebi. Prišla sam ništa ne sluteći. Kad sam prišla bliže Renata je spustila poštenu šamarčinu na moj lijevi obraz, tako jaku da sam se zanijela. „Rekla sam ti da se raskomotiš!“, prosiktala je. „Oprostite Šefice, odmah ću!“, plačnim sam glasom uzvratio odmah skidajući odjeću sa sebe. Ostala sam u tangicama i samostojećim čarapama, a Renata je samo rekla da se skinem do gola, a zatim sam se morala naprčiti preko naslona trosjeda. Slijedila je kazna dugim, širokim lenjirom, a guza se počela ozbiljno crveniti. Osjećala sam to jer su mi guzovi gorjeli. Renata se zadovoljno nasmijala i rekla mi da donesem kavu za nas dvije iz kuhinje. Donijela sam poslužavnik sa kavom, dvije šalice, malo vrhnja za kavu i stavila ga na stolić pored trosjeda. Morala sam se sjesti na pod ispod njenih nogu. Ona je ulila kavu u šalice i dodala vrhnje. A zatim mi je objasnila kuda to večeras idemo.

U firmi u kojoj Renata povremeno radi, rade i neki mlađi dečki, od kojih su se dvojica baš zapalila na nju. Ona im nije do sada pružala nikakve nade, no godila joj je ta pažnja. Kad sam se ja pojavila kao mogućnost počela ih je navlačiti i, kako je rekla dobila jako zadovoljavajući rezultat. Njih 4 su dobri drugovi i kao većina mladih frajera toliko stalno napaljena da im je svejedno gdje će ga gurnuti dok god im to može pružiti gušt. Renata im je rekla da možda ima jednu prijateljicu koja nju sluša u svemu, ali koja je malo fizički neobična, pa ako žele išta imati sa Renatom, moraju ševiti i tu njenu prijateljicu. Naravno da je bilo milion pitanja, no Renata ih je uvjerila da se ne radi o nikakvoj tjelesnoj invalidnosti ili ružnoći. Ona se isto spremala na jebačinu s njima, jer, kako je rekla ponekad voli primiti dvojicu istovremeno, svakog u njegovu rupicu. Na to sam ja reagirala. Molećivim glasom sam zatražila da ne dozvoli da me istovremeno dvojica ševe, jer sam se tek oporavila od onog fistanja i imala sam 10 tak dana problema. Renata me pogledala upitno, pa sam joj pojasnila kad me je počelo jako boljeti i koliko je to dugo trajalo. „OK,“ zaključi Renata, ali onda se spremi da zadovoljiš dvojicu sa te dvije rupe, za svakog po jedna. Zahvalno sam se naklonio, a onda sam dobio zadatak da joj poližem međunožje. Brzo je svršila, kao da ni ona nije baš imala nešto puno seksa od zadnji put kad smo se vidjeli.

Spremile smo se i krenule na „peder bal“, na tulum sa 4 mlada dečka željna ubadanja i štrcanja, a glavna zvijezda večeri je trebala biti Renata, i moja malenkost kao glavna zvjezdana pomoćnica.

Došli smo sa 15tak minuta zakašnjenja i iz kuće se čula muzika. Renata je stala na trijem i pozvonila na vrata. Vrata je otvorio zgodan mladić, gol, sa poludignutim kurcem. „Ah, konačno!“, bio je njegov komentar. Renata je ušetala kao kraljica na svoj bal, a ja odmah za njom. Prolazeći pored tog mladića, dobila sam dlanom po riti dobar udarac.

Ušli smo u veliku prostoriju (dnevnu sobu), koja je bila očišćena od namještaja, a po podu je bilo razvučeno nekoliko mekanih tepiha različite veličine, te pobacano 7-8 velikih jastuka, na kojima ste mogli i sjediti. Preostala trojica su također bili goli. Bili su zgodni, imali su lijepe kurčine, ne prevelike, ali, recimo tako, „aman-taman“. Miris koji se širio bio je miris marice (trave) i blag miris alkohola. Renata mi je predstavila svakog od njih, ali im se više ne sjećam imena, mislim da im imena nisam ni tada baš upamtila. Naime, toliko sam bila napaljena i nadala sam se da će mi Renata dati da se izdrkam, ako se budem pokazala dobrom. Gotovo mi je samo to bilo u glavi.

Renata se skinula u donji veš, pa sam je ja slijedila. Mladić koji je otvorio vrata odmah je prišao Renati i zagrlio je. Izgledalo je malo čudno, jer je bio moje visine, tako da je Renatu prvo počeo ljubiti po vratu, jer su mu usta bila malo previsoka. Ostala trojica su okružila mene i počela se smijati mom kaveziću u klići. Jedan je dobacio Renati da je tek sad shvatio što je ona mislila kad me je opisivala.

Renata se izvukla iz zagrljaja i zavladala prostorijom. „Tko što voli,“ upitala je. Onaj mladić koji ju je zagrlio javio se da želi s njom, dvojica su bila neodlučna, a jedan je odabrao mene. Renata je odredila da dvojica neodlučnih odigraju neku brojalicu ili igru i da pobjednik dobiva druženje s njom na početku, a onaj tko izgubi mene.

Rađi lakše priče nazvati ću mladiće 1, 2 (Renatini jebači), 3 i 4 (moji jebači), gdje je broj 1 onaj koji je odabrao Renatu, a broj 4 onaj koji je odabrao mene. Kako je krenulo sa Renatom i što se događalo njoj, ne znam, jer me broj 4 primio za glavu i prislonio mi svoj kurac na usta. Uzeo sam mu kurac u ruke i počeo ga lizati izvana od vrha do jaja i nazad. Počeo je sluziti. Vrškom jezika sam pokupio kapljice sluzi, a zatim sam uvukao jezik između kožice i glavića i oblizao glavić i kožicu iznutra. On je počeo duboko disati a kurac mu se ukrutio i poprimio tamnocrvenu boju. Tada sam mu glavić uzeo u usta i oblizao ga jezikom sa svih strana. On je stajao i pustio me da radim na njegovom kurcu, koji je polako nestajao u mojim ustima. Uskoro sam čelo naslonio na njegov trbuh, a donjom usnicom dotakao jaja. Glavić mu je bio duboko u mojem ždrijelu. Izvukao je kurac iz mojih usta do pola i gurnuo ga nazad, ali mu nisam dopustila da uđe tako duboko. Počeo me je jebati u usta i u jednom trenutku zastao, shvativši da više uživa kad pusti mene da ga obrađujem. Izvukao je kurac iz mojih usta i legao na tepih, te mi rekao da mu pušim kurac dok on leži na tepihu. Nastavila sam mu pušiti kurac, a broj 3 je sjedio na jednom jastuku u blizini, nadrkavao se i pažljivo gledao kako mu drugu pušim kurac. U vidokrug mi je došla Renata koja je jahala na broju 1 a drkala kurac broju 2. Bilo je jasno da uživa.

I ja sam uživala i davala sam sve od sebe da budem pohvaljena. Broj 4 je u jednom trenutku rekao da ga zajašem. Ustala sam, otišla do svoje torbice i pokupila prezervative (10tak njih), te ih donijela do naše skupine. Otvorila sam prvi omot, namazala moju rupicu tekućinom iz omota, a zatim navukla prezervativ na kurca broja 4. Zatim sam polako čučnula iznad njega, primakla vrh kurca mojoj pički i lagano se navukla na njega. Sjećam se kako sam uživala dok mi je tako ulazio. Kad sam čučnula do kraja, ostala sam tako neko vrijeme, a zatim se počela lagano njihati naprijed nazad i gore dole. Broj 4 je uživao, vidjelo se to po disanju i po izrazu lica. Pozvala sam rukom broj 3 da priđe. Kad je prišao, uzela sam mu kurac u ruku, i prinijela mojim usnama. Pušila sam mu kao nikada do sada nikome. I danas kad se toga sjetim, ne mogu vam opisati koju sam napaljenost osjećala. Uspaljena kuja je možda najbolji opis.

Broj 4 je preuzeo jebanje, a ja sam se kleknula na pod sa njim između mojih nogu. Ubadao se polako, pa brzo, uglavnom me je jebao metodički. To je trajalo dugo, pa sam i ja počela sluziti i to obilno. Primijetili su to obojica i izgleda da ih je to dodatno napalilo, jer sam osjetila kako ima se kurčevi još više krute. Broj 3 je rekao da bi sada on jebao. Dala sam mu prezervativ i pustila van iz usta. On je nabrzinu navukao prezervativ i stao se iza mene, ja sam podigla guzu, pustila da kurac broja 4 iziđe iz mene i naprčila se. Broj 3 ga je nabio bez problema. Tako nabijen do jaja ostao je koju minutu miran dok sam ga ja osjećala duboko u sebi. Broj 4 se povukao unazad, tako da mu je kurac došao ponovno pred moja usta. „Smijem ti u usta?“ upitao je. Stavila sam mu kurac u usta i samo promumljala „da mmmm da.“ Uvukla sam ga duboko i glavom simulirala pokrete jebanja. Počeo je curiti jače, znala sam da dolazi. Kad je napeo tijelo uvukla sam mu kurac do jaja u usta i pustila da štrcne prva dva mlaza duboko u moja usta, gotovo direktno u jednjak. Broj 4 je glasno zastenjao od slasti, ja sam da malo izvukla i ponovno uvukla do kraja za slijedeće mlazove. Iscijeđenih jaja, samo se opustio na podu, a ja sam mu čistila kurac od zaostale sperme i mojih slina. Broj 3 je sve ovo gledao sa „gornjeg kata“, pa je još ubrzao svoje ubadanje i uskoro se ispraznio u prezervativ. Klonuo je na mene, a ja sam pogledala prema Renati. Renata je i dalje jahala broj 1, ali ju je broj 2 sada jebao u šupak u usklađenom ritmu sa brojem 1. Renata je odjednom svršila, ali su je njih dvojica nastavila jebati. Broj 3 se svalio na stranu, oslobodivši me. Večer je počela prekrasno. To su mladi jebači, znao sam da će biti još jebanja tu noć. Legao sam se na trbuh broja 4, sa njegovom kitom pod mojim nosom i pred mojim ustima. Povremeno bih poljubio njegovu kitu, a broj 3 se, izvaljen na jednom jastuku zadovoljnog izraza lica igrao svojim jajima i neočišćenom kitom.

Uskoro su uzdasi druge grupe javili da su i Renatini jebači ispraznili svoja jaja. Nisam vidjela da li se koristili prezervative ili ne. No, zabavljena kitom ispred mojih očiju skoro sam prečula Renatin poziv da dođem do nje. Na moju sreću, reagirala sam na vrijeme i otpuzala na sve 4 do Renate. „Lezi na leđa!“, naredila je i ja sam je poslušala. Renata me je opkoračila, spustila se do mojih usta svojom razjebanom pičkom i dodala: „Očisti me!“ Počela sam lizati Renatinu pičku, već upoznata što ona voli, a uskoro sam i saznala da broj 1 nije koristio zaštitu. Sokovi Renatine pičke i njegove sperme su se pomiješali u meni najukusniji koktel, pa sam se zaista potrudila dobro joj očistiti međunožje. Broj jedan je zaista duboko usadio svoju spermu, tako da je trebalo neko vrijeme da iscuri van zajedno sa Renatinim sokovima. Renata je opet svršila i samo se spustila preko mene na pod (mekani tepih). Društvo je bilo u fazi odmora, a ja sam bila luda, željna još jebačine, jer jedina nisam svršila i, kako je izgledalo, niti ću svršiti. Broj jedan nešto šapnu Renati, a ona kimnu glavom potvrdno i zapovijedi mi da svima donesem piće. Ustala sam, onako pojebana, ali puna seksualne energije njišući bokovima kao nikada do tada odšetala u kuhinju po pića za društvo. Osjećala sam se kao uspaljena kučka.

Nakon odmora, broj 2 i broj 3 su odlučili zamijeniti mjesta. Ja sam već uvelike pušila broju 4, klečeći među njegovim nogama gutala sam mu kurčinu i uvlačila glavić duboko što je on pratio grlenim mrmljanjem i dubokim uzdasima odobravanja. Broj 2 je prišao, kleknuo iza mene i počeo mi mijesiti guzove, povremeno ih šireći i provjeravajući izgled moje muške pičke. Kao izraz zadovoljstva onim što je vidio, svaki put je dobro išamarao moje guzove sa par brzih šamara po svakom guzu. Broj 4 je za to vrijeme postao vrlo krut, te je zatražio da se okrenem stražnjicom prema njemu. Uz kratku raspravu između broja 2 i 4, broj 4 je stavio kondom, pljunuo na moju rupicu i polagano zavukao kurčinu u mene. Ja sam sjela na njegov kurac i navučena do jaja počela miješati bokovima. Broj 2 je uzeo svoj kurac i počeo me šamarati kurcem po licu, Nagnula sam glavu unazad i otvorila usta, tako da je mogao sam odlučiti što želi. Nakon nekog vremena nadrkavanja i šamaranja kurcem, usmjerio je kurac u moja otvorena usta. Odmah sam ga obuhvatila usnama, a on me je počeo jebati u usta. Broj 4 mu je rekao da pusti da mu ja pušim, da će mu se jako svidjeti, što nije odmah poslušao, već je nastavio jebati me u usta, uvlačeći kurac do dna usta ne trudeći se da prodre dublje. Uskoro sam osjetila kako mu se kurac napinje i pripremila se za štrcanje u usta. Preplavio je moja usta svojom spermom, ali nije vadio svoj kurac iz njih. Kad je svršio, smirio se, a ja sam počela čistiti njegov kurac i pušiti mu kako ja to volim i znam. Za to vrijeme broj 4 je preuzeo jebanje i držao je moje guzove malo iznad njegovih bokova i zabijao se u mene metodički i sudeći po zvukovima, uživajući. Broju 2 je kurac malo omlohavio, što sam i očekivala, tako da sam mu mogla dati tretman od početka, sa lizanjem jaja i kolca, oblizivanjem glavića, lickanjem rupice glavića, uvlačenjem u usta i blagim sisanjem. Život se ponovno vraćao u njegovu kurčinu.

Čuo sam kako Renata zapovijeda njenim jebačima da je jebu brže i jače, no nisam ih mogla vidjeti, a i nije me u tom trenutku baš bilo puno briga što oni rade.

Broj 2 je ovaj put prepustio meni svu akciju i po njegovim uzdasima mislim da sam mu pokazala kako je ljepše kad meni dozvoli da mu pušim, a ne da me jebe u usta. Nakon kraćeg vremena kurčina mu je bila blizu eksplozije, pa sam je ponovno uvukla jako duboko u sebe i sačekala da se isprazni duboko u moje grlo. Nije bilo puno sperme, očito su se jaja donekle ispraznila. Izvukao se iz mojih usta i iscrpljen legao na pod, gledajući kako me broj 4 jebe.

Renata je glasno i dugo svršila. No broj 1 očito nije. Renata ga je zaustavila i zatražila da je pusti na miru, što je on i učinio. Uspravnog kurca, prišao je broju 4 i meni i htio je da me zajednički istovremeno jebu. Ja sam u panici pogledala Renatu i moram priznati da je poštovala dogovoreno. Renata se ustala i prišla dečkima, ovaj puta okupljenima oko mene: „Dečki, moja Ivy treba još puno posla za mene učiniti, a tu će biti i malih pimpača koji će je jebati. Ne mogu vam dozvoliti da je razvalite i tako mi je upropastite!“ Broj 1 se razočarano složio. Bila sam spašena za tu večer. Ne bih mogla podnijeti još tjedan dana liječenja moje muške pičke.

Ubrzo je broj 4 svršio, Renata je stavila prezervativ broju 1 i rekla mu da je sada prilika da me pojebe, ako želi. „Želim ga razvaliti, ali ga želim jebati kao pravu pičku. „Neka se legne na leđa na jedan jastuk, da ga mogu gledati u oči dok mu uvaljujem kurčinu u pakšu!“ odlučio je. Legla sam se i podigla noge u zrak. Bila sam dobro podmazana, razjebana i nije bio problem primiti ga u sebe. Zaboljelo je na početku jer je uletio sanžno i do kraja, no to je bila kratka bol. Samo jebanje nije dugo trajalo, a on me je cijelo vrijeme gledao u oči. Kad se ispraznio, prevalio se preko mene, kurac mu je pao i polako ispao iz mene. Om se okrenuo se na leđa, oslobađajući me. „Pa ovo je prava pička. Ona uživa što je jebemo!“ iznenađeno je zaključio. „Pa, rekla sam ti!“, uzvratila je Renata.

Bilo je već rano jutro. Renata i ja smo se obukli, pozdravili sa momcima i krenuli Renati. U automobilu je rekla da ne vidi razlog zašto nisam prihvatila „double P“, sigurno to mogu kad sam mogla prihvatiti fistanje. Ja sam rekla da mi nije do novog 10-dnevnog liječenja, a osim toga da nisam sigurna kako bi se to odrazilo na moje zdravlje. „Jeste li bili zadovoljni sa mnom Šefice?“, bojažljivo sam pitala. „Jesam“ bio je kratki odgovor. „Smijem li se onda kad dođemo doma izdrkati?“, preklinjala sam. Renata se glasno nasmijala i smijala se još neko vrijeme: „Rekla sam ti, moraš naučiti svršiti kao pička – dok te jebu!“

Došli smo do Renate. Tuširanje, spavanje i novi dan…

Kategorija:
TV/TS/CD erotske priče