Razlivanje boja 2

Telo mi se postepeno smiruje, a osmeh čiste sreće se širi licem dok otvaram oči i gledam kako me posmatrate s uživanjem i zadovoljstvom. Podižem ruke iznad glave, izvijam telo, teglim se i protežem, meškoljim, kao prava, zadovoljna, umiljata mačkica. Predem mazno, tiho... jebozovno. Klizim po izgužvanoj, mokroj posteljini i u tom trenutku ne bih menjala to mesto ni sa jednim drugim na svetu.

Blago šarate vrhovima prstiju po mome telu, nadražujući svaki milimetar kojim prođete. Užarena lopta se ponovo javlja u donjem delu stomaka, među nogama. Napolitanka mi pulsira, onako vrela i vlažna i sada je nezasita, podiže ulog i jako dobro zna šta želi. A želi, za početak, da te oseti u sebi. Tvoj nabrekli, kruti ud, čiji sam svaki milimetar prošla i osetila usnama, jezikom.

Podižem levu obrvu i ugao usana se povlači za njom. Jovan jako dobro zna taj izraz lica. Odižem ruke, povlačim ga za kosu do sebe i halapljivo i željno uzimam njegove usne, jezik. Naši sokovi se mešaju dok ih ja gutam ali se ipak i razlivaju po mom licu... Topim se, širim, rastvaram... Sva sam skoncentrisana u jednu tačku koja sve brže i snažnije pulsira, a opet sam i svuda u prostoriji, u svakom njenom kutku, i postaje mi tesna, razvalila bih zidove... iskočila iz kože... Glad, želja... krv me boli od čekanja...

Jovan odmiče glavu, dovoljno da možemo da se gledamo... jedan trenutak koji traje kao večnost, večnost koja deluje kao tren... Samo mi kroz osmeh namigne i kaže: "Uživaj Barb". Beskrajna ljubav koju u tom trenutku osećam prema njemu je neizreciva.

Odižem se i prilazim tebi... Uzimam te prvo u ruke, udišem duboko i osećam kako mi celim telom prolaze žmarci. Opkoračujem te i nameštam tako da mogu da se trljam o njega, tvrdog, nabreklog, moćnog. Želim da prodreš u moju vrelinu istog momenta, da se užarenost rasplamsa po čitavom telu, ali odugovlačim, otežem... mešam i igram zavodljiv ples u tvome krilu, dok mi ti mesiš grudi. Polako, spuštaš ruke na moje bokove i usklađujemo ritam, spremajući se da uronimo jedno u drugo. Tvoje butine su vlažne od mojih sokova, i ti ih razmazuješ svuda po meni. Stavljaš mi prst u usta koji sisam kao lizalicu, uživajući u sopstvenoj slasti.

Gledam te u oči, prodirem u njih dok se odižem i nameštam da te primim u sebe. Samo glavićem, ovlaš je dodiruješ, a ja drhtim celim telom od uzbuđenja i strasti koja izgara u želji da bude zadovoljena. Gledam te netremice i polako se nabijam na tebe, milimetar po milimetar. Želim da zadržim pogled ali nekontrolisano zatvaram oči, zabacujem glavu unazad i izbacujem duboki uzdah zadovoljstva... O bože kako je dobro...

Prodiranje, prijanjanje, pritisak koji osećam gotovo u samom stomaku je neopisiv. Vrelina se rasipa celim telom i ponovo vraća u istu tačku. Polako se pomeram, tražeći ritam zajedno sa tobom. Znam da me gledaš, da penetriraš i pogledom u mene, ali ne mogu da otvorim oči, u magnovenju sam. U zanosnoj igri odizanja i spuštanja, mešam kukovima i uzimam te sve dublje i dublje. Ruke su ti na mojim bokovima, uskladili smo se. Odižeš svoje kukove i nabijaš se u mene. Uvlačim te u svoju vrelu unutrašnjost, duboko, stiskam i zadržavam dugo. Nastavljamo igru sve bržim i bržim tempom. Ne želim da prestaje. Ispuštam duboke, glasne uzdahe. Znam da nećemo moći još dugo da izdržimo i zato menjam ritam, usporavam. Shvataš to i odižeš me i okrećeš na kolena. Kao da znaš da te želim odnazad.

Igraš se, maziš me njime i onda, kada to najmanje očekujem, ulaziš naglo. Izvijam se i ispuštam krik, na granici bola, slatkog zadovoljstva. Obavijaš mi kosu oko ruke i blago povlačiš glavu još više unazad. Nastavljaš u istom ritmu.

Jovan prilazi, staje iznad mene i uzimam ga u usta, onako poznatog, glatkog, savršenog za njih.. i tačno znam šta treba da radim. Druga ruka ti pronalazi moj klitoris i kruži po njemu... Ooooh daaaa.. Ooo božeee... Samo tako nastavi... Uskoro ću početi da se rasipam u sitne atome nagomilane strasti... Evo gaa stižee... razlivanjeee... Telo mi se grči u ekstazi dok moji krici odzvanjaju po prostoriji. Uskoro čujem i tebe kako ispuštaš krik iz dubine stomaka i osetim toplu tečnost na leđima i guzi, sliva se dok je ti razmazuješ po meni. Jovan je tu, na granici i njegovi trzaji mi uskoro pune usta spermom, koja mi puni usta i razliva se iz njih. Curim, ponovo curim...

Padam na krevet, izmorena, isceđena, ispunjena, zadovoljna, srećna... srećna. Valjamo se po krevetu, smejemo... umorni a nikad odmorniji. Teramo jedni druge da odemo pod tuš. Na kraju, ja kao i svaka dama, naravno imam prednost i lakim korakom sa novim naletom energije odskakućem do kupatila. Prija mi osećaj tople, gotovo vrele vode koja miluje moju kožu, telo. Dok se polako stvara para i magli sve oko mene, ja uživam. Pevušeći, igram pod tušem i osećam se slobodno, potpuno slobodno.

U jednom trenutku primećujem Jovana na vratima, samo stoji i posmatra me, uz zagonetni smešak. Dajem mu znak da mi se pridruži. Istog momenta ga grlim oko vrata i nastavljamo da se njišemo tako spojeni u ritmu neke naše unutrašnje muzike. Sve što čujem je :"Barb, bila si divna, stvarno divna"

Kao da sam ga videla prvi put te večeri počinjem da ga ljubim nežno... dodirujući vrhom jezika njegove usne od jednog do drugog kraja i nazad. Prihvata igru i uskoro produbljuje poljupce. Ne mogu da verujem koliko ga želim u ovom trenutku. Kao da je celo veče vodilo do ovoga, kao da je ovo cilj kojem smo težili... I jeste...

Okreće me i uzima odnazad, divlje i ludački. Vodimo ljubav kao nikad do sad. Ne znam više ni koje je doba dana, ni koje je godišnje doba... ne znam gde se nalazim... znam samo da, sam sa njim... zajedno... kao jedno... spojeni u divljoj požudi... spojeni u ljubavi.

Govori mi :"Hajdemo do kreveta". Onalo mokri i vreli, dolazimo do tebe, koga su naši uzdisaji i glasno stenjanje, uzbudili. Jovan leže na krevet i povlači na sebe. Okrenuta leđima, sedam na njega i bez mnogo kalkulisanja, nastavljam divlje da se nabijam na njega dok samoj sebi grizem ruke kako bih se utišala. Njegova ruka je na mojoj guzi i prst polako traži put do rupice koju toliko voli. Usporavam ritam i prepuštam se tom osećaju... polako razmazuje moje sokove koji obilno cure i postepeno ubacuje prst.Blaga neprijatnost brzo prolazi i ja se prepuštam osećaju potpune ispunjenosti. Ubrzavam ritam a ti prilaziš i maziš mi klitoris jednom rukom...Dok mi ljubiš vrat, grudi... divlje, gladno... grickaš mi bradavice... Stenjem, ječim, gotovo vrištim... Sve se stapa u jednu tačku.. Centar sveta u ovom trenutku... da bi se ponovo razlilo...

Ooooooh... razlivanje... Ovaj put najsnažnije, ovaj put uz prskanje, drugi put u životu, ali sada snažnije, obilnije. Boje su se razlile i sve oko mene je belo... Dok čujem Jovanov gotovo životinjski ropac, sve postaje crno i ja se iznemoglo, mokra od vode, znoja, mojih sokova, sperme, stropoštavam na krevet, obamrla, utrnuta od količine i intenziteta osećaja, a vaše ruke me grle i poljupci odvlače u san.

Kategorija:
Strejt erotske priče