Prvi crossdressing i škola submisije (dio deveti)

Prvi dio tjedna sam se skoncentrirala da izliječim bolni anus, mažući ga raznim kremama, u apoteci sam rekla da imam hemoroide, pa sam dobila nekakvu kremu koja navodno ima nekakvo djelovanje koje ublažuje pečenje i bol. Nešto je i ta krema pomogla. No i dalje sam bila napaljena, jer nisam mogla smisliti način kako da se izdrkam. Taj kurčev kavezić je stvarno jebena stvar. Noću sam sanjala svakakve erotske snove, budila se vlažne piđame od presjemene tekućine (sluzi), ali nikako svršiti. Maštala sam kako nekakav tip provaljuje u moj stan, nateže me ogromnom kurčinom zbog koje se kavezić raspadne, on se isprazni u mene, a ja svršim drkajući se. Ujutro, naravno, razočaranje, jer su snovi bili podosta stvarni.

Kad se stanje s anusom sredilo (negdje u četvrtak ujutro), bilo mi je još gore. Mazila sam rupicu, gurala siprst unutra, ali svejedno ništa nije pomoglo. Bila sam uspaljena kučka. Da me je netko na ulici sreo i rekao: „Skini se i naprči, da te pojebem!“ ja bih to (bila sam uvjerena) napravila bez obzira na išta.

A onda, kad sam vratila djecu bivšoj i otišla do Nives, čekalo me je još jedno razočaranje. Nives me pustila u stan i nije dozvolila uobičajen pozdrav. Pozvala me je da se sjednem do nje na trosjed i objasnila mi je da je počela novu vezu sa čovjekom u kojeg se zaljubila, da njoj ništa ne znači igranje sa mnom, te da mi je pripremila torbu sa svim mojim stvarima, odjećom, šminkom, igračkama, cipelama (3 para sam imala u to doba!), te da me moli da to uzmem iz njenog stana. Slušala sam u nevjerici. S jedne strane sam bila sretna što se ova ucjena završila, a s druge mi je bilo žao (tko će me razumjeti, razumjeti će). Prvo moje pitanje je bilo: „A ključ kavezića?“

Tu je bila zamka. Nives me je izvijestila da će mene preuzeti Renata dok si ne sredi neki angažman u inozemstvu, te da je ključ kod nje. Isto tako sam saznala da je čitava ideja sa mojim poniženjem zapravo bila Renatina, jer je nju palila takva igra, a Nives je, iako iznenađena mojom reakcijom u autu onu prvu večer, samo iskoristila. I ta igra joj je bila zabavna dok nije zadovoljila osvetu. Njih dvije su se dogovorile da će me Renata otpustiti za najviše 6 mjeseci, osim ako ja sam ne zamolim Renatu za nastavak.

Sjedio sam tiho, uplašen. U Nives sam nekako imao povjerenja. Renata mi se činila puno više neozbiljna, ili možda sa izraženim sado sklonostima. Na koncu sam upitala Nives da li će Renata poštivati one naše dogovore, vezano uz moje zdravlje, moju djecu i status u društvu (misleći pri tome na posao i moje društvo). Nives je rekla da je uvijek mogu nazvati, ako Renata to ne bi poštovala i da ona Renati vjeruje da će na to sve paziti. Pozdravili smo se, ja sam preuzeo torbu i zaželio Nives svu sreću u životu. Otišao sam kući, čekajući da mi se Renata javi.

Taj tjedan je bio paklen. Izluđen do kraja bio sam zahvalan nebesima kada se Renata javila u četvrtak popodne i zapovjedila mi da se nađemo u jednom kafiću blizu moje kuće. Brzo sam se spremio i otišao u kafić čekati je. Došla je sama, sjela do mene i rekla: „Nives ti je sve objasnila?“ „Da poštovana!“, tiho sam rekla. „Meni ćeš se obraćati, kad smo na samo sa „Šefice“, a ako smo svakodnevnom društvu mojim imenom.“ „Razumijem, da li da Vas sada zovem imenom?“ „Da“, ali moraš paziti da se ne opustiš previše.“

„Nives mi je rekla za vaše dogovore i ja ću ih poštivati, ali i ti ćeš morati po koji put popustiti ako ja nešto izrazito zatražim“, nastavila je ozbiljnim glasom. „Mislim da su moja 3 zahtijeva ono od čega neću odustati – zdravlje, djeca, status“, rekao sam što sam čvršće mogao. „To je u redu, i ja ti obećavam da ću te zaštititi. Ali ako ja procijenim da je netko zdrav, ti to isto moraš poštivati i prihvatiti. Isto tako, ako te jebač pozlijedi pa ćeš imati problema, ja ću to pokriti, tako da ću ti dati izgovor. Što se tiče ozljeda, to neće biti namjerno nanošenje, već ako se dogode u žaru igre, da tako kažem,“ nastavila je objašnjavati, „ali moraš me slušati bez pogovora, pogotovo kad smo nasamo ili kad te pratim jebačima. Sve što zatražim napraviš bez pogovora sa voljom i odmah ili ćemo se drugačije razgovarati!“ „Što će biti sa kavezićem, smijem li se izdrkati, tako sam napaljen,“ preklinjao sam. Na to se Renata samo nasmijala: „ne, moraš naučiti svršiti dok te jebu u tvoju pičku, kao prava pička, do tada nema drkanja!“ A onda joj je sinulo: „Ti si jako napaljena? Ne brini+, već imam dogovor za tebe za petak navečer. Ovaj put sa posla dolaziš meni i to odmah. Isto tako poslije doručka, nema nikakve hrane! Jasno“ „Da, Šefice!“ „Plati ovo, vidimo se sutra, budi dobra pička i tebi će isplatiti!“ „Hoću, Šefice,“ uzvratio sam.

Kako je bilo rano popodne, u kafiću nije bilo tako reći nikoga. Renata je ustala, a ja sam se nagnuo preko stola da dohvatim mantil i da joj ga pridržim da ga obuće. Nisam bio svjestan da su ispod hlača izvirile tangice, koje sam već normalno nosio. Dok sam vadio novčanik i uzimao račun sa stola da platim, sa leđa mi je prišao konobar, naslonio se na moju guzu i šapnuo: „Volim pičke u tangicama!“ Njegov kruti komad sam jasno osjećala (da odmah sam, postala pička) kroz njegove i moje hlače. „Kad platiš, krenućeš na WC i ući u prostoriju za osoblje!“, nastavio je šaptati. Klimnula sam glavom.

Lagano drhteći od uzbuđenja, ostavila sam mu masnu napojnicu, pospremila se i krenula prema vratima WC-a. Otvorila sam vrata malog hodnika iz kojeg se ulazilo u muški, ženski wc i prostoriju za osoblje. Na tim vratima je pisalo „nezaposlenima ulaz zabranjen“. Ali ja sam bila zaposlena. Morala sam dobro popušiti i dobro se nataknuti na nečiju kurčinu…

Ušla sam u prostoriju. U njoj je bio ormar, stol,. Stolica i trosjed. Na trosjedu je bilo vidljivo da je već služio u svrhe seksualne revolucije. Ubrzo je ušao i konobar. Okrenula sam se i čučnula, on je otkopčao traperice, a ja sam mu svukla hlače i gaće u jednom potezu. Iskočio je gotovo krut, kriv, kvrgav kurac, kopljastog oblika. Ono što mi danas treba, da ne uništi moju tek oporavljenu pičku. Uzela sam ga u ruku i prvo opalila vanjski glanc, počevši od jaja, pa uz kolac do samog vrha junačine. Mirisao je muški, malo na mokraću, i na mnogo suhe sluzi koju nitko nije imao priliku polizati. Sve sam to sredila, a zatim, tako oblizanog i umivenog uvukla u usta. Lagano palacajući jezikom po vršku glavića, lagano sam ga sisala. Zatim sam ga uvukla malo dublje u usta, pa oblizala cijelim jezikom. On je stenjao od slasti i šaputao kako dobro pušim, kako nije pogriješio, kako će me jebati i tako dalje… To je trajalo sve dok ga nisam uvukla do kraja u grlu. Kad je osjetio moje usne kako mu diraju stjenku trbuha, počeo je glasno uzdisati. Pobojala sam se da će svršiti,no ja sam ga htjela u pički, pa sam ga brzo izvukla, i pitala ima li prezervativ. Brzo ga je izvadio iz neke posude na stolu, otvorio i navukao na kurac. Za to vrijeme ja sam se kleknula na trosjed, naprčila dupe i pružila mu pogled na razrađenu pičku i kavezić. On se uzeo smijati kaveziću, a ja sam rekla: „Hoćeš jebati ili ćeš se smijati?“ Tu se malo uozbiljio i polako ušao u mene. Bilo je bez problema, uz mazivo sa prezervativa i moju dobro podmazanu rupu (mazanje različitim mastima sve ove dane…). Na moju žalost, bio je toliko napaljen (bar tako mislim) da me je nabio 3 puta do jaja i ispraznio se nabijen do jaja u mene, kratkim trzajima. Kad je izvadio kurac vidio sam da je bome napunio balon sa podosta sperme. Ja sam se okrenula i navukla svoje tangice i hlače onako se izvijajući poput prave pičke. On je počeo ono: „joj oprosti, tako si me napalila, to pušenje, mogu ja duže, nadam se da nisi razočarana i sve te gluposti…“ „Dečko, imaš lijep kurac, možda svratim još koji put na piće“, uzvratila sam nježno, poljubila ga u usta i izašla is sobe, otišla kući još više napaljena.

Jedva sam čekala sutra popodne. Što li je Renata ovaj put smislila…

Kategorija:
TV/TS/CD erotske priče