Jebanje na adi ciganliji septembar 2018. – 2.deo

Kad smo stigli na plažu posle jebačine u šumi, raskomotili se skinuli sve sa sebe i krenuli smo u vodu. Svi su zagledali u pravcu nas a pogotovo u mog prijatelja kojem se kara još klatila polu ukrućena među nogama. Uđo smo u vodu, i Dejan odmah počeo da nadrkava svoju karu u vodi, ja se primakoh njemu i počeo sam da mu milujem jaja u vodi. Primetili smo sa obale dosta pogleda prema nama i neke smo spazili da su svoje kare milovali, rastezali, nadrkavali gledajući u pravcu nas. Neki u vodi su se n očigled svih i ljubili, iko je to javno mesto.. Nizu marili zbog toga. U jednom momenu deki moj prijatelj stao iza mene i počeo da gladi kurčinu o moje guzove simulirajući da me kara. Nije dugo trajalo, i on počeo da svršava u vodi. Primetih tragove od sperme kako plutaju u vodi.
- Ne brini Nele ima još u mojim jajima sperme koliko voliš samo za tebe ovaj dan. Ajmo na obalu ... – reče.
Krenuli smo iz vode, i stali smo malo na suncu da se osušimo. Krenuli smo ka našim stvarima i lego smo na naše peškire i asuru. Nekih 15 minuta, vide smo onu dvojicu iz šume kako i oni dolaze na plažu, pogledi nam se sreli i samo smo se sva četvorica nasmeja smo. Priđoše nam i pitaše nas da li je slobodno da budu pored nas. Ja pogledah dejana i rekoh jeste, dok je Dejan dobacio, da mogu sesti jer ima mesta koliko žele i da nam ne smetaju. Tu smo se upoznali, jedan reče da se zove ( i njihova imena neću otkrivati ) Ognjen a drugi Petar.
Počesmo da pričamo o tome kako je to sex među muškarcima, prevarama, mržnji i odbijanjima onih koji su stariji, puniji i debeli, maljavi. Oni samo rekoše, da ništa nemaju protiv starijih, punijih i punijih ljudi i da oni mogu i sa njima upržnjavati sex. Tako krenuh ja da ih pitam o doživljaju iz šume i kko im se ja i činim i kako im se čini moj prijatelj Dejan. Rekoše da je Dejan savršen i da je jako zgodan i kurat i pitaše mene kako sam uspeo takvu karu da primim u sebe. Rekoh da nije problem kad s dobro podmaže ulaz i kara i kad se polako ulazi. I da onda posle jebanje postaje pravi užitak.
- Drugari jeste li za ulazak u vodu? – upita nas Petar.
Kako nas on upita svi smo ustali i krenuli smo ka vodi.
- Brr... što je hladnjikava... – reče Petar, i mi onako svi krenuli da prskamo jedni druge vodom.
I tako nekih 20 minuta smo proveli u vodi, i Opgnjen nas upita da li želimo ići u šumu da se sva četvorica zabavimo sexom. Moj prijatelj odmah reče da pristaje i doda da želi da pojebe mene i da i da njima dvojici pušim i da on gleda kako se oni karaju, takoreći orgiju da napravimo. Izađosmo iz vode počeli da pakujemo naše stvari i krenuli smo u šumu koja je bila iza plaže.
Krenuli smo u šumu, i onda rekoše meni i Dejanu Njih dvojica da imaju dobro mesto za grupnjak i karanje grupno, i krenuli smo za njima. Stigli smo na to mesto videli smo da ima drvo stablo koje je improvizovana kao klupa, okolo dosta kondoma neki sa svežom spermom napunjeni neki već počeli da se raspadaju ali bilo je jedno mesto gde je bilo čisto i tu stavismo naše stvari rance, odeću koju smo skinuli sa sebe. Odmah se dohvatiše da se krljaju Ognjen i Petar, i tad krenusmo ja i Dejan.
Ja počeh da se spuštam niže niz telo koje sam lizao Dejanu, grickao bradavice, mišićav trbuh, mišićave ruke, lizao ga ispod pazuha, nabijao mu jezik u pupak i spustih se jož niže jezikom i krenuo sam da ližem krupan glavić nabijajući vrh jezika u rupicu na vrhu glavića... I naglo uzeh kurčinu i strpah u moja usta i krenuo dilje da mu balavim i sisam da sam se gušio i suze navirale na oči. Dejan uhvati me za glavu i krenuo da me kara u usta. Za to vreme Petar je pušio kurčinu Ognjenu koji je takođe bio obdaren, i tad videh da Ognjen nije bio isto obdaren već i njegov Petar. Imali su kare po slobodnoj mojoj proceni oko 19cm prošarane žilama, krupna jaja, obrijani dole... Izgledali su stvaro božanstveno.
Ognjen reče da će me i on i Petar karati posle Dejana i da će mi obojica podariti spermu po faci dok budem gutao spermu Dejanu.
I tako pušenje, vatanje trajalo je nekih par minuta i tad Petar reče ognjenu da se natrći da mu ga uvali do jaja, što Ognjen prihvati. Kad se postavio u pozu, videsmo ja i Dejan kako bez podmazivanja uvaljuje naglo i divlje Ognjenu jaru do jaja u bulju i krenuo da ga divlje cepa, a Ognjen od trnutnog bola koji mu iztazva Petar naglim nabijanjem kare u bulju, jaukao i tad Dejan se našao iza Petra i ne uzimajući kondom sjuri Petru palamarčinu od 20cm u bulju i krenuo da ga cepa. Gledajući taj prizor ja stadoh ispred Ognjena kleknuh i uzeh njegov kurac da sisam i ližem. Svi smo bili takoreći popunjeni. Poze su s menjale, jer je onda Ognjen karao mene ali kondomom, Petar sisao kurčinu mom Dejanu i tako se ta orgija odvijala nekih skoro sat vremena menjajući se ko će koga karati u krug, da sm ja bio u jednom momentu okružen sa tri dobre kare rasplodnih bikova sa krupnim jajima puni sperme. Prvi mi Dejan sjuri kitu u usta i počeo da me kara do jaja uzdišući i osetih da je kreno da mi puni usta mlazevima sperme usta gde ja krenuh da gutam. Kad je svršio izvadih mu kitu iz mojih usta i počeo sam da mu ustima i jezikom sakupljam ostatke njegove sperme. Tad se on sagnuo i krenuo da me ljubi i krljajući jezik u moja usta sakupljao ostatke svoje sperme koje je i on sopstvenu spermu lizao i gutao...
Ta to vreme jebačina između Petra i Ognjena je još trajala i tad im Dejan reče da krenu mene da karaju ko želi, što Ognjen odmah prihvati uzeo kondom stavio na kitu i podmaza me lubrikantom ikrenuo da mi uvaljuje karu u moje dupe. On me karao a Petar prislonio svoju karu mojim ustima i tražio da mu pušim i sisam a Dejan nas je sve posmatrao zapalivši cigaretu pušeći i smeškajući se. Bio sam popunjen sa mladim kitama u bulju i u usta...
Trajalo je jebanje još nehih 10 minuta i tad Ognjen izvadi karu iz moje bulje stade ispred mene ispred moje face dok me je Petar i dalje karao u usta. I nepun minut ognjen krenu da mi prska lice obilnim mlazevima sperme, a U istom momentu Petar izvadi svoju karu i krenuo i on da me prska po faci. Bio sam sav isprskan mlazevima sperme i ja krenuoda sakupljam spermu stavljajući u usta a takođe krenuše i Ognjen i Petar da sakupljaju spermu sa mog lica jezicima ljubeći se.
Tako se završi ova seansa orgijanja naša u šumici druga, ali bilo je do kraja dana još 2 puta rasturanja od kurčina ali o tome u sledećem nastavku gde su nam se pridružili još dva lika...

Nastavak sledi...

Kategorija:
Gay erotske priče