Želio sam da ga boli

Nekada prije, kao dosta mlađi tip sam se bavio raznim stvarima. O njima ne bih sada da pišem, ali sam jako ponosan na sve to. Zahvaljujući istim, proputovao sam mnogo više nego moji vršnjaci, te svoj intelekt razvijao na pravi način. Na nekoj konferenciji sam upoznao i Jana. Bio je zanimljiv tip, šarmantan, te smo tada bili skupa smješteni u sobi. Družili smo se, mimo predavanja, na žurke bi išli skupa, pjančili. Bio je veoma fin i privlačan. Djevojke su ga gledale. Bio je primjećen u društvu. Imao je veoma neobičan, a opet prijatan stajling. Bavio se modom i bio je model za neku agenciju. Nisam mnogo poznavao tu sferu društva, te o modelingu sam čuo samo onoliko koliko bi o tome prenosili mediji.

Život nas je, nakon skoro deset godina opet spojio. U istom smo gradu. Pišemo na facebook-u i dogovaramo kafu. Taj poziv, ne samo da nimalo nije čudan, već je iznimno prijatan, ali baš kod njega u stanu jer je, kako kaže, sada sam?! Ne bih da odmah zvučim kao perverzni manijak, koji čim dobije poziv tipa očekuje i sex. Ali postoji mnogo finih terasa i mjesta u gradu. Ajde dobro, i stan je oke.

Počinjemo mnoge teme, osmjeh je stalno na našim licima. Prisjećamo se svih anegdota iz perioda našeg druženja i svih onih ludih pohoda na koje smo se nekada usuđivali. Sada su prelijepe uspomene. Divno je svega se toga sjetiti. Osmjeh na našim licima pomalo prestaje. Jasno je da sada kreću ozbiljnije teme, te pitanja: "Kako život?" i sve tome slično. Na pitanje o ljubavnom statusu Jan je prvo zastao. Razmišljao je kakav odgovor da mi da. Potom mi je rekao kako je on "izašao iz ormara" te nema razloga da i meni ne kaže istinu. Pravio sam se da ne znam šta znači taj pojam, te ga ispitkivao više.

- Imao sam vezu, dugu. Ali... sa tipom. Bavio se modelingom kao ja. Ja ne krijem više sebe, znaš...

Nastavili smo razgovor dalje. O toj temi. Gledao me. Skoro rijetko bi spustio pogled s mog lica. Bio je to sumnjičavi i ispitivački pogled, koji je istraživao svaku moju reakciju.

- Ali ti i ja imamo neke zajedničke prijatelje na face-u. I znam da su oni gay. Kako ti njih poznaješ?

- Jer sam ih karao! - odgovaram kao iz topa. Naglo i bez mnogo razmišljanja odlučujem da se otkrijem.

- Dugo sam sumnjao na tebe.

Razgovor još kratko traje. Otkriva mi da je sada čist. Vrlo dobro znam šta mi time poručuje. Kažem mu kako ja nisam, te pitam ga da mi dozvoli da odem pod njegov tuš. Odlazim...

Izlazim iz kupatila. Na meni je samo peškir. Prizor potpuno drugačiji od onog kakvog sam ostavio prije odlaska pod tuš. TV je sada upaljen i na njemu je pornić. Ugao je razvučen, na njemu bijela plahta i Jan koji upravo izvlači dildo iz svog anala. Zatim ga liže. Prilazim. Daje i meni dildo na lizanje. Prihvatam. On mi ga nabija u usta. Vadim jezik, a zatim dobijam male udarce po jeziku s dildom. Prija. Ljubim ga. Usne su nam vrele. Ližem taj vrat, bradavice. Vidim da je nježan. Nema grubih pokreta. Stomak, kurac koji sada pušim. U mojim je ustima. Sisam. Nabijam usne na njega, sve brže i brže. Jaja. Ližem ih i pokušavam da ih stavim u svoja usta. Diže svoje noge u zrak. Znam šta mi time poručuje - put to anala je slobodan. Ližem. Čujem uzdahe. Pokušavam da jezik zabijem što dublje. Širim tu rupicu svom snagom. Zatim uzimam dildo. Kroz glavu mi prolaze svi oni grubi tipovi koji su se ovako igrali sa mojom rupicom. Nije ih zanimalo da li i koliko me boli. Nabijali su ga kao da su željeli crijeva da mi probiju. Jan je sada tu. Ispred mene. Noge su mu u zraku, zadignute prema njegovoj glavi. Šupak je ispred mene i sada samo moj. Želim osvetu! Želim i ja da neko osjeti svu moju bol. Želim da sam i ja onakav grubijan.

Nisam podmazao. Ni pljunuo. Samo sam gurnuo cijeli dildo. Krik. Pokazuje mi da ga izvadim. Zgrčen je. Od bola kao da je paralizovan. Vadim ga, ali ne do kraja. Zatim opet zabijam svom snagom unutra. Rukama udara od krevet. Pentriram grubo i ne stajem. Nabijam dildo sve snage u njegov čmar. Gura me nogama i sam izbacuje dildo iz šupka. Pada na pod zgrčen. Savija se od bola. Stavljam kondom, pljujem po toj tankoj gumi i liježem i ja na pod. Ne da mi da ga stavim. Gura me. Hvatam mu ruke i držim ga.

- Hoću da te boli!

Stavljam kurac u stisnuti čmar. Jebem. Što više mogu. Kukovi mi rade. Nisam zadovoljan njihovom brzinom pa stiskam sve svoje mišiće kako bih zabijao što brže, grublje... U ovoj jebačini uživam samo ja. Želim da neko osjeti kako je biti nemoćan, dok ti drugi neko kurcem izbija i poslednji dah. Dižem ga i bacam na krevet. Pokušava da me zaustavi. Želi pauzu. Pristajem. Ležim pored njega. Gleda me. Mislio sam da je ovom sexu kraj, te da je sledeći korak izbacivanje me iz stana. Diže se. Svaljuje se na moj kurac i počinje da ga puši. Očigledno ova kučka od mog starog prijatelja voli sve ovo. Liže mi jaja, čmar, pokušava da u usta stavi cijelo udo mog kurca. Uzima lubrikant, podmazuje sve ono što ja nisam. Nova, tanka guma je na meni. Sad dodatno podmazana. Kauboj sjeda na svoje "sedlo". Ispočetka polako, a zatim sve brže i brže jaše. Znoj mu se nabira po čelu. Ne odustaje. Mjenjamo poze. Sada smo doggy stile. Nabijam ga koliko god mogu. Kučki ne smeta. Ne zaustavlja me. A, želim da je boli! Šamaram guzove. Sve jače. Crveni su. Skoro da sam plikove napravio. Moji prsti se poznaju na koži. Na leđima je. Noge dignute opet u zrak. Stavljam jastuk ispod guzova kako bih odigao guzu i "podesio" na svoj nivo. Jebem! Sada znoj pada sa mog čela. Svoja stopala je naslonio na moje grudi. Udaram što jače mogu. Udarci kože od kožu su jako glasni. Mislim da nas sada čuju svi stanari u susjednim stanovima. Ne zanima me. Želim da "sedlo" pobijedi svog kauboja. Stavljam ga na bok. Udaram sada tako. Svaljujem se iza njega. Obojica smo sada na bokovima i udaram ga tako. Stišćem ga za vrat. Davim. Želim da moli za kisik. Želim da ubijem ovaj šupak. Želim da plače i moli da stanem. Ali ništa od toga nije bilo. Sedlo izlazi iz kauboja. Poraženo. Zakoračujem ga i špricam po faci. Nije otvarao usta. Sperma je oblila njegove obraze, čelo, nos... Drka. Vraća mi istom mjerom. Sperma je i po mojoj faci. Neka je!

Ionako sam poražen.

Kategorija:
Gay erotske priče