Idemo dalje

Vanjin odlazak na faks (čitaj prošlu priču) i moje užasno bolno leto na selu neću da budim u ovim zapisima, samo ću vam reći da mi je čak i plast sena, polje kukuruza, stara napuštena ciglana, sve je moglo naterati suze na oči. A onda je došla jesen i povukla crtu, srednja škola i sasvim novi život. Nisam ljubitelj ničega iz ovog perioda i danas kada bih mogao da se vratim i da kažem nešto sebi rekao bih - Živi! To svakako nije bio život. Svakim sam danom sve više uviđao kolika je cena biti svoj, preturao sam po svim džepovima i skupljao svu hrabrost koja se sačuvala iz dečačkih dana ali nisam imao dovoljno, malograđanski mentalitet je bio sa druge strane, zastrašujuć i nemilosrdan. Momci su i dalje šetali pored mene, ošacovao sam svaku nabreklinu na pantalonama, svaki napeti biceps, znoj kako silazi niz maljave grudi, ali nisam ništa preduzimao, bar izvan svoja četiri zida. I tek nekad na kraju srednje došlo je opet leto i ja odlučim za promenu da odem u jedan drugi grad gde dolazi gomila stranaca, umetnika. Ujna je mislila da bi to bilo odlično za mene da upoznam inostrane kolege, da se povežem, nikada ne znaš šta može da se desi. Eh, nikad, baš tako!

Atmosfera je bila luda, inspirativna, divio sam se svima, ali uvek iz prikrajka, uvek negde po strani, posmatrao sam događaje i opet se osećao najbliže životu što sam mogao, disao sam konačno. Moja sestra od ujne Iva je učestvovala u organizaciji pa sam upoznao i gomilu njenog kul društva koje me je super prihvatilo. Skoro svaki dan se završavao u jednom lokalu pod vedrim nebom, točilo se pivo, smejalo na sav glas, tu su dolazili i neki od stranaca a među njima jedan mi je posebno bio zanimljiv. Okolišam, ali pitam Ivu ko je ko i čime se bave, pa među njima kao nezainteresovano za njega.

Gabriel.

Gabriel je džez baletan iz Španije, crn i visok, izdefinisan na svakom milimetru svojeg tela, prelepog lica sa neobično plavim očima, ma bog, Gabriel je bog. Ovo je već treći put da ga vidim ovde, ali ne zato što je bog nego što malo malo blene besramno u mojem pravcu. I to je već filmski momenat, kada se okrećeš iza sebe i gledaš ima li koga jer je nemoguće da tebe gleda, moje samopouzdanje je u tom momentu bilo -1000. Ali iza mene nije bilo nikoga. Nemoguće, on stvarno gleda u mene i osmehuje mi se. Ok prihvatim ja igru, gledam sve češće u njega a i sve bezobraznije, pa čak i kada nam se susretnu pogledi ne bežim, uporan sam hoću da vidim kuda plovi ovaj brod.

Veče je već otišlo daleko, tela su mokra i pijana se teturaju po mesečini, Gabriel ustaje i prilazi našem stolu, ali ne meni već Ivi. Možda je gledao u mene da vidi da li sam joj dečko jer mu se sviđa. Koji sam ja moron. Ali ne, čujem kako je pita na nekom nespretnom engleskom da li sam ja singl i hoće li da nas upozna. Ona kreće da se smeje, okreće se prema meni i govori – On misli da si ti gej hahah. He is not gay. Gabriel se izvinjava i polako udaljava od nas, a ja umirem, u m i r e m. Ne, ne smem da dozvolim da se ovo dogodi, ja moram ovo sranje da popravim.

Moram da pišam.

Kažem Ivi i ustajem, Gabriel okreće glavu prema meni dok hodam, ja mu namigujem i pokazujem da krene. Kako je toalet unutra bio uvek zauzet, alternativa je zavući se iza nekih šupa, tu je bio mrkli mrak i mogao si da pišaš na miru. Stajao sam u tom mraku i tresao se od treme.

I knew it! Nije stigao ni da završi rečenicu zgrabio sam ga i pribio uz sebe. Ljubio se savršeno, mirisao je savršeno, veče je bilo savršeno. Otkopčao sam mu košulju i krenuo jezikom niz vrat, bio je slan, hteo sam da traje večno ali sam znao da nemamo mnogo fore, spustio sam se na kolena i krenuo da mu vadim dignutu kitu iz tesnih bokserica, po dodiru bio je to lep komad, po ukusu savršen. Bacio sam se na posao, lizao sam ga celog, oko kite, uvlačio muda u usta, podizao ih i ljubio ispod...on se tresao iznad. Uhvatio sam desnom svoj a levom njegov i krenuo ubrzanim tempom da ga gutam, davio sam se u preukusnoj večeri, baš onako kako se i očekuje nakon nekoliko godina gladi. Sperma je krenula da kulja, nisam mogao sve da primim pa mi je ispao iz usta i nastavio da mi osvaja lice, košulju, sperme je bio svuda po meni a onda sam i ja krenuo da pucam, nabijajući ponovo njegov kurac duboko da ne bih vrisnuo od zadovoljstva. Žvalili smo se još neki sekund i krenuo sam nazad. Sve smo se razumeli, neće se završiti na ovome.

Vratio sam se do Ive, i po prvi put bio zahvalan bogu što je odvaljena jer ništa nije primetila. Završili smo piće, osmehnuo sam se još neki put Gabrielu i otišli smo kući.

Nisam mogao da spavam, celu noć sam ležao sa erekcijom, krevet je bio mokar, okretao sam se, prevrtao ali džabe, u glavi mi je bilo ludilo.

Ujutru zvoni telefon, desila se neka porodična drama, moram da pičim kući. Gabriela nikada više nisam video.


Danilo.

Preskačem neke sitne i nebitne, odlučio sam da vam pišem samo ono što je bilo drugačije. Upisao sam fax u jednoj od komšijskih zemalja i već u prvoj godini upoznao Danila. U to vreme bio sam u domu sa Zoranom, još jednim kolegom sa faxa koji je od prvog dana uspeo nekom magijom da stekne brdo prijatelja ali je najviše visio sa Danilom i Đorđem koji su bili generacija iznad naše. Zoran me je stalno cedio da im se pridružim na piću ali nisu mi bili interesantni i furao sam svoju priču. Ali, jedan dan sam baš bio smoren i odlučio da se malo razdrmam pa sam krenuo sa Zoranom do jednog lokala gde su nas ova dvojica čekali.

Od prvog momenta moj odnos sa Danilom je bio čudan. Kada smo se ovako zvanično upoznali i prvi put seli za isti sto, rekao mi je da je svraćao da nešto ostavi Zoranu u našoj sobi pre neki dan ali sam ja spavao.

Ništa nisam osetio.

A trebalo je da osetiš nešto?

Momci su umirali od smeha, rasturali su me od zajebavanja. Od tog trenutka Danilo je koristio svaku priliku kad me vidi da mi dobaci nešto seksualno, da me uhvati za dupe ili međunožje. Ja sam sve to prihvatio kao zajebanciju. Mislim tip je izgledao potpuno blesavo, sa nekim ogromnim crnim očima, mršav i visok do neba sa kovrdžavom kosom ali ne mogu da lažem da me neki put ova igra nije napalila na njega.

Jedan dan sam u hodniku blenuo kroz prozor, naslonjen tako pušio sam cigaretu i divio se parku ispred faxa, a onda sam osetio da me neko grabi za kukove, bio je to Danilo.

Osećaš li sada nešto? A?

I dok sam se ja okretao prema njemu i krenuo da ga guram od sebe on me je uhvatio krvnički za zglobove i lupio takvu žvaku da sam hteo da ispadnem kroz prozor. Izmakao se i nastavio da se smeje, kao da je ovo samo još jedna epizoda njegove sprdnje.

Ti nisi normalan.

Nisam, lud sam za tobom! Nastavio je da se smeje odlazeći od mene.

Igre nisu prestajale, strasti se nisu smirivale, prolazilo je vreme i ja sam bio zbunjeniji nego ikada.

Danilo nas je nagovarao danima da dođemo kod njega, imao je mandarine u dvorištu pa da jedemo i blejimo. Došao je vikend Zoran i Đorđe su otišli kućama, pa mi je poruka od Danila bila čudna, zvao me je da dođem. Ekipa nije tu, napisao sam, otišli su kućama na vikend. Telefon je zazvonio.

Nisam ni zvao ekipu nego tebe, nemoj da se zajebavaš nego kreći!

Ajde, samo da se spremim.

Obuci onaj kratki teget šorts, od njega mi puca lastiš na gaćama haha.

Koja si ti budala.

Ajde kreći.

E sad ću namerno da obučem pa da vidim šta će. Bilo mi je frka, nikada sam Danilom nisam proveo više od 2 minuta sam, ali ovo mi je prilika da konačno vidim šta se to događa između nas. Danilo me je čekao sa otvorenim pivom u ruci i kezom od uveta do uveta, kako sam ušao na kapiju krenuo je da zviždi. Ustao je, spustio pivo na baštenski sto, odmerio me od glave do pete, prišao i krnuo jezik u moja usta.

Kolko me izluđuješ.

Stiskao mi je guzove, pripijen tako osetio sam nešto ogromno u gaćama kako pulsira i čeka oslobođenje. Odgurnuo sam ga nazad u pletenu fotelju.

Ovo hoćeš?

Krenuo sam da skidam majicu.

Hoću sve.

Mazio je svoj penis preko odela i zagrizao usnu. Krenuo sam da otkopčavam šorts, ispod nisam imao ništa, dlake su počele da izlaze na svetlost a za njima i poludignuta kita.

Au jebote kako si sexi.

Prišao sam mu lagano, opkoračio ga i krenuo da se uvijam, trljajući se o njegovu nabreklinu, gutao me je očima.

Tebi treba zakonom zabraniti oblačenje.

Počeli smo strasno da se ljubimo, grizao sam mu usnu, prolazio prstima kroz kovrdže, dok je njegova ruka silazila do moje guze, stavio je srednji prst u moja usta, dobro sam ga navlažio a zatim je postavio na rupu i krenuo da prodire, zabacio sam glavu unazad i tiho stenjao, nabijajući se na njegov prst.

Ajmo unutra.

Uhvatio me je za ruku i polako vodio za sobom, hladan pod mi je prijao stopalima, seo sam na dušek na podu dok se on skidao. Već preko gaća sam video da krije nešto savršeno, privukao sam ga sebi i krenuo da balim po gaćama, uvlačio sam najmuževniji miris oznojenih muda, svukao sam mu gaće i oslobodio zver, do tada najveći i najlepši kurac koji sam video. Malo sam ga gledao tako prošaranog venama izraslog iz savršeno kovrdžavih stidnih dlaka, počeo sam da ga ljubim, od korena ka vrhu, vrhom jezika prelazio preko rupe na glaviću, on je sve posmatrao.

Mnogo ti dobro stoji moj kurac, da znaš!

Nasmejao je se, ali sam mu taj smeh prekinuo i pretvorio ga u blagi urlik uvlačeći ga najviše što sam mogao u svoja topla usta. Bio je tako gladak i mišićav u ustima, veliki ljubičasti glavić izbacivao je slatkastu tečnost dok se Danilo trzao od zadovoljstva. Oborio me je na dušek i kleknuo iznad moje glave, naslonio se napred i uzeo moj u usta, pušio je vrhunski, menjajući ruku i usta naizmenično, pa onda sinhrono.

Želiš li me?

Pita me izvlačeći kurac koji je sve vreme bio u mojim ustima, dok dolazim do daha i cvilim, govrim –daaaaa!

Legao je preko mene i gledao me drsko u oči.

Znači konačno ćeš da osetiš nešto?

Nasmejao sam se blago dok se on polako podizao, podigao sam noge u vazduh, on se vratio da me poljubi.

Polako ljubavi, govori mi i spušta moje noge, okreće me na stomak i ljubi po vratu. Dok se spušta niz moju kičmu ja grizem svoju pesnicu, hoću da eksplodiram. Kada je krenuo da me obrađuje dole ja sam izgubio svu kontrolu, grčio sam se, vrištao u groznici, imao sam osećaj da mu je jezik rođen za moju guzu, bio sam u agoniji, skretao s’ uma, cvileo sam kroz zube, molio da me jebe, ali ne on je nastavljao da me obrađuje i nisam mogao više, zaurlao sam kao divlja zver i krenuo da svršavam po čaršavu ispod sebe.

E sad si spreman.

Ja sam bio u komi, borio se za život, čini mi se da nisam ni disao. Osetio sam da kreće polako da ulazi i poslednjim atomima snage se krvnički nabio na njegovu kurčinu.

Hoću da te gledam u oči.

Okrenuo me je na leđa i podigao noge, ušao je u mene i počeo da me ljubi, dok su nam se jezici preplitali ubrzavao je tempo, a onda se izdigao iznad i uhvatio zalet, znoj sa njega padala je svuda po meni, bili smo u goloj vodi, kože su se slepljivale jedna za drugu svaki put kada bi preponama udario o moju guzu.

Svršiću, jedva je promucao.

Svrši u meni, molim te!

Uhvatio me je u naručje, čvrsto zagrlio, ljubeći moj vrat i krenuo da me puni svojom vrelom spermom. Poljubio me je još jednom nežno i sručio se pored mene zadihan.

Ležali smo tako čini se satima, mazeći se i ljubeći. Šaputao mi je najlepše rečenice, topio sam se tako umazan, lepljiv i mokar. Prespavao sam tu noć kod njega.

Narednih par meseci naš odnos se od hedonističkog pretvorio u toksični, postali smo do koske umetnički par iz filmova, takav kliše, prvo volimo koliko se volimo, pa onda počnemo da mrzimo koliko se volimo, da bi smo se na kraju samo mrzeli. Eh Danilo, Danilo.


Rade.

Prvi profesionalni angažman sam dobio u leto posle druge godine faxa u jednom manjem gradu blizu Beograda. Bio sam u ludilu oko organizacije, davio se u papirima i glupostima, i ludeo da li će sve na kraju biti kako sam planirao. Gospođa koja radi u ustanovi Irena ušla je sa nekim tipom i pokazala na mene.

Ja sam Rade.

Kako sam mu čuo glas tako me iznervirao, strašno mi je delovao iritantno. Radi na lokalnoj televiziji pa ako bih došao da gostujem u popodnevnom programu samo deset minuta, kažem šta treba, najavimo sve i slobodan sam. Ja prihvatim, znači mi to, ali mi nije jasno ko je zaposlio ovu arogantnu seljačinu da radi na televiziji.

Vreme se približavalo, stigao sam u zgradu televizije, tamo me je sačekao Rade skockan tako da me je bilo sramota jer sam pored njega izgledao kao iz karton naselja. Ušli smo u studio i užas, svetla, kamere, ljudi, ali više od svega ogroman ekran na kojem se vidim, i sebi naravno izgledam grozno. Rade nešto priča ništa ga ne slušam, sve dok nije rekao – Moraćeš biti celu emisiju, otkazao mi je drugi gost. Ej, 40 minuta, šta jebeno da pričam 40 minuta? Ajde što mi on ide na kurac, i što mi je horor videti sebe na monitoru ispred, nego još i ovo, ujedao sam.

Program je počeo i sve je teklo ok, prva pauza za reklame – Vidiš da nije ništa strašno, prošlo je 15 minuta, kaže mi Rade, nameštajući svoje pantalone u predelu kite. Gledam ga, da vidiš jebozovan mnogo ovaj ljakse, ali mi ide na nerve do jaja. Nazad smo u programu, ja sam se malo oslobodio, pričam kao da smo na kafi ali svako sledeće pitanje mu je sve gluplje, ostaje bez ideja, samo što nije počeo da me pita za mišljenje o globalnom zagrevanju ili pravima životinja. Nakon jednog pitanja ja kažem – Pitaš glupo pitanje, što bih ja... i nastavljam ne jebem živu silu. On se narogušio. Idemo na muzički blok.

Aj malo iskuliraj momak! Imamo još 10 minuta nakon muzike, nije rudnik preživećeš.

Malo smo se prepirali. Ali do kraja programa je sve proteklo ok.

Idemo na piće.

Ko?

KO? Ti i ja!

Pa dobro.

Krećem za njim, pozdravljam ekipu iz studija i izlazimo na ulicu.

Gde idemo?

Samo ti hodaj.

Stižemo pred neku zgradu, Rade vadi ključeve i otvara ulaz. U liftu me gleda jako čudno, dok povlači kravatu i otkopčava prva dva dugmeta na košulji. Miriše savršeno ali mi ništa nije jasno, u šta se upuštam, gde idem, verovatno njegov stan, zašto ćutim, ma ništa mi nije jasno. Otključava vrata.

Ulazi!

Podižem obrvu na naređivački ton. Ulazim u prostran stan on zaključava i stavlja ključ u džep, nije mi svejedno.

Šta rad... prekida me šamarom.

Sedi!

Jebote šta ovo bi, kakav je ovo film, gde sam ja, milion misli mi prolazi kroz glavu.

Znaš li šta sada sledi?

Ćutiš jel?

Glupo pitanje?

Rade me hvata za vilicu i mazi po obrazu, pomešana su mi osećanja, nemam pojma šta se događa.

Ajde bre, šta si se usr’o, ubiću te od kurca ne od batina.

Blagi šamar i cipela na mojem međunožju.

Ti ćeš mene da ponižavaš u živom programu? Jel?

E pa sad ćeš da vidiš kako ja mogu da ponižavam.

Pljunuo mi je u facu, razmazao šakom i prste gurnuo u moja usta.

Pa jel se to tebi dig’o?

Vidi kurvu, on uživa u ovome?

I ja sam bio zbunjen, nikada me niko nije ovako tretirao, zašto mi je kita tvrda ko kamen?!

Liži mi cipele!

Ma nema sile.

Ima sile.

Hvata me za kragnu i pribija mi glavu do poda.

Liži!

Umirem što sam ovo sebi dozvolio ali neki đavo me gura preko ivice, i krećem polako da prelazim jezikom preko cipela. Čujem šlic i podižem glavu, ali brzinom svetlosti dobijam oštru šamarčinu.

Prestaćeš sa cipelama kad ja kažem.

Jel jasno?

Čuješ li ti mene, pitam jel jasno to?

Jasno. Promucao sam.

Rade nastavlja sa šlicem i počinjem da osećam vrelinu po leđima. Rade je ladno pišao po meni na sred stana. Čudno ali ovo ludilo je probudilo neku životinju u meni. Podigao sam glavu otvorenih usta i krenuo da hvatam mlaz.

Pa nisi ti tako loš momak, vidiš šta malo discipline može da napravi!

Zgrabio mi je glavu i nabio na svoj osrednji ali vrlo lep kurac, borio sam se sa njegovom mokraćom ali srećom mlaz je bio sve slabiji. Jebao me je nemilosrdno u usta pa odvojio od kite, ošamario pa nastavio. Slika savršenog muževnog pastuva u parnom odelu sa kravatom dok me jebe u usta bila mi je previše krenuo sam prema svojoj kiti rukom ali to nisam smeo. Rade me je uhvatio za ruke vukao po klizavom podu od njegovog urina do neke vitrine, otvorio je fioku i izvukao konopac, vezao mi ruke iza leđa, naslonio na trpezarijski sto, svukao pantalone i gaće i bez ikakve pripreme pljunuo i zabio kitu do kraja, nije se usporavao, jebao me je tako jako da je jednog trenutka činija sama spala sa stola i slomila se dok se voće kotrljalo po podu. Zgrabio mi je vrat šakama i daveći me nabijao se u mene sve jače i glasnije. Glava je htela da mi eksplodira, suze su tekle kao nenormalne, kurac oticao i boleo. Rade ga je izvadio iz mene i vratio me na pod, svršavao je po mojem licu, preko očiju, usana, vrata, okupao me je spermom, ništa nisam video samo me je podigao i rekao – Ajde, polazi.

Čuo sam neka vrata, a onda i vodu, ok u toaletu smo. Peškirom mi je obrisao lice, otišao iza leđa i odvezao konopac.

Šta me gledaš, skidaj se!

Krenuli smo u isto vreme da se skidamo. Rade je bio kao antička skuptura, izvajan i bez jedne dlake na telu, baš kao isklesan od mermera. Ušli smo pod tuš i krenuo je da me sapunja, to mi je bilo jako čudno, sasvim je suprotno izgledao ovde, čak ranjivo. Naslonio je svoje telo na moja leđa krenuo da me ljubi po vratu hvatajući moj kurac, bilo je potrebno par poteza i sperma je zapljusnula staklo tuš kabine. Voda je prestala da teče, Rade je otvorio vrata i izašli smo na pločice, dodao mi je neki peškir i obrisao sam se i dalje bez i jedne reči. Krenuo sam za njim.

Čekaj tu.

Seo sam na stolicu dok je on odlazio u prostoriju pored, čula se neka lomljava, Rade je ušao sa nekim odelom, odvojio deo i dao mi ga.

Mislim da će ti to biti taman, staro je ne moraš da mi vraćaš.

Obukli smo se. Rade se nasmejao.

Može piće sad?

Ajde bre šta si se ukopao tu, bilo nam je baš super.

Poljubio me je u obraz i otišao po vino i čaše. Sedeli smo dugo i moram priznati imali mnogo više zajedničkih stvari nego što sam mislio. Veče je bilo skroz kul. Nisam se više video i čuo sa njim, ova naša avantura mi je ostala kao nešto najradikalnije, nešto što nikada ne bih ponovio ali mi je neobično drago što se desilo. Dan danas nekada nađem snimak njegove emisije na netu i ludački izdrkam.


Eto momci, tražili ste još i dajem vam još.

Hvala na čitanju!

:)

Kategorija:
Gay erotske priče 


Korisnik

Hvala vam!! Grin

Korisnik

Svaki komentar bi bio suvišan osim fantastično.

Korisnik

Hvala momci!

Korisnik

Bravooo!

Korisnik

Bravo bas super