Prve avanture

Nekada si morao da imaš maštu, deluje nerealno iz današnje perspektive ali je istina. Bilo je tu i tamo nekih novina, napališ se pa listaš, listaš, listaš, mora neki holivudski baja da se pojavi i onda eksplodiraš, i to je najviše što se moglo. Bilo je časopisa koje smo perifernim vidom skenirali dok kupujemo nešto na trafici, ali da kupim, čitav grad bi saznao, takav mi je bio osećaj. I tako sam ja jedan strašno napaljeni klinac tih godina, stalno motrio oko sebe, nisam birao koga gledam, bilo mi je važno da razvijem fotografsko pamćenje, svaki detalj, a onda u tajnosti svoje sobe raspalim po mašti. Uh koliko me je tipova otkidalo od kurca, koliko sam se sperme nagutao, koliko puta izgubio nevinost u toj mojoj mašti. Ne znam da li je to deo svakog dečačkog univerzuma, ali čim osvestiš svoj kurac i zaprepastiš se da nije samo za pišanje, otvaraju se vrata sveta koji će te promeniti iz korena. Tako smo mi, gomila klinaca krenuli da se otvaramo jedni prema drugima, ovaj je čuo, doživeo, osetio, video ovo onaj ono, ništa nismo znali, sve nas je interesovalo, ali smo se pravili kao da svi sve znamo i od sramote teško da smo nešto pitali. Nalazili smo se tih nedelja u napuštenim vagonima na železničkoj ili na vrhu jednog vodotornja. I ne znam više kako i ko je inicirao, ko je prvi svukao pantalone, ali vrlo brzo smo počeli da se pokazujemo jedni drugima. Sećam se kada je red došao na mene kako su pale vilice, jer treba imati u vidu da sam ja porastao bukvalno preko noći nekad u srednjoj školi, do tada sam bio kao neka tačka, nizak i mršav, mogao bi me vetar odneti. Mene veličina moje alatke nikada nije fascinirala, tek možda u poslednje vreme prosto volim kad bacim pogled dole, ali moram priznati da mi je tada kao dečaku prijala ta pažnja. Merili smo ih, upoređivali, nadrkavali, drkali a ko je mogao on je i svršavao, pa onda ko može dalje da dobaci, naivni dečački dani. Vrhunac za mene bio bi ako neko želi da ga dodirne, pridrži u ruci, taj bih osećaj pokušavao da odnesem u svoju sobu, uh kako me je to palilo, sa druge strane ja nisam imao hrabrosti da ispružim svoju ruku.

Ivan.

Ivan je bio godinu dana mlađi od mene i živeo tu u ulici, često smo visili zajedno, blejali u njegovoj sobi, istraživali obližnju šumu. On svoje gaće nikada nije skinuo a bio je lep kao bog. Plav, kratko ošišan, viši od mene, trenirao je košarku, pa su mu se već nazirali neki mišići, naročito na nogama. Jednog dana kod njega u sobi počeo sam da ga zadirkujem, govoreći mu da je pička što se drži po strani i nije nam pokazao šta on ima. On se branio, kaže da ima kitu kao ja on bi lako. Pa dobro ako nećeš drugima pokaži svom najboljem drugu. I nije to baš lako išlo, naročito jer mu je baba na svakih 5 minuta ulazila u sobu da vidi hoćemo li sok, uštipke, šta li sve ne. Ali sam na koncu uspeo da ga ubedim. Ustao je i počeo da svlači neki svilenkasti košarkaški šorts sa sebe, ja sam već imao temperaturu ali sam se suzdržavao. Malo ga je svukao i ostao u belim gaćama. Osećao sam da mi se digao ali sam se pravio normalan, kao da mi ništa nije. A onda je na svetlost konačno izašao jedan prelepi beli kurac bez i jedne dlake na sebi, bio je polu dignut.

Šta lupaš majmune izgleda fantastično.

Stvarno?

Koja si ti budala.

Smejali smo se malo, on se vratio na pod i pokazao mi da i ja izvadim svoj. Bilo mi je malo glupo da ga vidi skroz skamenjenog ali klinci smo, tad još to nije imalo neko posebno značenje sem da smo 24h napaljeni. Drkali smo kratko ali smo čuli korake i brzo se obukli, naravno baba i naravno to nam je zadnji put da smo u njegovoj sobi. Sutradan veče, svi su otišli kući, bio je lud dan, pravili smo lukove i strele, organizovali pleme, bili smo u nekom indijanskom tripu. Ivan i ja smo ostali na jednoj pozidi preko puta Markove kuće, još jednog našeg druga. Ispred nas se nalazio neki automobil iza neka visoka pozida, tako da smo bili sklonjeni sa svih strana. Jesi li završio sinoć. Pitao sam Ivana da li je svršio. On je samo odmahnuo glavom. Da ga vidim. Ivan se nasmejao, i mnogo hrabrije nego dan pre, izvadio svoj kurac. Krenuli smo polako da ih navlačimo šakama, postajali su sve tvrđi, ja nisam skidao pogled sa Ivanovog kurca. Dobro jesam nekad da vidim kako grize usnu na blagoj mesečini. Malo sperme se prolilo prvo iz mojeg pa onda iz Ivanovog kurca, stresli smo se i otišli kućama. Sutradan smo eskivirali ekipu i našli se odvojeno, plan je bio da krenemo u šumsku ekspediciju. Samo smo hodali, kao budale, kao da smo namerno odlazili što dalje od svih koji bi nas mogli naći. Seli smo na neki kamen da odmorimo i sve je počelo ponovo. Ovoga puta Ivan je preuzeo igru, stao je ispred mene i svukao se, seo pored na kamen i počeo da drka, ja sam brzinom svetlosti sve to ponovio. Nekada bi nam se dodirnula kolena, samo na sekund, dah mi je bio isprekidan a Ivanovi obrazi užareni, zatvorio je oči i taman što sam pomislio da će da svrši, on me je pogledao – Hoćeš da ga pipneš? Nisam ništa rekao, samo sam mu zgrabio kurac i nastavio da mu drkam. Uvijao se tu na kamenu, ja sam se preznojavao, usta su mi se iz sekunda u sekund približavala njegovom ružičastom glaviću ali nisam imao muda. Krenuo je da diše sve glasnije i glasnije i glasnije i da svršava, po sebi, po mojoj ruci, do tada nisam video toliko sperme, bio sam oduvan. Ja nisam svršio. Obukli smo se i krenuli da se vraćamo kućama. Kad sam došao kod kuće, ušunjao sam se u sobu i zaključao vrata. Skinuvši se legao sam na krevet, i kako sam zatvorio oči i dodirnuo kurac, slika Ivana dok svršava polomila me je na sitne deliće. Iako sam svršio glad je bila prevelika, osećao sam blagi bol u kiti ali sam nastavio, ujedao sam jastuk da ne bih stenjao, mirisao neopranu šaku od Ivanove sperme, lizao je, pokušavao celu da je uguram u usta, izvadio sam četku koju krijem ispod dušeka na krevetu, namazao pomadom i krenuo da se nabijam, šaptao sam Ivane, Ivane... oderao sam kurac taj dan. Nikada više nismo bili intimni.

Nenad.

Nenad je bio moj drug iz klupe. Opet sportista, nije majke mi afinitet, tako se jednostavno desilo, ali da Nenad je moja nova fiksacija. On me nikada nije zajebavao zbog mojeg čudnog ponašanja i izgleda u to vreme, fudbaler na koga su se ložile sve devojčice u odeljenju, moj drug Nenad, sa kojim se van škole nikada nisam sreo, ali u školi, eh to je bilo nešto posebno. Nenad me je uvek gledao kao jednu od tih balavih devojčica koje za njim uzdišu, jer sam valjda ja njega gledao isto kao i one i uzdisao. Stalno je imao fore, i kroz šalu me uhvatio za butinu, spustio ruke na moje međunožje, kad niko ne vidi ujeo bi me za vrat ili uvo. I ja sam se ljutio, bar pred njim, u sebi sam zamišljao kako izgleda go dok me svom silinom cepa na sred učionice, i kako mu nakon 1000-og puta na to njegovo – Jebaću te! Kažem – Jebi me Nenade! A onda je došla ekskurzija. U sobi je trebao da bude i Milan, najdeblji i najdosadniji dečak iz razreda ali taj krevet je bio na rasklapanje i nešto je bilo pokvareno, tako da su u zadnjem minutu odlučili da ga prebace u drugu sobu. Nakon večere i druženja sa ostalima, došlo je vreme da idemo u sobe da spavamo.

E sad si moj! Nenad mi je govorio dok je zatvarao vrata od sobe. Ja sam se smejao i seo na svoj krevet. Nenad se popeo na svoj i krenuo da igra. Bio je presmešan, a onda je krenuo da se uozbiljuje, i sve sexipilnije da se uvija, skinuo je duks, ja sam već bio crven u licu, nastavio je dalje, jedno po jedno parče garderobe nalazilo se na podu ili meni dok nije ostao u gaćama. Eto ga crne kose, atletske građe, konačno doslikana figura iz svlačionice na koju sam prolio toliko sperme.

Sviđa ti se?

Ja sam ćutao i još uvek razmišljao da li je sve ovo neka sprdnja, da li je ovo samo način da me izblamira. A onda je krenuo da skida gaće i stalo mi je disanje. Prelepo dupe, prelep kurac, presavršeno telo uvija se na metar od mene.

Dođi ’vamo!

Ustao sam neodlučno i približio se. Ščepao me je za kosu i nabio mi lice u svoja muda.

Jel ovo hoćeš? Ha?

Čuješ šta te pitam?

Njegov kurac mi je pulsirao na obrazu, ja sam se gubio u nekoj nesvestici, ćutao sam.

Otvori usta.

U delirijumu sam, u paralelnoj dimenziji, nemam pojma gde sam dok me jebe u usta i svaki put gurne silinom nepca da se zakašljem, bale mi cure niz vrat na grudi i posteljinu, sav sam u znoju. Gledam ga iznad, ne žmuri, obizuje se, ima kez, uživa svakim delom svojeg bića. Seo je na krevet dok sam ja kao prežednela životinja krenuo četvoronoške do te zveri od kurca, to je moja jedina uloga, ja živim da bi taj kurac bio u mojim ustima, ja živim da Nenad zadovolji svoje nagone. Podigao mi je glavu i privukao ka svojoj. Ljubili smo se bez jezika, drugačije nismo ni znali, ruke su mu šetale po mojoj koži dok sam se ja njihao preko njegovog kurca kao pseto u teranju. Dok me je ljubio po vratu uhvatio je moju kitu i krenuo da je drka, nije mi trebalo mnogo, svršio sam po njegovom stomaku. A onda me je položio na krevet i popeo se iznad mene i ja sam bio potpun, njegov kurac je opet završio u mojim ustima. Bio je nežan ovog puta, polako je ulazio, šakom mi milujući obraze i kosu. Ali ne zadugo, krenuo je da ubrzava tempo i vrlo brzo izgubio kontrolu. Krenuo je krvnički da ga gura, usta su mi bila puna njegovog kurca a onda je krenula poplava, mislio sam da ću se udaviti, svršavao je dugo, sperma je silazila niz grlo, letela preko usta, imao sam je i u ušima. Legli smo tako zadihani, pokrili se i zaspali. Nikada se više ništa nije dogodilo sa Nenadom, pravili smo se i da je ovo samo neki san, dakako moj. Dan danas se pitam da li je Nenad gej, nisam ga video od osnovne, ali mi je ostala ta misterija. Mnogo godina posle jedna naša školska mi je rekla da je pila kafu sa njim i da je pričao o meni, rekao joj je ako ikada postane gej (čuj postane haha) mene će oženiti.

Vanja.

Mali postaješ ozbiljan frajer. Kaže mi moj dalji rođak Vanja dok me uslužuje. Njegovi su držali prodavnicu u selu pa je on nekada pomagao. Obožavao sam leto kod dede na selu, više nego što su drugi more, ta sloboda, priroda, hrana, ma divota. Deca me nisu naročito volela, oni su imali neke oformljene grupe a kako sam ja tu dolazio samo tokom leta nisam im bio važan. Vanja je uvek bio tu da me uvodi u život sela, da se odvojim malo od dede i ispunim kvalitetnije svoje vreme. Vanja je bio nekoliko godina stariji od mene. To što mi je bio rođak meni ništa nije značilo, kad god bih ga video tako zgodnog sa dužom zlatnom kosom koja mu pada preko lica, noge bi mi se odsekle. Naročito ovog leta, tražio sam svaki način da sa njim provedem što više vremena. Vanja kao da je kontao šta mi se mota po mislima, bio je naočito prisan tih dana, stalno su mu ruke bile na meni, a i moje na njemu moram priznati, ali ni u snu nisam verovao da će se nešto desiti jer ipak je to selo a on moj rođak. Jedan dan zazvonio je fiksni i deda mi je rekao da me Vanja zove, njegovi su otišli negde pa je sam kod kuće, zove me da dođem. Ja sam obuo neke papuče i istrčao iz kuće. Zadihan stojim pred vratima i zvonim. Vanja otvara vrata samo u šortsu, ramena su mu ogromna, sav je u venama, noge, bicepsi, gorim jače od sunca, ali nadignut šorts, ali šorts na kojem se vidi da nema ništa ispod, napaljeni Vanja stoji ispred mene nakežen.

Upadaj mali!

Sapinjem se o stvari dok mi on donosi sok. Vanja direktan kao i uvek, posle 5 minuta primećuje da blenem u njegovo međunožje.

Nikad nisi video kurac? A, mali?

Izvini ali dignut je pa baš bode oči.

Pa kad ne bode nešto drugo mora oči. Kaže Vanja i kreće grohotom da se smeje. Ja sam utonuo u fotelju, propadam kroz nju, brodski pod, podrum, zemlju, ja sam u Kini.

Jebi ga, devojka mi je na moru, a više mi se smučilo da drkam, treba mi neke akcije.

Mogu ja da ti pomognem.

Muk. U sobi je muk, ja ne verujem šta sam izgovorio, kontam baciće me sa balkona, užas, užas. Ne, on ustaje, odvezuje šorts koji istog momenta pada sa njega na pod, debela kurčina obrasla u plavim maljama stoji prava kao strela.

Pomozi bratu.

Nisam ni ustao, samo sam se naslonio na kolena i dovukao do njega. O mali! Uzviknuo je, dok sam ga ja nespretno uvlačio u usta, jedva mi je ulazio od debljine. Drkaj mi lagano rukom dok mi sisaš jaja. Igraj se jezikom sa kožicom, toooo tako! Liži ga od korena pa uvuci glavić. Vanja me je navodio i učio kako da ga što bolje zadovoljim a ja sam se vredno bacio na posao. Probni rad je prošao prvog dana i primljen sam za sezonski rad, do početka škole moja jedina knjiga je njegovo telo a jedini domaći zadatak da Vanja bude srećan. Vanja nije kao Ivan i Nenad posle prvog prekoračenja granice pobegao glavom bez obzira, Vanja je ostao kraj mene, na meni i u meni celog tog leta, samo su se povećavali apetiti čak i kada mu se devojka vratila sa mora mene je trošio žestoko. Jedno veče je spavao kod nas na potkrovlju, ja u jednoj a on u drugoj sobi, to je bila zvanična verzija za dedu. Kada smo došli gore sa vrata je počeo da mi govori da mu sve ovo postaje po malo dosadno, da mi je telo glatko ali da bi bilo strašno jebozovno kada bih obukao nešto žensko na sebe. Oterao sam ga u sobu i rekao da čeka dok ga ne pozovem, imam ideju. Otvorio sam stari regal i iskopao neke stare ženske čarape, verovatno su bile od moje majke, jer je tu bilo još nekih njenih prastarih stvari koje je nosila kada je dolazila ovde. Navukao sam čarape na sebe, legao na stomak, tako da mi noge i dupe budu prva slika koju će Vanja videti kada uđe. Pozvao sam ga, ušao je skroz go, kita mu se još nije podigla, ali od tog prizora, prilazeći, počeo je da prelazi rukama preko čarapa, da me mazi po guzi, i kamena kurčina je krenula da izbacuje precum. Podigao mi je stopalo krenuo da miriše i liže preko čarapa, strašno sam se napalio, uzdisao sam tiho da nas ne bi deda čuo, ali sam se trudio da mi glas bude što ženstveniji.

Mali ja moram ovo da jebem!

Vanja je uhvatio moje guzove u šake i protresao ih, opaleći dva tri šamara. Ustao je i prišao mi spreda, kurac mi je lebdeo blizu usana, dok se on savijao da mi dohvati guzu ja sam se propinjao i gutao njegov glavić, precum je bio kao nektar jagorčevine, sav sam se tresao. Pocepao mi je čarape na sredini guze, navlažio prst i krenuo polako da prodire. Bolelo je ali sam se suzdržavao da ne bih vrisnuo. Samo diši mali, opusti se! Vanjin glas me je smirio, nisam više mislio na bol, da li ću moći ovo, prepustio sam mu se apsolutno. Dugo je uvlačio prvo jedan, zatim dva i na kraju tri prsta u guzu, da mi je već postajalo prijatno, nekako sam se navikao, ali onda je krenuo neki čudni svrab, toliko je počelo dole da me svrbi da sam hteo da umrem. Ranije kada sam uvlačio četku, bila je manja od njegove kite i nekako sam imao svu kontrolu, zato sam se sada plašio, ali Vanja je bio iskusan igrač, a imao sam i poverenje, ipak smo braća. Legao je preko mene, i polako počeo da mi ljubi vrat, trljao se kurčinom između mojih guzova, svrab je bio neizdrživ.

Daj mi ga! Jebi me Vanja molim te!

Prošaptao sam kroz groznicu. Vanja je pljuvačkom navlažio svoj kurac i moju već otvorenu nevinu rupicu i krenuo da prodire. Skoro da se nije pomerao, bio je ekstremno usporen. Osećao sam pritisak kao da ću se onesvestiti. Kada sam osetio da me dodiruje stomakom nisam mogao da verujem da je ceo u meni. Bilo je napeto prvih par puta, ali kako je vreme odmicalo i tempo se ubrzavao, dahtanje pojačavalo, počeo sam sve više da divljam. Vanja je se na momenat zaustavio dok sam se ja propinjao i nabijao na njegovu kitu.

Opasan mali, talentovan nema šta!

Vanja me je zgrabio za kukove i podigao malo, oslonio se na svoje koleno i počeo da napucava, sve se treslo, kidao me je. Okrenuo me je na leđa i ušao ponovo, podigao stopala do usta i dok me je cepao lizao ih i ljubio, počeo sam da svršavam kao manijak a da se nisam ni dotakao, sperma je prodirala kroz čarape. Videvši to Vanja je izvadio svoju kurčinu, nategao par puta i obilno svršio preko moje sperme. Bio sam mrtav umoran ali mi je srce izbijalo iz grudi, nisam mogao da zaspim, Vanja je ležao pored i uveliko spavao. Ruku sam pružio i uhvatio ga za spušten kurac, krenuo je da postaje čvršći, a onda sam se uvukao ispod posteljine i krenuo da ga ližem i uvlačim u usta, pušio sam mu kao nikad do sada.

Već si ogladneo mali? Prošaptao je Vanja, otkrio me i krenuo da mi nabija glavu na svoj nabrekli kurac. Pljunuo sam na svoje prste nekoliko puta i namazao rupu, brzinom svetlosti sam ga uzjahao i krenuo da ga ubacujem u sebe. Bio sam već dovoljno razrađen, ulazio je teško, ali bola više nije bilo. Krenuo sam da se nabijam iz sve brzine, čučnuo iznad njega i krenuo da se uvijam. Vanja je dobio ponovo neku nadljudsku snagu oborio me pored sebe, nabio mi lice u jastuk, i krenuo da me jebe svom silinom, izvlačio ga je skroz pa zabijao nazad do kraja. Ovoga puta svršio je u meni. Tako su se naše avanture nastavljale skoro svaki dan. Našli bi smo neko mesto, šunjali se, tražili skrovišta a tamo bludničili satima. Bila je sreda, u petak sam se vraćao kući, raspust se potrošio, Vanja me je zvao da upoznam njegovu devojku, idemo na reku da se kupamo. Spremio sam se i otišao.

A ti si taj mali o kojem moj Vanja stalno priča? Kaže Jelena Vanjina devojka.

Da ja sam taj. Smejem se, a u sebi mislim, ti si ta devojka koju Vanja nije pomenuo već mesec dana i kojoj nisam ni znao ime do ovoga trenutka.

Dan je bio divan. Kupali smo se, sunčali, jeli breskve, voda je bila savršena. Jelena je u jednom trenutku rekla da će da se sunča, legla na peškir, stavila naočare i zažmurela. Vanja je namazao a potom smo krenuli u vodu. Prskali smo se, kikotali, Vanja me je bacao, potapao, a onda kao grom iz vedrog neba zabio mi žvaku. Stao mi je film, on je stavio prst na usta da me ućuti, ja sam se okrenuo da vidim Jelenu, ona je ležala nepomična i upijala sunce. Vanja mi je namignuo i osetio sam da mi ruku približava svom kurcu koji je bio skroz čvrst. Adrenalin me je pucao, dok sam se polako uz Vanjinu pomoć spuštao ispod vode i uvlačio njegovu kitu u usta. Mogućnost da nas Jelena provali, mogućnost da se udavim, sve to je još više pojačalo moj bezobrazluk, uvlačio sam kitu boreći se da zadržim vazduh što duže, izronio bih ljubio se sa Vanjom a onda uranjao ponovo. U ekom trenutku krenuo da ga uvlačim po prvi put u grlo, polako, do jaja, Vanja je krenuo da se trese i sperma je krenula pa sam se vratio do glavića, gutao sam je kao sok, kao najskuplji sok, do poslednje kapi. Kad sam se izvukao na površinu udahnuo sam toliko glasno da se Jelena istog momenta izdigla da vidi jesmo li ok.

Šta radite vas dvojica?

Vežbam malog da roni, samo se ti sunčaj.

Smejao se Vanja, dok sam se ja trudio da Jelenu ne pogledam uopšte. Sledećeg leta Vanja je otišao na faks i odselio se, tako da su moji brodovi svi potonuli, ali sve je to sastavni deo odrastanja. Sad je već oženjen, nikada nismo pričali o ovome ali svaki put kad ga vidim mislim na naše avanture, pitam se da li je i sa njim isto.


Eto momci, to su vam neka moja prva iskustva, vidim da to svi pišu pa sam bio inspirisan da i ja doprinesem.

Hvala na čitanju!

Kategorija:
Gay erotske priče 


Korisnik

Vrh!

Korisnik

Ako ce da me igra Alex Lawther ili Timothée Chalamet, onda moze Smile
Hvala vam momci!

Korisnik

Fenomenalno! Taman za short.filmove!