Kad otkažu kočnice

Deset godina su skupa. Proslava je bila u prošli četvrtak, nešto sam radio, nisam siguran, možda sam kao i inače odlučio da se sklonim od gužve. Čudno je to, kada treba negde da idem bagerom me moraš iz kuće izvući a kada stignem tamo ja sam najsrećniji, podižem atmosferu, nekada prospem neko piće na tepih ili oborim skupocenu skulpturu i slomim ali generalno sam najbolji začin u svakom društvu. ;)

Volim Jakova i Stefana, volim njihov odnos, njihovu kuću, njihovog psa, Jakovov humor i talenat u kuhinji, Stefanovu inteligenciju i muzički ukus. Za kratko vreme sam postao deo porodice, i nikada mi nije postalo najjasnije da li sam zaslužio da se krećem u tim krugovima. Presvlačio bih se i po deset puta samo da mi na čelu ne piše da sve što imam može da stane u jedan zadžepak njihovih novčanika.

Tako sam se spremio i u tu subotu, sve crno i sve ispeglano, skratio malo bradu, očešljao se, ma kao da idem na svadbu.

Vimpi me je dočekao na vratima, pas koji mislim da razume sve što izgovorim i koji mi se oduvek činio starijim od svojih vlasnika što je nemoguće. Čudan neki pas.

Jakov mi kaže da ne može večeras da kuva, a nije ništa spremao ranije, ima slobodan dan pa je sebi dao oduška, predlaže da naručimo klopu i pita me da li volim suši. Ja kažem da volim a zapravo ga nikada nisam probao. Šta me briga, gutaću, pa ako mi baš ne bude prijalo rećiću da nisam gladan, izvućiću se već nekako. Srećom mi se sve dopalo. :)

Nakon večere prešli smo u dnevni boravak i kreće igra. Svako će izabrati pesmu koja mu prva padne na pamet i sve tako jedan za drugim, uz pevanje, smeh i ples ispija se neko lepo crno vino, klizi grlom i polako zamućuje pogled.

Nekako spontano bio sam oslonjen na Jakova koji me je jednom rukom obgrlio a drugom prolazio kroz kosu, Stefanu nije smetalo, sedeo je na fotelji pored sasvim opušten. Ne mogu reći da o njima nikada nisam mislio na taj način, to bi bila laž, ali svaki intimni trenutak bio je bezazlen kao da su to moja starija braća, uvek je postojala granica u tome.

Sitni sati, veče je proletelo, predlažu mi da prespavam u gostinjskoj sobi i pristajem.

-Momci, ja moram u krevet.

Stefan nas napušta, pozdravljamo ga i nastavljamo sa razgovorom.

Jakov me pomera i ustaje, odlazi do lampe i smanjuje svetlo, otvara friz i uzima porto. Opet nemam pojma šta je to ali uzimam čašu i upozorava me da budem pažljiv jer je užasno jako.

Seo je malo dalje nego ranije i povukao me nežno, tako da mi je sada teme bilo na njegovom međunožju a lice upereno ka njegovoj bradi.

Savija se polako i krećemo da se ljubimo.

Šta ja to radim? Zašto ne prekinem, zašto ga ne odgurnem od sebe?

Misao mi taman počne osvajati glavu ali njegov jezik ponovo ulazi u usta i već sam toliko napaljen da me pantalone stežu. Pomeram glavu bliže kolenima, rukama odšniravam pantalone, toliko je topao pod rukom i ne prestaje da se povećava. Jakov je zabacio glavu dok sam ga polako dodirivao usnama i vrhom jezika, svaki put kada bih dodirnuo glavić kurac bi odskočio. Uvlačim ga lagano u usta i već balim, pljuvačka sleće preko korena do šlica, već ima fleku na pantalonama, a ja na kragni. Dok mu pušim laganim tempom, prekida me nekad poljupcem pa nastavljam, ruka mu je na mojoj kiti i drka je onako kamenu.

Ustaje i uzima me za ruku, podiže sa dvoseda i skida polako i sebe i mene. Hvata me za kurac i vodi za sobom, krećemo ka stepeništu, čuje se lagani smooth jazz.

Vrata od sobe su otvorena. Stefan leži na velikom francuskom krevetu sa dildom u guzi. Kako ulazim primećujem monitor.

'Ladno imaju kameru i Stefan je sve video, sramota me je ali me sve ovo strašno pali.

Počinjem da se žvalim sa Stefanom.

-Momci pored vas nema spavanja.

Smeje se Stefan, dok se Jakov penje na krevet i kita mu se približava našim halapljivim ustima. Razmenjujemo poljupce preko glavića, uvlačimo je jedan pa drugi. Stefan sa stola pored uzima lubrikant, vadi dildo iz sebe i utrljava na čmar i moj kurac, pogledao sam u Jakova kao da čekam odobrenje.

-I ti ćeš da dobiješ.

Stefan me privlači sebi i počinjemo da se žvalimo životinjski, trljamo se penisima i odjednom osećam toplotu na čmaru. Jezik je kružio, pokušavao da uđe, zatim su usledili prsti, Jakov je znao kako da te izludi, tresao sam se, oduzimao i gubio.

-Kreni.

Stefan je podigao noge i uhvatio ih rukama. Počeo sam lagano da ulazim, išlo je glatko, već je bio spreman od dilda. Bio sam sav mokar, Stefan je stenjao tako seksi, nisam ga štedeo, krenuo sam da ga cepam. Jakov je opet ustao i krenuo da mi nabija kurac u grlo. Davio sam se, hvatali smo isti tempo, sve je dobilo malo grublji ton. Nije mogao više da čeka, Jakov se vratio iza mene i namazao kitu, u deliću sekunde sjurio je svom silinom u mene. Zarežao sam i za trenutak nabijen u Stefana zaustavio sve, Jakov je nastavio, jebao me je kao da mu Stefan nije dao godinu dana. Ja se još uvek pomeram samo milimetar kad me udari telom od nazad, Stefan me odmiče tako da Jakov sedi na svojim nogama i jebe me odozdo a on počinje da se nabija na moj odozgo. Nisam znao šta mi se događa, da li mi je bolje napred ili nazad.

Ne mogu više. Svršavam po Stefanovom stomaku, sperma se sliva preko muda na butine, Jakov me ujeda za rame ali nastavlja krvnički da se zabija u mene. Oslanjam se na šake a Stefan staje ispred mene i kreće da me jebe u usta. Sad sam bio prava kurva, bio sam njihovo vlasništvo, njihov rob. Jakov je osetio da je blizu i zamenio se sa Stefanom. Stefan je krenuo mašinski sitnim pokretima da me jebe, osećao sam ga negde u stomaku, kurac mi je bio još uvek tvrd kao kamen. Jakov je krenuo da mi svršava u usta, napunio ih je do kraja, krenulo je da preliva, gubio sam dah, srce mi je zastajalo, ništa više nisam video, gutao sam spermu dok se on bacio na krevet. Stefan me je okrenuo na leđa, stao pored kreveta a mene privukao do ivice. Nabijao mi je do kraja, pa izvlačio napolje, i opet, i opet i opet, a onda je ponovo krenuo da ubrzava tempo, zabio se svom silinom i krenuo da me puni. Posteljina je bila skroz mokra od znoja i sperme.

Zaspali smo tako umazani i otkriveni, isprepletenih tela.

Ujutru sam su me probudili.

-Mali idemo u đakuzi.

Ulazili smo u vodu i krenuli da se dohvatamo jezicima, ruke su nam letele po telima. Ustajao je svako od nas da mu druga dvojica puše, smenjivali smo se, a onda sam opet postajao rob. Stajali su obojica pa sam im na smenu gutao mesnate kurčeve. Nije im trebalo mnogo krenuli su jedan za drugim da svršavaju po meni, sperma je letela na sve strane. Seli smo na ivicu. Stefan je krenuo da me ljubi dok mi je Jakov drkao, kada je osetio da sam blizu Stefan me je zagrizao za usnu a ja sam krenuo da pucam iz kite kao vatromet i dobacujem skoro do vrata od toaleta.

-Mali treba češće da dolaziš u goste.

Jakov je rekao a Stefan potvrdno klimao glavom. Ležali smo još neko vreme u vodi i konačno sam krenuo da se opuštam, svaki me je mišić otkidao od bola ali to je bio neki poseban bol, bol na koji možeš da se navučeš tako lako.

...

Ja sam nedugo posle ovog događaja morao da se preselim i nismo se još uvek našli da pravimo reprizu, ali i ako do nje nikada ne dođe ovo će ostati kao ultimativno iskustvo koje me je pomerilo iz ravnoteže. A u ovom sivilu od života samo to je važno. Samo da nekada poletiš, bar na minut, noć, nedelju.

:D

Hvala na čitanju!

Kategorija:
Gay erotske priče