Mastarija 3

Osvrnuo sam se pre ulaska u sobu i video Marka kako se spusta i uranja glavu u Branine pantalone. Videlo se da je proslo dosta vremena, ali i da se tu jasno znaju uloge. Usli smo u sobu i za sobom sam zatvorio vrata, taj klik brave je u meni duplirao zelju da ga uzmem sto pre. Dosli smo do kreveta i kada sam pomislio da napokon sve pocinje, Mile se okrenuo i rukom me zaustavio da ostanem tu gde jesam. Na trenutak sam se zbunio, Mile se zavalio u krevet i skinuo, ostao je samo u gacama i majici. Stajao sam potpuno go pred njim, a on me je samo gutao pogledom, neprogovarajuci, resio sam da prihvatim igru. Poceo sam da setam po sobi i oko kreveta kao da on nije tu. Osecao sam njegov pogled na sebi, stao sam na sredinu kreveta tacno naspram njega, malo rasirio noge i spustio se do poda tako da se oslonim na dlanove. Osetio sam kako mi se guzovi sire i otvoraju , pruzajuci mu pogled na moju rupicu, cuo sam uzdah i trljanje rukom preko gaca. Podizuci se, prelazio sam rukama preko mojih listova, dalje preko butina sve do guze, koju sam jako stisnuo sa obe ruke i zatim pljesnuo dlanovima. Krenuo sam prema prozoru sarajuci rukama preko svog tela. Zastao sam gledajuci kako ljudi uzurbano idu na sve strane, a ja zelim samo da ovi trenuci traju sto duze. Okrenuo sam se prema Miletu negledajuci ga, iz kite mi je krenula sluz, nategao sam kozicu i pritiskajuci koren kite iscedio dovoljno da stane duz celog kaziprsta. Priblizio sam prst usnama i krenuo da razmazujem sluz po njima, poceo sam duboko uzdizem, kita mi je poskakivala, ljubio sam prst, zeleo sam nesto daleko bolje, ali sam uzivao u tom momentu. Cuo sam premestanje na krevetu i krenuo mahinalno prema njemu. Ljubeci i lizuci prst prisao sam gotovo do ivice kreveta, tada sam ugledao Mileta, rumenog kako skida majicu, zavaljuje se i krece rukom prema meni. Na par santimetara od dodira, napravio sam par korakao unazad i krenuo oko kreveta. Samo se nasmejao iscekujuci moj sledeci korak. Pustio me je da uzivam u ovome.


Dasao sam do suprotne strane i popeo se na krevet, hodajuci na kolenima dosao sam do Mileta i zakoracio ga. Obe ruke je stavio na moja ledja i privukao me ka sebi, poljubili smo se, ostao sam blizu njegovog lica i osecao njegov dah, ruku sam spustio preko njegovog stomaka i zavukao u gace kako bi mu prodrkao kitu i podigao je gore da bude naslonjena uz stomak. Izvukao sam ruku na kojoj su ostali njegovi sokovi i stavio je izmedju nasih lica tako da sam mogao da uzivam u mirisu i ponovo vlazim usne. Rukama me je stisnuo za guzu sireci je. Iskoristio sam to i smestio njegovu kitu izmedju mojih guzova. Poceo sam da ga ljubim trljajuci se o njegovu nabreklu kitu i tako simulirajuci da mu se nabijam. Ubrzano je disao, njegove ruke letele su po mom telu uvek zavrsavajuci na guzi. – Hoces da probas bez gaca? Znao sam da ce uslediti to pitanje. – Neka meni ok i ovako. – Necu ni pokusati da udjem u tebe, samo da se ovako igras malo? Iz nekog razloga sam mu verovao, a i zeleo sam da mu ucinim sto vise.

Krenuo sam da sidjem sa njega i na pola puta on je vec skinuo gace i krenuo da ih baci sa strane. Uhvatio sam ga za ruku i uzeo gace. Vratio sam se na njega, namestio kitu koja je bila skroz balava i smestio je izmedju guzova. Njegove ruke su se momentalno vratile na nju stiskajuci je i inicirajuci pomeranje. Poceo sam da se trljam, balava kita klizila mi je niz guzu kao od sale. Priblizio sam gace licu, u uronio u njih, kako su samo mirisale na njegov kurac, zeleo sam da mi taj miris ostane na licu zauvek. Bio je tu lepo natopljen krug njegove sluzi, poceo sam da lizem taj deo i ubrzo sam ceo daj deo gaca uzeo u usta, hteo sam da isisam svaku kap iz njih. Prizor kako se trljam na njegovoj kiti i davim u njegovim gacama Mileta je totalno izbezumio, rukama mi je stegao guzu i navlacio sve vise prema njemu, zatim je rukama prelazio preko mog tela, hvatajuci me za bradavice, prelazio preko butina da bi na kraju jednom rukom poceo da mi drka kurac, a drugu ruku stavio na moje lice pritiskajuci njegove gace da sav vazduh udisem sa mirisom njegove kite. Kita mi je toliko sluzila da sam cuo sljapkanje dok je Mile nadrkavao. Brzo me je obuzeo osecaj svrsavanja, pa sam bukvalno skocio sa njega, ostao je zbunjen, ali vadjenje njegovih gaca iz usta i prilazenje njegovoj kiti bili su mu jasan signal sta ga ocekuje.

Kita mu je bila mokra, kao i stomak, od mog trljanja. Toliko sam ga zeleo da nisam znao odakle da pocnem. Jezikom sam mu nekoliko puta presao od muda od glavica, ljubio sam ga po stomaku, pa se vracao na kitu, uzimajuci glavic u usta i vakumirajuci ga. Sluz nije prestajala da izlazi, usta su mi se brzo ispunila, tako da sam mogao da pustam tu prelepu mesavinu pljuvacke i sluzi na kitu drkajuci je i praveci poplavu po njegovom telu. Kita mi je bila pred pucanjem, trljao sam se o krevet, dudlajuci mu kitu, poceo sam da se tresem i cimam, sa svakim mlazem uzimao sam mu kitu sve dublje. Osetio sam kako mi se toplota siri po stomaku, a kita i dalje trza. Pokazao mi je da se malo podignem, cisto da se uveri da sam svrsio. Pogled na mokru posteljinu i spermu koja se rasteze do mog stomaka, ucinilo je da me okrene na ledja i za tren nadje iznad mene. Uzeo je oba jastuka i stavio mi ispod glave, a onda je krenuo moj omiljeni deo. Prisao je i stavio mi kitu na usne, otvorio sam usta i krenuo da ga uvucem, ali mi je njegova ruka vratila glavu na jastuk. Nagnuo se preko mene i gurnuo ga u usta, toplota me je obuzela njegovo telo pritiskalo me je uz jastuk, poceo je lagano da ga gura dokle je zeleo i zadrzava. Pritisnut njegovim telom i kitom u ustima nisam imao mnogo vazduha, ali njega je dovodila do ludila kolicina moje zelje da ga zadovoljim. Ubrzao je tucanje, sada nije vise ulazio toliko duboko, obradjivao sam ga sto sam bolje mogao u toj brzini. Naglo ga je izvadio i poceo da drka, posle par pokreta, mlazevi sperme poceli su da zapljuskiju moje lice. Ubrzo sam bio potpuno zaliven, vratio mi je kitu u usta da ga dudlam dok mu se disanje ne smiri. Sisao je sa mene i video da mi je kita kruta kao da nisam ni svrsio skoro. Uzeo je da ga drka znajuci da mi nece trebati dugo, drugom rukom mi je razmazivao spermu sa lica na ostatak tela. Poceo sam ponovo da svrsavam ovaj put sperma je zavrsila na mom stomaku. Umazanu ruku Mile je stavio do mojih usta da je polizem. Potpuno mokar od znoja i sperme, lezao sam i gledao kako se Mile vraca u drugu sobu. Otvaranje vrata pustilo je u sobu zvuk nabijanja kite u guzu i Markovo stenjanje. Ponovni klik brave doneo je potpunu mirnocu u moje telo, ispunio me je osecaj zadovoljstva koji do tada nisam imao prilike da osetim…

Kategorija:
Gay erotske priče