Prvi susret (finale)

…Lezali smo u tisini, jos uvek pomalo zadihani.

“Nisi trebao da svrsis u mene…” – istim tihim glasom mi je rekla. Vec sam otvorio usta da se pravdam, iako nisam znao kako, kad je nastavila – “Ali sta je, tu je…”. Zatvorio sam usta. Cutali smo jos neko vreme. Onda se nasmejala “Ne brini, na tableti sam…” - i nastavila je ozbiljnije – “…znas, nikome do sada nisam dala da svrsi u meni, osim suprugu. Uradili smo to sto smo uradili, ali htela sam da bar to ostane samo za njega…” – utihnula je. Nisam znao kako da se osecam u tom trenutku. “Zao mi je, stvarno, ali cvrsto si me drzala…” – “Nije bitno sada, to je vec zavrsena stvar…” prekinula me je. Opet smo zacutali, zureci u tamu.

Nakon vecnosti, polako sam pomerio ruku i napipao njen dlan. Pomilovao sam ga polako, okrenula je glavu prema meni. Cuteci kaziprstom sam ovlas prelazio preko konture njenog nosa, grudi, stomaka… “Znas, ovo je bilo stvarno dobro…” – prekinula je tisinu. “I meni je bilo…” – rekao sam.
Dugo godina ga guram u iste dve rupe, i iako zena zna sta volim i zna kako da me zadovolji, nakon toliko vremena, seks postaje rutina. Iz poruka sam znao da i ona ima redovan i dobar seks kod kuce, ali valjda “rush” od citave situacije je ucinio svoje.

Setio sam se njene uske klizave rupice i poludignuti kurac poce da daje znake zivota... “Iznanadilo me je koliko si uska i elasticna” – rekao sam - “nisam ocekivao…”. - “Pa, vodim racuna o sebi, intimna kozmetika i tako to, a i kurac mog muza je prilicno tanji od tvojeg…” – nasmejala se zlocesto – “iako mu je duzi”. Stao sam, zacnulo me je ovo, mislim, znam da nemam neki piton, ali nisam dosad imao nikakvih primedbi, imam lep pravilan kurac od nekih 16-tak centimetara, solidne debljine i najbitnije, uvek uspravan kada treba. Osetila je da sam posustao: “Ma salim se, super si ti, naterao si me da svrsim kako nisam vec dugo vremena…” – nasmesila se i poljubila me.

Opustio sam se. Prstom sam vec stigao do njene vreline, lagano sam presao preko klitorisa i krenuo dole. Uzdahnuula je tiho. Napipao sam nase sokove koji su curili iz njenih dubina i polako ih prstom pratio. – “Ne!” – rekla je kad sam dotakao drugu rupicu – “Nisam spremna sad za to”. –“Nisam ni mislio nesto drugo osim dodira…” – lagano sam vrteo prstom oko oko podmazane rupice – “…opusti se i uzivaj…”. Osecao sam da je napeta ispod mojih dodira. Bez reci mi je uhvatila ruku i povukla je gore. OK, shvatio sam, i ugurao joj srednji prst u pickicu. Osetio sam otpor pri ulasku, iako je bila sva mokra i klizava. Pocela je ubrzano da dise, liznuo sam joj bradavicu i uvalio jezik u usta, dok sam prstom vrsljao po njenoj unutrasnjosti. Uhvatila me je za potiljak, ljubili smo se dok sam je prstom polako jebao. Osetio sam da se opet u njoj rasplamsava zelja.

Odjednom se oddelila od mene i naredila mi je: ”Ustani!”. Ustao sam, ona se spustila na kolena ispred mene, rukom podigla vec rasteci kurac, malo mi jezikom pomilovala jaja, a onda krenula gore i bez mnogo ceremonija ga usisala celog. Klizila je usnama po citavoj duzini dok je rastao u njoj. “Stvarno dobro pusi” pomislio sam dok mi je jezikom dirala koren kurca. Jednom rukom sam je uhvatio za kosu, drugom za potiljak, prateci njen ritam. Pozeleo sam da nije mrkli mrak da bih mogao da uzivam u prizoru, uvek me je palilo da odozgo gledam kako mi kurac nestaje u toplim zenskim ustima. Iskusno ga je uzimala, polako ali temeljno, citavom duzinom. Precutno smo se sporazumeli da ovaj put idemo lagano, nisam joj nabijao glavu kao pre, samo sam pratio njene pokrete. Kurac mi je vec dostigao punu velicinu i iako nakon dva svrsavanja osecaj vise nije bio isti, neizmerno sam uzivao u onome sto mi je radila.

Nakon nekoliko minuta je ustala i opet mi naredila: “Sedi”. Seo sam na trosed, ona me je opkoracila, namestila je svoju rupicu na moj kurac i u jednom potezu sela na mene. Uzdahnula je kada ga je primila celog i primirila se. Buduci da je bila dosta niza od mene, glava joj je dosla tacno naspram moje, savila mi je ruke oko vrata, ja svoje oko njene polovine i poljubili smo se. Dugo je trajao ovaj poljubac, dubok, spor, naslutio sam da je drugaciji, da je mozda zacetak... Konacno smo razdvojili usne, prislonila je svoj obraz uz moj, zagrlila me jace i pocela polako da vrti guzovima. Uzivao sam, zabijen do kraja u njenu toplu unutrasnjost. Pocela je da stenje, priljubljena uz mene, prvo polako, onda sve glasnije. Ubrzala je pokrete i u jednom trenutku je prestala da vrti guzom i pocela da se nabija. Uhvatio sam je za polovinu i smirio: “Polako…”. – “Aaahhh… Ne mogu… Poludecu vec…” Drzao sam je cvrsto. “Mozes…” – nasmejao sam se - “I da, poludeces…” Beskrajno su me palili njeni spori pokreti, kurac mi je polako prelazio u ono predivno stanje kad je ukrucen skoro do bola, kada mislis da ces svakog trenutka svrsiti, ali to traje i traje i traje…

Nastavila je da mesa guzom dok mi je kurac citavo vreme bio u njoj, ne vadeci ga ni milimetar. Sada je vec glasno uzdisala, na trenutke bi se pogubila skroz i pocinjala brze da se uvija, ali uvek bi je primirio pritiskom na kukove. “…Aaahh, dzubre jedno, pusti me da se nabijam… ne mogu da izdrzim vise ovako…” – procedila je dahcuci kroz zube. Nisam nista govorio, samo sam je cvrsto drzao prikovanu na mene, dok je ona pokusavala da mi otkine kurac svojim pokretima.

Otela se u jednom trenutku i naglo ustala. Stajala je neko vreme, tesko disuci kroz usta, onda se sagla, uvalila mi socan polubac i promuklo rekla: “…Izjebi me jako…”. Okrenula se cetvoronoske na trosedu i isturila guzu visoko. Malo sam joj mesio polutke, tako divno pune i mekane, i opet zazalio sto ne mogu da vidim taj divan prizor. Namesto sam se, rukom naciljao rupicu i zabio ga u jednom potezu. Oteo joj se glasan uzdah. Izvadio sam ga i polako je bockao samo glavicem, muceci je dalje. “Ne mogu vise… molim te…” – zavapila je skoro placnim glasom dok je pokusavala da se nabije citavom duzinom. Otpustio sam sve kocnice, zabio ga snazno i poceo da je jebem brzim, dubokim pokretima. Svrsila je, cini mi se, nakon samo pet-sest uboda, cuo sam kako noktima grebe jastuk u koji je zabila glavu da ne bi vristala, dok mi je vaginalnim misicima stezala muskost. Prepusto sam se sopstvenom uzitku, zabijao se u njenu mekocu, kako kroz maglu slusajuci njene uzdahe, ne mareci dali i koliko puta svrsava. Osetio sam priblizavanje svog vrhunca - “Necu jos dugo…” – izustio sam. “Aaaahhh… Aaa.. moj… u… mene…” – jedva sam razumeo nesto od nerazovetnog mumlanja. Zabio sam se jos desetak puta i izvadio ga - “Hajde…”. Okrenula se sva zadihana i odmah ga uzela do kraja. Osetio sam tektonsko pomeranje u jajima i samo procedio “Svrsavam…”. Izvukla ga je iz usta, ostavivsi samo glavic unutra i brzim pokretima pocela da ga drka. Iz neslucenih dubina, izbacivao sam mlaz za mlazem tople tecnosti, koje je ona zedno gutala. Konacno, potrosen, srusio sam se kraj nje, dok je ona izvlacila zadnje kapi iz mene.

“Zivot je ipak lep” pomislio sam trazeci limenku, sada vec toplog, piva…

Kategorija:
Strejt erotske priče