Nezaboravno iskustvo

Dosaodio mi je put autobusom u Beograd. Bilo je kasno uveče, negde oko 23 časa, kad sam sišao kod Sajma. Ranac na leđima i torba preko ramena, i osvrtanje po stanici. Uvek tako radim. Gledam da li ima zgodnih likova koji vrebaju mladiće. Bilo je nekoliko mladića u šorcevima ali bez naznaka muškosti koja je mene uvek privlačila i zavodila. Jedan stariji lik je nešto muljao po džepovima. Učinilo mi se to zanimljivim ali čovek je samo tražio mobilni da bi obavio razgovor. Stigao je i autobus koji vozi do Zelenjaka, a odatle je trebalo da presednem dalje do svog naselja na periferiji, na levoj obali Dunava. Na Zelenjaku gužva, ali ništa što bi meni skrenulo pažnju. Osećao sam da mi treba muško, ali bez obzira na želju, ništa se značajno nije dešavalo. Tu i tamo poneki lik, zgodan ali nezanimljiv. Znate, već na šta mislim.

Ušao sam u svoj autobus. Bio je to poslednji polazak pre noćnog režima. U autobusu ništa. Klinci, neke tete i već dremljivi starci. Klimavo je putovao autobus, a ja sam gledao u mobilni i lajkovao statuse.

Stigosmo do poslednje stanice. Odatle do mog stana ima oko 200 m. Pažnju mi je privukao usamljeni momak sa ocrtanom izbočinom koji je muljao po džepovima. Zastao sam da proverim da se putnici raziđu i potom vidim kakve su njegove namere.

Ostali smo sami na stanici. On je pogledom pokazao na međunožje i povukao rukom gore dole da mi stavi do znanja da je raspoložen i da mu se dopadam. Prišao sam. Posle kraćeg upoznavanja predložio je da krenemo na "njegovo" mesto. Krenuli smo iza zgrada, u polje. Čuo se lavež pasa. Prišli smo nekoj vrzini gde smo bili zaklonjeni. On je otkopčavao pantalone a ja sam rutinski prišao da upoznam alat kojim je raspolagao. Imao je bar 19 - 20 cm, sigurno, bio je zapet u vis i krut kao kolac. Osetio se muški miris, a ja sam olizao kap koja je krasila vrh glavića. Počeo sam da mu pušim, dok je on uzdisao i gledao u vis. JA sam pušeći gledao u njega. Uživao sam obrađujući mesnatu i kožom obloženu kurčinu ližući jaja, pa duž koja je vodila sve do glavića. Mali je balavio kao nenormalan. Trebalo mi je tih aktivnosti odavno nisam osetio muško. U jednom trenutku video sam krajičkom oka kako vadi kurton iz zadnjeg džepa. Znao sam šta sledi. Zubima je pokidao kesicu i ja sam se malo odmakao. Stavio ga je. Rekao mi je da se naguzim. Učinio sam to okrenuvši mu leđa bez spuštanja na zemlju. Vatreni dodir njegovog palamara sa mojom guzom probudio je milione titraja u stomaku. Očekivao sam da će silovito da uleti. Međutim, on je prvo pljunuo u šaku i dobro mi podmazao rupu i krenuo u prodor. Nije me bolelo, želeo sam ga u sebi. Dohvatio sam ga odpozadi svojim rukama za snažne butine koje su bile obrasle finim dlakama. On je polagano pa sve brže trpao a ja sam se prepustio uživanju. Trajalo je kratko, možda pet minuta, ali dovoljno da se osetim zadovoljenim. Okrenuo sam se na njegov znak, svukao je kurton i gurnuo mi kurac u usta. Krenuo je gejzir koji mi je vrelinom okupao usnu duplju. Prskao je a ja sam brojao u sebi, jedan dva, tri četiri pet, šest, i još nešto sasvim malo. Normalno, slatkast ukus mi je dao apetit da sve to požudno progutam. Olizao sam sve i pokupio da je svoj kurac mogao da vrati u gaće i ode. Tako je i bilo. Nakon žestokog, kratkog ali kvalitetnog seksa, tip se okrenuo i vratio na isto mesto gde sam ga našao. Ja sam ipak, nastavio kući. Okrenuo sam se da vidim da li još stoji na stanici. Tamo je već stajao neki klinac i pričao sa njim smejući se. Bilo mi je malo krivo.

Kategorija:
Gay erotske priče