Veče pred put

Spremali smo za put u susedni grad na jednodnevni izlet. Imali smo oboje slobodno vreme, i rešili smo da provedemo tako što ćemo posetiti grad do našeg, malo prošetati, otići na neki ručak, i predveče nazad prema kućama. Budući da smo kretali jako rano, oko 6 ujutru, rešili smo da ona prespava kod mene uprkos činjenici da nisam bio sam, već da su moji bili u sobi do. Inače to nismo praktikovali kada nisam sam ja, ili kad nije sama ona, ali pošto rano krećemo, bilo nam je lakše da to uradimo, nego da ujutru gubimo vreme, dok odem kolima po nju.

Došli smo kod mene oko 10 uveče, seli malo s mojima, proćaskali, i otišli u moju sobu, kako bi legli, jer smo morali to jutro da ustanemo oko 5, ali i radila je ceo dan, pa je bila umorna. Po uobičajenoj proceduri, legla na levi bok, ja iza nje, takođe na levi, zagrlim je preko stomaka, i tako pričamo dok se ne uspavamo. Kada je umorna, kao što je bila taj dan, to ne traje duže od 10 do 15 minuta. Međutim, ovo veče mi đavo nije dao mira, pa sam sa njenog stomaka ruku prebacio preko njenog kuka, spustio lagano preko glatke depilirane noge do kolena, zatim brzo vratio i uhavatio za njeno predobro dupe. Video sam kako je odmah ispravila kičmu, pa sam je poljubio između ramena i vrata, i lagano liznuo sve do uveta.

- Super, dosta je bilo, večeras nas od tvojih deli samo zid, ne možemo ništa da radimo.
- Ajde malo da se ljubimo - rekao sam prilično naivno, kao da mi je 13 godina.
- Ne možemo na s dvoje da se ljubimo, nećemo se tu zaustaviti.

Ja sam nastavio po svom. Zavukao sam joj ruku u gaće, i stiskao sam to prekarasno dupe. Ona je sve više mene odgurivala od sebe, ali je i nameštala vrat da je ljubim, ližem i grickam. Predložio sam je da se skinemo i spavamo goli, jer znam da ona to voli, ali sam bio odbijen. I više nisam mogao da izdržim, pa sam nas lepo otkrio spustio se dole i svukao je gaćice. Raširio sam je noge na silu, i gurnuo jezičinu koliko sam mogao. Zatim i prste, a jezikom prelazio od dna do vrha njene vrele i obrijane pičke. Obožavam da joj ližem klit, što sam i sad uradio. Dok sam joj lizao pičku, a ona grickala svoje prste, kako bi ćutala, oboje smo čuli kako moji prolaze hodnikom, u pravcu svoje sobe kako bi legli da spavaju. Ovo nas je još više uzbudilo, pa sam radio sve brže i brže. Uhvatila me je čak i za ruku i povukla na njenu sisu da joj držim. Prste, koji su joj bili žvalavi, jer ih je grickala i lizala je razmazala sebi po drugoj bradavici, jer je znala da ja obožavam da vidim kako svoju pljuvačku razvlači sebi po sisama. Tiho mi je šapnula da se vratim i da je zagrlim, uz obrazloženje da ne želi da mi svrši u facu.

Tako sam i uradio. Tako reći, popeo sam se, i ležali smo zagrljeni jedno prema drugom. Nagovarao sam je da se sad ona spusti i da mi popuši kurac, jer ona to radi bolje nego što iko od vas može da zamisli. Pošto me je odbijala, rešio sam da joj gurnem dve prsta u pičku. Dva prsta su se ubrzo pretvorila u tri. Ovo joj se očigledno svidelo, jer je ona stavila sovju ruku preko moje, i sprečavala me da ih izvadim, i sve vreme me je terala da budem grublji. Dok sam joj drkao pičku, šaputali smo jedno drugom na uvo.

- Ajde da mi popušiš, spusti se.
- Posle ću, ne vadi te prste.
- Izvadiću ih, ako se ne spustiš odmah da pušiš.
- Ne možeš, držim ih.
- Mogu, ali neću, ako me lepo zamoliš.
- Molim te, izvadi prste, i gurni mi kurčinu, hoću da me jebeš. Što pre, izgoreću.

Nisam ni ja mogao više da izdržim, već sam je dohvatio u kašika pozu, nakon što se opet okrenula. Uhvatio sam je za usta i počeo da je jebem. Sve je bilo jako brzo, i dosta jako. Grizla mi je prste i smejala se. Nisam je dugo jebao, jer sam se u naletu strasti oslonio o naslon kreveta, pa je počeo da škripi, i mogao je da se čuje kod mojih. Ovo je kod oboje izazvalo adrenalin, pa sam maltene u isto vreme svršili. Samo što sam ja njoj po leđima, i po našem čaršafu.

Slagao bih vas, kad bih rekao da me je ispoštovala, i da mi je popušila kasnije. Ubrzo smo zaspali. Odužila se ujutru. Probudila se pre pet, i, videvši da ja spavam, gurnula moj kurac u usta. Prvo ga je malo žvaćkala, jer se nije digao, a onda ga je i lepo popušila, moram da priznam. Svršio sam po njoj, pa smo se istuširali i krenuli na put. Ako vas zanima šta je bilo na putu, pišite u komentarima, pa ću ja da to pretočim u priču.

Pozdrav!

Kategorija:
Strejt erotske priče