Vjetar je pirkao, raznoseći miris toplog noćnog vazduha. Nad gradom se prostiralo kobaltno nebo ukrašeno sjajnim zvijezdama. Oliver je ležao na postelji od slame i strugotine i razmišljao o djevojci koja ga je nahranila čokoladnim kolačem. Želio joj se odužiti za taj neočekivani poklon tako što će je poljubiti u usne. Pitao se kakvog bi okusa bio njegov prvi poljubac, s obzirom da nikada prije nije poljubio djevojku (ni dečka, mada je potajno razmišljao i o tome).

Kako je padao u san, ta razmišljanja više nisu bila tako nevina. Sada je maštao o tome kako miluje njene grudi, za kojima je potajno uzdisao. Ona se isprva opirala, što bi učinila svaka lijepo vaspitana dama, ali mu se konačno prepustila i gladila ga po kosi, dok se on naslađivao njenim bujnim oblinama. Izgledala je zanosno, poput rascvjetale ruže. I on je poželio da vodi ljubav s njom, mada je od nje bio pet godina mlađi i zapravo nije imao pojma o seksu.

Iznenada osjeti napetost ispod stomaka i obuze ga nemir. Ma koliko je pokušavao zaboraviti na to, ne samo da ga je i dalje tištio osjećaj tjeskobe, nego je sada mogao vidjeti čudno uzvišenje između nogu. On pogleda oko sebe i, shvativši da nema nikoga u blizini, duboko udahnu i zaviri u gaće.

U taj mah ugleda nešto što nikada prije nije vidio. Njegov ud se uspravio i povećao! Dječak je u nevjerici gledao svoju osamnaestogodišnju muškost. Od čuda nije mogao izustiti ni glasa.

Soba je bila potpuno prazna i samo je mjesečina probijala kroz oronuli prozor, obasjavajući postelju od slame i strugotine.

"Da probam da ga spustim", pomisli dječak. Kada je položio ruku na međunožje, u njemu se probudio instinkt. Dok mu je srce usplahireno kucalo, Oliver je stidljivo pomjerio kožicu prema gore i uzadahnuo kada je talas zadovoljstva prostrujao njegovim tijelom. Zatim je ponovio taj pokret, ovoga puta nadole. Kao da vrši malu nuždu.

Osjećaj je bio potpuno nov i prijatan. Oliver je bio uzbuđen kao nikada prije.

Isprva je pomjerao šaku polako, ali kako je vrijeme prolazilo, njegova želja je rasla, a na samom vrhu kurčića pojavila se kap bistre, prozirne tečnosti. Dječak je bio preplašen i zadivljen tim otkrićem. Suve vlati slame su šuštale, dok je dječak uzdisao i pomijerao kukove i zadnjicu u ritmu otkucaja srca.

"O, moj Bože! Ovo je divno", pomisli Oliver.

Zatim svuče donji veš i osta potpuno nag. Bilo je hladno, ali on se kupao u znoju. Najprije se malo odmorio i pogledao kroz prozor. Noć je bila vedra, a na kobaltnom nebu posutom zvjezdama sijao je krupan srebrni mjesec. Osim povremenog psećeg laveža u daljini, sve je obavila mukla tišina.

Oliver duboko udahnu, pluća mu ispuni prohladni noćni vazduh, i on se poče istinski samozadovoljavati.

Slast ga je opijala, a bistri sok se slivao niz njegov mladi penis, koji je drhtao poput stabljike trske. Bio je to uistinu nježan kurčić, kakav imaju dječaci u pubertetu. Samo su mu testisi nabrekli od sperme koja je polako, ali sigurno nadolazila. Dječak je mislio da je omađijan. Uživao je u novootkrivenoj igri, sve dok mu odjednom grlo nije presušilo, u lice jurnula krv, oči se raširile, a srce snažno zalupalo, kao da će pući.

Umirem!, pomisli Oliver. Vrisnu iz sveg glasa, svi mišići u tijelu mu se zgrčiše, a iz grimiznocrvenog glavića prsnu mlaz gustog bijelog sjemena. I još nekoliko veličanstvenih mlazeva poliše slamnatu prostirku.

Potpuno van sebe, Oliver odluči da nikome ne priča o tome šta je doživio te noći. Zatim pogleda svoj mali falus, koji se iz nekog, njemu nepoznatog razloga trzao i podrhtavao kao da je živo biće; dječaku se to u isto vrijeme učini čudno, smiješno i simpatično. Obuze ga neka prijatna jeza i on se tiho nasmija. Potom sklopi oči i zaspa na slamnatoj postelji umrljanoj lokvicama tople mliječnobijele sperme.

Sada je znao kako da se ugrije tokom dugih zimskih noći.