Ona

Facebook nam je svima donio mnogo toga, pocev od onih starih izgubljenih poznanstava do nekih novih... Prica je istinita i skoro se desila.

Danima se dopisujemo, danima se palimo, danima pisemo kako zelimo dobar sex... Tog jutra mi je poslala poruku dodji. Ona 45+ godina, nastavnica u skoli, rasna crnka, velikih grudi,zivi van grada privatno. Dosao sam po dogovoru, usao na zadnja vrata. Kuvala je kafu. Prisao sam joj s ledja i poljubio u vrat. Stigao si... Sjedi... Da popijemo kafu prvo. Pricali smo o nama, zivotima, djeci... E onda je samo ustala uzela me za ruku i rekla dodji da me jebes.

Usli smo u mracnu sobu, legla je na francuski krevet rasirila se i rekla ajde... Skinuo sam se, poceo da je ljubim po tijelu, ljubio joj grudi, stomak, butine, picku sam joj mazio dugo, pa lizao, samo je stenjala, dok sam joj lizao prebacila je noge preko mojih ramena i pribila me joj jace... Moje lice je bilo umazano od njenih sokova.Ajde jebi me sta cekas? Podigao sam se, nadrkao kurac, primakao ga njenoj ribici i lagano usao. Pocela je da stenje, govorila mi je svakakve stvari, cak me i nazivala imenom bivseg muza, govorila mi da sam kurvar, da je jebem... Jebao sam je jako i sa merakom...okrenula se i rekla jebi me u dupe... uzeo sam kondom, stavio ga... prvo sam joj mazio dupence,ljubio ga, probao sa prstima... A onda ga samo jako nabio.. Volim anal.. Stao sam iza nje i samo je jebao... Vukao sam je za kosu, i dalje je stenjala... Izvadio sam ga iz guze, skinuo kondom i nabio joj ga u usta... Mumlala je nesto dok sam joj punio usta... A onda smo se ljubili. Dugo.

Zazvonio joj je telefin, ustala se, i onako umazana razgovarala sa nekim, rasirila je noge i pocela da se mazi... nisam izdrzao prisao sam i poceo da joj lizem... Pricala je sa gazdaricom, valjda je cula kako vristi i stenje, pa da je opomene... Po zavrsetku razgovora rekla mi je samo "moras mi pomoci"...

Gazdarica je imala nekih 60ak godina, nesto nalik na Nedu Ukraden, dobrodrzeca koka... Znas ons zeli da proba mene i tebe...

Nastavak slijedi...

Kategorija:
Strejt erotske priče