Kako da počnem da pričam o Igoru?

Razlog zbog kog sam toliko čekao da počnem sa drugom pričom jeste upravo što je nekako Igor i ostavio veći utisak na mene od Aleksandra. S njim sam na neki način još uvek u kontaktu, ali je on vrlo komplikovana osoba kao i ja pa taj kontakt nije uvek i najlepši.

Godina je 2013. Dve godine posle Aleksandra. Mesto je moj usrani Temerin. Nije usran, ali mi se toliko stvari izdešavalo tamo da mi je nekad zaista teško da razmišljam o njemu pozitivno.

Igor je momak koji je tri godine mladji od mene. Naravno da sam ga primećivao u autobusu, u izlascima. Naravno da sam ga gledao sa terase kada prolazi ulicom. Klinac je brutalan. Hvala bogu pa je napunio osamnaest, inače bi bilo nekako glupo da blenem u njega na način na koji sam to radio. Totalni fenser. Kratka kosa, vrlo istaknuta kratka ‘trodnevna bradica’ kako kažu, i vilica koja reže. Sve je to kul, ali njegovo telo je bilo ono u šta sam zurio. Ruke su mu bile ogromne a trbušnjaci i više nego vidljivi. Znam da posećuje teretanu, pratim mu Instagram već poprilično dugo.

A i ne šteti što je njegova sestra Milica jedna od mojih najboljih drugarica i modela. Iako sam vrlo blizak sa njom, nisam sa njim. Naš razgovor se svodio na ‘Ćao’ i ‘Si za kafu?’. No, kada si zatreskan u nekog, i njegovo disanje ti ne pomaže baš. Bog sam zna koliko sam puta izdrkao na njegovih par slika sa Facebook-a, no, takav odnos realno može da prođe nezapažen. Taj naš razgovor, ako se uopšte može i nazvati razgovorom, je mogao da ne procveta nikada. Ali je on bio taj koji je načinio prvi potez, na takav način da i dan danas mislim da ga nije planirao.

Veče. Ja kod Milice na krevetu, blenem u mobilni i ležim pričajući o glupostima, Egzitu i muzici mislim. Ona je onako prisutna, ali na kompjuteru, i zuri u Facebook. Igor se pojavljuje na vratima na neki način izgubljen i zbunjen. Kao da se tek probudio.

-Jeste za kafu?

Samo smo klimnuli glavom, ne progovarajući. Ja sam se podigao na laktove da bih ga pogledao. Nosio je farmerice i neku trenerku. Kunem se da sam mislio ali i dan danas mislim da je namerno uvek nosio farmerice koje su broj manje, samo kako bi istakao dupe svoje. Kako je bio dobar, ne mogu ni da vam objasnim. Prava seljačina napucana. Mislim da se tu negde javljao moj istančan ukus što se tiče frajera.

Kada se vratio, seo je na krevet pored mene. Sav sam se unervozio. Svakog dana ga vidim maltene i nekako sam se navikao na njegovo prisustvo, ali je sasvim drugačija stvar kada neko takav sedne pored tebe. Farmerice su se još zategle, otkrivajući njegove butine. Povukao je rukave svoje trenerke na gore i otkrio definisane ruke. Zatim se zabacio nazad i kao i ja izvukao mobilni.

Gledao je slike nekih riba na instagramu. Pokazao mi sliku neke ribe iz sela.

-Reci kako dobra fotka Gogi, hmm?, upitao me je podižući obrvu.

-Da da, brutalna nema šta.

On priča o devojci a meni samo što pljuvačka nije iscurila iz usta blenući u njegovo lice iz profila, njegov vrat, i te podlaktice. Kada sam počeo da razmišljam kojom rukom drka, došlo mi je da puknem. On priča li priča, po prvi put se razvezao a ja samo razmišljam o njegovom kurcu i guzici. Neću ni da pričam koliko puta sam ga zamišljao kako kleči preko kreveta i guzi se. Diže mi se samo od pomisli na tako nešto.

-Slušaš li ti mene uopšte?, prekinuo me je u mislima.

Počeo sam da crvenim i da se smejem.

-Da, da., rekao sam kroz mešavinu smeha i neprijatnosti.

Uhvaćen sam.

-Malo morgen., odgovorio mi je i kao kobajagi mi šakom preko obraza prešao.

Imao je velo tvrde i grube ruke. Išao je za auto-mehaničara a i boksovao je u slobodno vreme.

To je bio naš prvi kontakt. Ne zaboravljam olako talve stvari.

No, ja sam da bih nastavio opuštenu atmosferu njega laktom u rebra cimnuo. To je on očigledno shvatio kao rat tako da je već unutar minute pokušavao da me nadjača tako što se prebacio preko mene. Bio je telesno mnogo razvijeniji i mišićaviji od mene, tako da to nije bio problem. Bio je dobar partner za kačenje. U početku sam se i opirao, ali kada je saznao da sam golicljiv, sve je palo u vodu.

Tako da, eto mene na stomaku, kompletno pritisnut, zarobljen njegovim telom od gore, pokušavajući ‘kao da se izbavim’.

Naravno da to nisam hteo, ali nije bio momenat. Pogrešno sam mislio. Kada sam podignuo svoju zadnjicu, osetio sam njegovu erekciju. Bio sam zaintrigiran. Nisam mogao da mu vidim lice, jer me je stvarno pritisnuo.

-Daj bre Igore pusti ga već!, rekla je Milica i on je već bio na drugoj strani kreveta, smejući se. Ali sa neprijatnom notom, koja je bila vrlo očigledna.

Ja sam samo gledao u pod i smeškao se, pokušavajući da izjednačim disanje. Bilo mi je neprijatno.

-Jel izlazimo večeras?, pitao sam Milicu.

Igor je već bio na telefonu i zurio u njega.

-Naravno. Treba svejedno da se vidim sa Markom u parku. A neću da budem sama tamo.

Marko joj je bio potencijalni dečko.

Mi smo nastavili sa pričom, a Igor se samo pokupio i otišao. Pisao je nekome poruku, toliko sam video. Nije se ni pozdravio. Ništa novo, opet.

Ja na Dance Stage-u na Egzitu. Verovatno nikada oznojaniji, ali znate već kako je tamo. Košulju sam raskopčao skoro do pola. Moja kosa je toliko mokra i nekontrolisano mi pada preko očiju dok skačem u rulji. Više ni ne vidim Milicu, negde sam je zagubio. Toliko sam bio pijan da se ni ne sećam ko je svirao. Nisam imao ni predstavu ni koliko sati ima niti da li je nešto u planu. Mobilni mi je u džepu ja mislim, ugašen definitivno. Sve dok mi neko nije prišao iza leđa i počeo me držati za kukove, pritom mi smanjujući jačinu i brzinu skakanja. Znao sam da je to Igor, jer me nikada tako snažno nije držao u naručju, niti iko mlađi. Boleo me je kurac što sam okružen sa toliko ljudi. Ono što mi je bilo bitno jeste da me on drži svojom rukom dok sam mu leđima na grudi naslonjen. Gurao sam mu guzicu na kurac, koji je definitivno bio dignut. Kada sam se okrenuo, video sam da je podjednako oznojan, ali i dalje sa perfektnim, impoznatnim stajanjem. Imao je belu polo majicu, naočare preko očiju i kačket. Nije bio zadihan i raspao poput mene doduše.

Uzeo me je za ruku i počeo voditi. Kada smo izašli sa Đave, otišli smo na najbližu stanicu da sačekamo bus. Bilo je četiri ujutro. Ljudi je bilo na sve strane i srce mi je lupalo kao nenormalno.

Kog me kurca ovako drži za ruku među svim ovim ljudima, mislio sam dok smo polu-užurbano hodali. Adrenalin mi je ispunjavao telo i nisam mogao da razmišljam normalno. Znao sam da ima još vremena do prvog busa pa mi je bilo pomalo nejasno što ovako stojimo na stanici kao budale. Što je bilo gore, ja takođe nisam ništa govorio, već kao pijana budala blenuo u pod.

-Igore…, krenuo sam.

-Nemoj majke ti ništa da govoriš, već sam se dovoljno sjebao.

Ništa mi nije bilo jasno.

-Znaš da sam sa Sanjom. nastavio je.

Klimnuo sam glavom. Gledao sam ga u lice iako on nije u mene.

-Hajdemo odavde., rekao je.

Nastavili smo da hodamo prema Beogradskoj kapiji kada me je odjednom povukao na stranu, iza žbunja i prislonio me čvrsto uza zid. Počeo sam da dišem teško, žestoko zbunjen čitavom ovom situacijom. Iako je bio vrlo agresivan, mislim da je on takoše bio. Počeo je da me ljubi i da mi gura ruku u gaće, stiskajući mi već nabrekao kurac. Gurao sam mu jezik nazad i pokušavao da vratim njegov agresivan poljubac ali mi nije dozvoljavao. Odvojio se od mene snažno i držao me za vrat, gledajući me sa visine, jer sam malo poklekao pod njim. U pogledu mu se vidilo da zna da me poseduje. Skinuo sam mu majicu i stavio ruke na obrijane grudi. Bile su ogromne. Padao sam polako na kolena pritom mu ližući grudi pa jezikom dalje prelazio preko trbušnjaka dok nisam stigao do farmerica. Otkopčao sam ih hitro, potpuno željan tog kurca. Njegove bele bokserice su bile neverovatno zategnute usled erekcije. Kada sam ih svukao i kada mu je batina ispala, nisam mogao da verujem. Bio je i veći i deblji od mog. A mlađi. Uvukao sam ga u usta i počeo gutati. Uzeo me je za mokru kosu i agresivno počeo nabijati na kurac. Napušavao me je večno, toliko da su mi suze krenule. Držao sam ga za guzicu nazad i pomagao mu koliko sam mogao u napušavanju. Uhvatio me je za potiljak i svršio mi duboko u grlo. Kada me je odvojio od kurca bio sam potpuno ulepljen i balav, na kolenima, u travi. Samo me je gledao od gore i smešio se.

-Čuo sam da pederi bolje puše, ali ti ga brate pretera., rekao je.

Podigao sam glavu nasmešio se.