Sve je počelo onog lepog majskog dana , par sedmica posle mog devetnaestog rodjendana. Tog dana je preduzeće mog oca iz bog te pita kog razloga stupilo u štrajk i prekinulo sa radom, i tog dana je moj otac umesto u pet popodne došao kući dosta ranije.Nikad neću zaboraviti izraz njegovog lica na vratima moje sobe, dok je zgranut ugledao svog jedinca kako u ekstazi jaše drugog muškarca.Sa radija je i dalje gruvao Ramštajn.

Taj drugi momak je bio Deki ,naš komšija iz zgrade preko puta i moj školski drug.Sa Dekijem sam se jebao već nekoliko meseci, koristili smo svaki slobodan trenutak da budemo zajedno, prijali smo jedan drugom.Seks nam je bio dobar i izludjivali se medjusobno raznim igricama.Toga dana sve se zaršilo, Dekija sam poslednji put video na vratima mog stana dok je izbezumljen odlazio.

Popodne je došla mama, stari je već obavestio, plakala je , vikala, ponovo plakala, proklinjala sebe, mene, sve nas zajedno. Ja sam samo zeleo da nestanem, bio sam potpuno prazan.Otac dva dana nije dolazio kući, kada se pojavio nije me ni pogledao, mama je i dalje plakala i nije progovarala ni jednu reč. Noću sam ih slušao kako se svadjaju. Dani su prolazili ništa se nije menjalo, porodica nam se raspadala.Morao sam da odem odatle , nisam mogao da ostanem više ni trena.Jedne noći sam spakovao par stvari , poneo ono malo novca što sam štedeo, u kuhinji sam ostavio poruku da odlazim da ih volim i da ću se javiti, i otišao sam u noć.

Ustvari ja sam znao gde idem, u Italiji mi je ziveo jedan rodjak po majci koji je prihvatio da me primi na neko vreme. Posle par dana od odlaska od kuće bio sam u Rimu i nadao se da je ovo pocetak nekog boljeg života.U neku ruku je i bio.

Uz pomoć rodjaka sam našao posao u jednom restoranu, nije bilo bog zna šta ali morao sam da pocnem da zaradjujem neki novac, nisam morao da brinem za smeštaj pošto je Mile, moj rodjak , bio pun razumevanja i iskreno zeleo da mi pomogne.Dani su prolazili ja sam se osećao bolje , voleo sam svoj posao , počeo da istržujem Rim učim jezik i uživam u životu.Poceo sam da odlazim u jedan gay bar jer je mi je nedostajalo neko društvo, i tu sam upoznao Tima ,čoveka koji će mi okrenuti zivot za 180 stepeni.Tim je bio 40godišnji švajcarac koji je bio kao turista u Rimu, svideo mi se odmah iako je bio 20 godina stariji od mene, izgledao je savršeno sa osmehom koji razoružava. Posle nekoliko susreta i vidjanja završio sam kod njega u hotelu, budući da sam već nekoliko meseci bio sam jedva sam dočekao poziv.

Još sa vrata smo poceli da se ljubimo, bio sam željan muškog dodira, mirisa, poljubaca, bio sam željan kurca, želeo sam ga što pre u ustima, u guzi, svuda po sebi.Ubrzo smo bili goli i na krevetu, njegova dignuta kurčina me je pritiskala po stomaku.Ludeo sam , hoću ga odmah, ne mogu više da izdržim.

,,Hoću da me jebeš u guzu odmah,, počeo sam molećivo

,,Naravno da hoću,, nasmešio se a ja se istopio

Ubrzo sam na sve četiri a on kleči iza mene i maže mi rupicu lubrikantom, pružam ruku pozadi i hvatam ga za kurac koji je tvrd kao kamen, osećam ga na otvoru i odjednom kliznu u mene bez otpora.Počinje da hvata ritam, ja spustam ruke i još više se istrćujem.Jebe me tako dobro da počinjem da ispuštam duge i glasne uzdahe.

,,Jeli tvom kurcu dobro u mom dupetu,, pitam ga mazno

,,Dobro je, tako je dobro,, odgovara kroz uzdah

,,Hoću da mi raširiš čmarić, hoću ga celog u guzi,, stenjem

Čvrsto me hvata za ramena i počinje još jače da mi ga nabija, osećam njegova vlažna jaja kako me udaraju, toliko mi je lepo dok mi je dupe rastegnuto, stenjem toliko glasno da mi zvoni u ušima.

,,hoću da mi svršiš u guzu ,,rekao sam

,,Hoću da me napuniš tvojom spermom, hoćo da osetim kako mi se cedi iz guze,,

Moje reči ga guraju preko ivice ubrzava i počinje da se cima, osećam kako me punii pada preko mene. Nekoliko trenutaka kasnije lezimo zagrljeni i znojavi , osecam se odlicno.

,,sjajan si ,,šapućem mu i ljubim ga

Uzvraća mi dugim poljubcem, jezik mu je duboko u mojim ustima .

,,Idemo pod tuš pa nastavljamo, hajde tek smo počeli,, vuce me za ruku

Ustajem i odlazimo u kupatilo i znam da me čeka nezaboravno veče, jebaću se do besvesti ...