Prvi put sa parom

Nisam neki pisac ali ne zamerite, prica je istinita i pisacu je u zenskom rodu kako se i osecam... oduvek sam volela egzibicije i sex sa nepoznatim osobama koje sam upoznala preko oglasa i slicno, tako sam jedan dan gledajuci poruke na jednom od sajtova na kojima imam profil primila jednu vrlo interesantnu poruku od para po mom ukusu.. bili su stariji od mene, iskusni, imali su smestaj i sto je najvaznije vole sve.. pristala sam da se vidimo... bila sam jako nervozna dok sam isla kod njih, parkirala sam auto malo dalje i prosetala jer sam se bojala da nije neka navlakusa. Posle 20-ak metara ugledala sam mog gospodina i prisla mu.. Zoran me je cekao sam, upoznali smo se i krenuli prema stanu. Kada smo usli upoznala sam i njegovu zenu Sanju, malo smo popricali i da bi se prekinula neizvesnost poslali su me u wc da obucem stvari koje su mi spremili.. moram da kazem da su bili malo skepticni jer sam po prirodi krupnije gradje. No dobro uradila sam kako su mi rekli i kada sam izasla iz kupatila po licu im se videlo iznenadjenje i odusevljenje.. obukla sam crnu kovrdzavu periku, crvene samostojece carapice, crvene tangice, crvenu providnu haljinicu, crvene rukavice do laktova i sandale sa srednjom potpeticom.

Prisla sam i odmah smo poceli da se mazimo ljubimo, jezici su nam bili isprepleteni ljubili smo se svi troje...( zaboravih reci da je i Sanja bila izazovno obucena) zatim sam se spustila izmedju Sanjinih nogu i lizala joj obrijanu ribicu dok je Zoran ljubio nju a prstima obradjivao moju guzu.. to je trajalo neko vreme, sve dok se on nije umesao izmedju nas sa svojom prelepom kurcinom koju smo pocele da balavimo nas dve i da se lizemo u medjuvremenu preko tog prelepog komada..

Zatim me je Zoran oborio na ledja i stavio mi u usta svog lepotana, a Sanja je pomerila moje tangice u stranu i kada su videli moju malu kiticu od jedva 11cm poceli su da se smeju i komentarisu kako je mala, sto je mene jos vise uzbudilo i pusila sam mu kurac najbolje sto sam znala...

Za to vreme Sanja je pusila mog klicu vrlo kratko jer sam svrsila kao i uvek jako brzo( inace ni ne volim da mi se pusi).. ona je otisla da se umije i sredi a mi smo nastavili u istom polozaju sve dok Zoran nije ubrzao tempo i poceo da svrsava glasno i jako, bila sam sva isprskana njegovom prelepom spermom.

Sredili smo se, malo popricali i morala sam da idem jer sam zurila kuci,ostao mi je zal sto me nije tucao tu noc iako je mogao, ali ispravili smo to u nekim sledecim druzenjima... p.s. imena su promenjena ali oni ce se prepoznati ako citaju ovo..

Ako vam se svidja moja prica pisite u kom i nastavicu da pisem i ostale moje dogodovstine sa Zoranom, ali i sa drugim momcima, naravno samo moje i istinite dogadjaje...

Kategorija:
TV/TS/CD erotske priče 


Korisnik

ostavi br u inbox pzz Oljice

Korisnik
Cex

Odlicna si. Samo tako nastavi.

Korisnik

Hvala Nikola

Korisnik

Lepa prica