Učiteljica

Kroz život prođe dosta učiteljica. Na neki način svi su učiteljice. I škola, i ulica, i zajednica u kojoj si, a i Gordana. To je učiteljica koje se rado sjećam.

Inače sam iz manjeg mjesta, a u Osijeku studiram. Do tada nisam bio pretjerano seksualno iskusan, a onda sam na ovoj stranici upoznao nju. Gordanu. Reklo bi se, sasvim obična žena, majka, radnica. Međutim na prvu se osjetilo nešto između nas, no to nije nešto seksualno toliko, koliko je psihički. Gordana je starija od mene 20tak godina i mnogo je iskusnija. Od prvog susreta sa njom shvatio sam, da ne želim sex s njom, nego želim pričati s njom. Učila me svemu. Kako skinuti ženu, kako je zadovoljiti, kako se one osjećaju, što vole i šta žele. Na Gordanu sam gledao kao na učiteljicu, koja me učila raznim trikovima, a ona je na mene gledala kao na zbunjenog studenta u kojeg ima povjerenje, te kojeg želi uvesti u sve čari uživanja. Razgovor s njom je uvijek bio opusten i kroz šalu. Nikada me ništa nije bilo stid reći upravo zato jer ni nju nije bilo. A nju nije bilo, jer iako ima djecu i muža, nikada nije nailazila na osude s moje strane. A i povjerenje koje bih svakome dao je jako bitno utjecalo na naš odnos. Znala je da mi sve može reći, baš kao i ja njoj.

A učila me svemu i svačemu. Govorila mi je, nemoj u krug dok ližeš, piši moje ime jezikom. I nakon toga s nekim curama sam, dok im ližem pisao njeno ime. To je cure dovodilo do vrhunca, mene do ponosa, a na Gordanu je ostavljalo trag sjećanja i zahvalnosti.

Nažalost, žena tako iskrenih i razumnih, danas je malo. Moje druženje sa Gordanom je završilo, jer su se oni odselili, ali ću je pamtiti čitav život. Ako ima neka starija dama koja misli da mi mogla zamijeniti Gordanu i biti razumna poput nje, neka mi posalje poruku. A do tad, u znak sjećanja na Gordanu, živjeli.

Kategorija:
Strejt erotske priče