Doček Nove godine

Došla je i ta prokleta Nova godina. Kažem prokelta jer je slavim, ali nisam baš siguran šta tačno slavim. Sve u svemu, bili smo kod prijatelja na večeri. Par puta je na moju opasku da želim da probam trojku, ili sa još jednim parom ona predložila njih dvoje, ali njih dvoje se baš ne uklapaju, previše su pitomi. Zbog toga ćete se ovaj put zadovoljiti pričom o nas dvoje.

Završio se taj famozni doček, dočekasmo nešto, i vreme je bilo da se krene. Budući da još uvek ne živimo zajedno, tražila je od mene da svratim do nje, kako bismo porazgovarali s njenom majkom. Pristao sam, nisam imao mnogo izbora. Porazgovarali smo malo i sa njenom majkom, fina žena, dosta zajedničkih tema, ništa preterano. Nakon tog razgovora, ja sam rešio da krenem kući, kada me je presekla njena rečenica: "Mama, idemo do mene, zaboravio je ključeve od kuće, pa ne može da uđe". Još uvek šoknut, pamtim reči njene majke: "Važi, odmorite, pa ujutru da doručkujemo svi zajedno". Nisam verovao da će se ona žena složiti, mada ni da će gospođica predložiti takvu egzibiciju. Šta je tu je, obresmo se u njenoj sobi.

Mala soba, krevet, radni stočić, neki mali orman. Potpuni mrak je prekidala ulična rasveta koja je pružala male snopove osvetljenja kroz rupice na roletnama. Legla je u nekoj trenerci, ja u gaćama, jer sam imao košulju samo na sebi. Blago pripit, i vazda nezasit, sam nasrnuo. Okrenula mi je leđa, jer voli da spavamo u pozi velike i male kašike. Njena kosa pristojne dužine i kovrdžave strukture, koja  inače prekriva nežna ženstvena ramena se sada nalazila u finoj punđi. Pitate se šta je "fina punđa"? Ostaninte do kraja priče. Počeo sam lagano poljubcima u rame. Prvo jedan, pa drugi, sve bliže vratu. Popeo sam se i do usne školjke. Vidim ne buni se, pa ponovim radnju. Levo-desno, dole-gore. Na tako slabom osvetljenju sam primetio da joj se koža polako ježi, odnosno, narodno rečeno - napalila se. To mi je ujedno i bio znak da počnem da joj milujem njenu preeeeeedivnu guzu. Okrenula se prema meni, rekla mi je da stanem na trenutak. Pitam zašto, kaže mora da skine trenerku, jako joj je vruće. Vratila se u isti položaj, veoma naivno. Svojim izvajanim guzovima se mazila o moju poodavno nadignutu kurčinu. Volela je da me pali, po čitav dan. Slikom ili tako nečim. Ovaj put je počela da se trlja o mene. Nisam izdržao, gurnuo sam joj ruku u gađe.

Kroz zube je prošaputala jaaaako jebozovno: "Bezooooobrazan si!!!". Ali nije rekla da izvadim ruku. "Pa jel da vadim" - upitao sam je. "Ko ti je to rekao? Gurni ga dublje, to, baš tu, pipaj palcem gore. Gore još, gore, tu, po klitorisu" - sve me je ovo jako palilo, moram da priznam. - "...daj mi dva prsta. Tako. Dublje ma, vrti, malooo, vrti, vrti u krug, tooooo" - nije mogla da kontroliše misli. A ja nisam mogao ni prste, ni jezik. Sve vreme sam je ljubio po ramenima, što je blago i preraslo u grickanje. Bio sam sve grublji, znao sam da ona voli. "Jel voliš ti da pušiš, kaži mi" - pitao sam je ovo pitanje po hiljaditi put. "Obožavam" - prošaputala je uz uzdah. "Šta čekaš?" - bio sam nestrpljiv. "Kasnije, hoću da uživam u prstima". Od uzbuđenja što uživa u onome što joj radim prstima sam je ščepao za onu "finu punđu". Rekoh "finu", jer je taman stajala u ruku, pa sam mogao sa njom da upravljam. Lepo sam je okrenuo, trudeći se da joj tim okretom ne slomim kičmu. Kurčina je već bila izvađena. A zatim je ponovo bila na toplom mestu. Ne u boksericama, nego u njenim ustima. Baš sam joj nabio do krajnika. Kad više nije mogla, ja sam nastavio da joj guram glavu, ne sklanjajući ruku sa njene punđe, već upravo, upravljajući njom. Kada bih ocenio da nema dovoljno vazduha, izvadio bih ga. Bio je baaaaš žvalav. Terao sam je da poliže sve. Zatim i jaja. Znao sam da voli da ih liže. I tako više puta.

Stao sam u jednom trenutku, plašeći se da joj se neće svideti ovolika grubost. A ona je onako napušena izustila jedva par reči - "Spusti se dole". Ne volim da budem potčinjen, ali me je ovo malo napalilo. Skliznuo sam dole, tako da su mi noge virile iz kreveta. Pomerila je tange u stranu i sela mi na facu. Počeo sam da ližem, ali i primetio nešto što me je jako obradovalo - cela je bila vlažna. Što će reći, napalila se i od prstića i od pušenja. Polizao sam sve što sam mogao. Gurao sam jezik, prste, nos. Šta god sam mogao, i šta nisam. Pogled na nju mi je otkrivao njena na pola otvorena usta i potpuno zatvorene oči. Znao sam da uživa. To mi je ona potvrdila kada je sa grickanja donje usne prešla na grickanje kažiprsta. Pokušala je i da sedne na moj još uvek dignuti kurac, ali kada se malo pomerila uvideli smo da joj krevet škripi, i setili se da je njena majka u sobi ispod nas, pa smo tu morali da stanemo sa tim. Legla je opet pored mene. Nastavilo smo sa ljubljnjem i maženjem, sve što rade svi zaljubljeni parovi. Naravno da meni, predstavniku muškaraca, to nije bilo kako valja, ja sam želeo akciju. Zbog toga su ti poljubci bili sve grublji i na mestima na kojima inače nisu - vrat, grudi, rebra, ruke. Svaki poljubac je pratio i pojedan ugriz. Baš jedan opaki peting. Sve vreme smo jedno drugom drkali. Doduše, preko gaćica. Polako nas je popuštala euforija. U stvari, nju. Zbog toga se centimetar po centimetar okretala ponovo u početni položaj - mala i velika kašika. Uspela je.

Šapnuo sam joj na uvo da nije ok da tu stanemo, već da želim da mi popuši dok sedi ili kleči na podu, jer me je to posebno palilo. Osećao sam veću dominantnost, a i položaj kurca u njenim ustima je bio prihvatljiviji. Međutim, nisam imao gde da svršim, pa je morala da me odbije. Znao sam da ona ne voli da to bude u njena usta, ali sam joj to predložio. Ona je znala da meni baaaš treba dosta inspiracije da napišem sve ovo, pa mi je predložila da to bude kad napišem priču. Zato, dragi čitaoci, držite mi palčeve. Javiću vam pričom kad se bude desilo, a nadam se da će biti uskoro. 

Pozdrav!

Kategorija:
Strejt erotske priče