Moj seksualni život se razvijao u pravcu koji je počeo da odudara od onoga što se zove „normalno“ ili nečega što je društveno prihvatljivo. Žene su i dalje bile u igri, ali sam za cure uvek birao glupačice koje bi me slišile i ne bi pravile dramu i ako bi saznale za moje nastranosti. Sa druge strane, sex sa muškarcima je bio redovan, čak sam i ulazio u neku vrstu veza sa mlađim isfeminiziranim momcima.

No, matorci su ostali fetiš. Master/slave odnos sa straijim, submisivnim i pasivnim muškarcem mi je postao ideal. Bio sam rešen da nađem sebi nekog čikicu, koga ću da pumpam, dominiram i izdrkavam se nad njim. Dao bog interneta i raznih mreža i sajtova, pa se moj cilj i ispunio. Imao sam 26 godina, uzavreo, napalejn, muževan, kurat. Sex je bila početna i završna misao u mojoj glavi, a rupa gde ću da gurnem balavog glavni cilj. Tako sam otvorio profil na jednom od sajtova, gde sam se lepo opisao i objasnio šta mi treba. „Pasivan, submisivan, diskretan i perverzan lik zamastre/slave odnos“ je bilo ono što mi treba. U masi poruka koje sam dobijao, je retko koja bila ozbiljna ili nudila istinski ono što tražim.

Jednog jutra, uobičjano sma se probudio, skuvao kafu i seo za komp, opterećen erekcijom koja je bila verni pratilac svakog jutra. I opet masa poruka, ali jedna mi je privukla pažnju. Stariji oženjeni muškarac, pasivan i submisivan, traži isključivo aktivnog momka za češći sex. U poruci je bio spreman na sve uslove koje sma postavio, te da bi mu bila čast da bude rob takvm jebaču. Izgled otužan ali rupa je rupa, a tražio sam roba. Lik je imao 56 godina, niži za mene otprilike za glavu, debeo, maljav. Bulja velika i dlakava. Brada uredna, nalik na one švalerke. Crn, prosed čovek. Preko telefona je glasio veoma učtivo i pomalo uplašeno. Dogovorili smo susret u obližnjem kafiću, kako bi ga lakše doveo do sebe.

Sreo sam ga ispred kafića. Imao je sive pantalone, italijanske cipele, belu košulju i skup sat. Za razliku od mene koji je nosio šuškave trenerke bez gaća, ermaks patike i sportsku majcu izgledao je uredno i fino. Seli smo u bašti na visokom stolu i šnak stolicama. Počeo je da mi pulsira kurac i da balavi kada sam video njegovu zbunjenu facu i perverzna usta koja su se krivila od požude. Kada smo seli i naručili kafu, nisam mogao a da ne primetim burmu. Pitao sma ga jel oženjen a on je potvrdno odgovorio. Kada mi je rekao: „A ti?“, nadrkao sma se i rekao da bi valjalo da mi se obraća sa dužnim poštovanjem. Odmah je skapirao i zatražio oproštaj i naravno počeo kao svaki dobri rob da persira. Dok je pričao nervozno o svom poslu, uzeo sam mu kafu koja je stogla, otpio malo, promućkao u ustima i onda ispljunuo nazad u šolju, onda sam skupio još pljuvaške i pljunui mu u šolju. Ponudio sma mu njegovu šolju nazad i rekoa da pije. Popio je bez pogovora. Video sam da te to rob za mene.

Poveo sma ga kući. Hodao je nervozno čuteći iza mene. Kada smo ušli u lift rekao sam mu da ga moram kazniti za ono ti. Klimnuo je bojažljivo glavom. Pljunuo sam ga u facu i opalio šamar. Stajao je sleđen i gledao me, a onda izgovorio: „Hvala Gospodaru.“Ušli smo u stan i naredio mu da se skine.Tek sam tada shvatio da nosi jockstrap gaće. To je bilo baš popaljivo, čak i na njegovo, debelo i maljavo telo. Savio se poslusno, skinuo mi patike i čarape i krenuo da liže stopala. Radio je to vrhinski, celim jezikom i fino ih obalavio. Kita je radila i lučila iz sebe sokove i miomirise. Svidelo mi se sto ne moram ništa da govorim, sve je znao sam. Poče je da mi liže muda, nije se usuđivao da krene odmah na kurac, lizao mi je dlakava muda a onda i čmar. Uživao sam, trudio se maksimalno da me zadovolji. Bradavice je sisao vrhunski a pazh je tako olizao da sma mislio da ću da svršim smao od toga. U zanosu napaljenosti, uhvatio me je za kurac i to je bio momenat koji sam čekao. Pitao sma ga otkud mu prava bez dozvole i on je bojažljivo pustio kitu. Počeo je da podiže ruke u odbrani, ali sma mu rekao da ih spusti. Pritisnuo sam mu grudi kolenom i zalepio ga uz pod. Počeo sam da ga pljujem u facu, šamaram i vređam. On je sve vreme plačljivo govirio: „Izvinite Gospodaru“. Rekao sam mu da će sada da oseti pravi kurac u ustima. Postavio sam mu glavu na ivicu kreveta i rekoa da zine. Počeo sam žestoko da ga napušavam. On se maksimalno trudio da primi ceo kurac ali mu nije uspevalo. Lice mu je bilo prekriveno mojom pljuvačkom i njegovim balama koje je izbacivao dok se gušio kurcem. Onda sam mu naredio da se natrti. Zamolio me je za malo lublikanta, koji nisam imao, a i boleo me kurac da ga podmazujem. Samo sam se nasmejao dok sam mu vezivao ruke kajšem iza leđa. Njegova crvena faca i oči umazane mojom pljuvačkom su pokazivale paniku. To me je dodatno naplalio. Spustio je glavi u čekao karanje poslušno.

Opalio sma mu par šamara po debeloj i masnoj guzici i prislonio balavog na čmar. Pljunuo sam mu na čmar i glavićem razmekšavao dlakavu rupu. Kada sam video da se on opustio misleći da ću ga ipak štedeti samo sam nenajavljeno nabio kitu u njega. Vrisnuo je kao žena. Nastavio sam da ga jebem žestoko a on je počeo glasno da kuka. Opalio sma ga šakom po glavi i rekao da ćuti. Mučenik je nabio glavu u kauč i krenuo da cvili.

Čmar mu je bio uzak i to je fino nadražilo mog jarana. Posle nekih par minuta usijenog karanja, krenuo sam matorog da punim. Sve sam prosuo u njega. Kada sam izvadio kitu, matori je poslušno sa bolnom facom olizao sve sa kurca.

Sedeo sma nakon toga na kauču, noge su mi bile na njegovoj faci i lizao ih je i mirisao dok je ležao na podu. Uživao sma u tom momentu. Rekao sma mu da sutra dođe u devet uveče kada se vratim sa treninga. Potvrdio je. Nakon svega me je okupao u tuš kabini, ispušio mi još jednom dok sam gledao tv i progutao seme. Ispratio sma ga do vrata. Dobio je još par šamara, na čemu se zahvalio. Od tog dana sam duže vreme imao roba. Maksimalno sma ga koristio u svakom smislu. Biti master je za mene postalo neverovatno bitan deo moje ličnosti.