Propustene prilike 1



    “But remember what Shakespeare said, and I quote: ‘Opportunity knocks but…uh, but… but once. Taken at the tide, t’will lead to fortune. If denied, t’will never return.'” Warren T. Rat

  Ovo je citat iz Spilbergovog crtaća "An American Tail", nesto čega se uvek bolno setim kada pomislim na moju kumicu. Ali necu sada o kumici, ni o jednoj sestri od tetke (nije rodjena tetka, dalji rod), ni o nekim drugim prilikama - o tome cemo drugi put. Dakle svi mi u životu imamo gomilu propuštenih prilika - ljubavnih, poslovnih za zgrtanje bogatstva, za seks, jeli ,..E ove poslednje propustene prilike nama muskima nekako najteže padaju - više se kajemo zbog toga nego zbog neke bog zna kakve poslovne prilike.

 Ja cu vam za pocetak prepricati moje dve iz perioda srednje skole. Interesantno, obadve su bile u autobusu na liniji 16.Tacno se i secam gde sam krenuo toga jutra - kod dermatologa u Dzordza Vasingtona. Drugi ili treci razred - znate ono kada decacima zbog bujanja hormona pocne da opada kosa. (He, he, boze kako mi je sve to sada tako smesno  ) Posle svakog pranja kose brojite dlake u kadi i ubedjeni ste da cete do kraja skolske godine biti potpuno celavi. (hvala bogu nisam ocelavio do danasnjeg dana  ) Dakle ulazim na zadnja vrata u bus na pocetnoj stanici i stajem na moje uobicajeno mesto - u cosku pored vrata naslonjen ledjima na zadnju horizontalnu sipku (ovo je bitan detalj). Na putu ka gradu bus se polako puni i u jednom trenutku ispred mene se nadje devojka (mozda malo starija od mene) okrenuta meni ledjima. Kako se guzva povecava ona me sve cesce pipka sa guzom bas tamo gde treba. Meni normalno oma krene da se dize i ja uspevam u jednom momentu da ga lepo uspravno namestim da se ne daj boze ne prelomi kada se skroz ukruti (sto se normalno sve desava u par sekundi) 

   E sad - da smo se nalazili negde na sred busa sigurno bi mi bilo neprijatno i gledao bi da se pomerim malo u stranu. Ovako, razmisljao sam - nisam ja dosao i prilepio joj se uz guzu, stojim u cosku, a ona se bas lepo naslonila te me onda bas briga - neka oseti budzu, ima sta i da oseti.I ja ti tako Qrcem uopste ne mrdam, al sam vec poceo da razmisljam - boze, a sta ako se okrene i razvali mi samarcinu sad tu pred svima, ima u zemlju da propadnem. Medjutim nista, riba je tako stajala pripijena neko vreme i u jednom trenutku kada je rulja ulazila na stanici (da li je vec bio Zeleni Venac, ne secam se tacno), ona se pomeri i stane pored mene. Ja se onda ceo ukocih - nisam smeo ni da je pogledam ne znajuci kako ce da reaguje. Kad da vidis sta se onda desava! Ja se desnom rukom drzim za vertikalnu sipku pored vrata, a levom sam se uhvatio za horizontalnu na koju sam naslonjen (bilo je valda dve horizontalne jedna iznad druge) I u jednom trenu ja osetim kako me riba dodiruje po ruci. JBT ne mogu da verujem, zmarci mi prolaze telom i sve nesto razmisljam - ma nemoguce, mora da mi se pricinjava. Ma kakvi, ne prividja mi se - riba me pipka i sada vec kao da me mazi, uhh.To se sve vec desava u 29 Novembra, malo pre stanice na kojoj treba da sidjem. Kroz glavu mi prolece - JBT sta da radim, sta da radim? Bus prilazi stanici, otvaraju se vrata, ja istrcavam i u sebi mislim - ma bice jos na stotine takvih prilika.

   Evo sad mi dodje od muke da sam sebi nalupam samare, uh kakav sam idiot ispao, ne mogu to sebi da oprostim.

 Nego sada bas nesto razmisljam kako bi super bilo da ta riba sada natrci na ovaj moj post, da procita i javi mi se, te da se nadjemo i razvalimo od seksa 

Kategorija:
Strejt erotske priče