Pohovane lignje sa krompirom i blitvom

Lenjo, nedeljno poslepodne u drugoj polovini maja. Nije još prevelika vrućina ali je poprilično toplo. Sa ulice se čuje po koji automobil. Sunce odlazi ka zapadu i prozori bacaju odbljesak na okolne zgrade čineći da ulice gore i blješte zlatnim i belim tonovima. Na televiziji nema ničeg interesantnog, pa čitam knjigu dok sedim u klubu jer je tu bar pet stepeni svežije nego u stanu na petom spratu. Ako uopšte neko dođe do kluba, biće to tek kad sunce zađe i temperatura spadne. Do tada sam sam. Taman sam zadremao udobno zavaljen u fotelji, kad je zazvonio telefon. Zvonki ženski glas se raspitivao za kurs, da li radimo sa grupama ili pojedinačno, koliko traje, koliko košta... Kao vodeći instruktor, naravno da sam znao odgovor na svako pitanje, ali sam ipak predložio da vlasnca zvonkog, vedrog glasa, svrati do kluba pa ćemo se uživo dogovoriti o svemu. 


Od telefonskog razgovora, možda je prošlo  malo više od pola sata, kad je u klub ušla mlada ženica i sa osmehom poželela dobar dan. Prepoznao sam glas i opšta slika je počela da se upotpunjava. Mlada je, možda ima svih 30 godina, vedra, nasmejana, opuštena, kratke plave kose. Plave oči smeše se ispod naočara. Savršeno odabran ultra moderan ram sa neusmnjivo skupim staklima - zapravo plastikom. Lepo građena, vitka, ne viša od 168, sise nit velike nit male, guza malo izbačena, trtasta i okrugla. Farmerke su dovoljno tesne da istaknu sve što treba, ali i dovoljno komotne i udobne da ne izgledaju jeftino i kurvanjski. Majičica otkriva lep dekolte koji čine sisice taman za punu šaku. Na nogama patike, u rukama rančić u tonu sa majicom. Što bi se reklo, bombona od ženice. 


Ponudio sam je da sedne i počeli smo priču. Ubrzo smo se dogovorili oko kursa, termina, uslova... I, dobio sam novog polaznika. Predložio sam da sednemo u kafić, druga kapija iznad kluba. Pošto nije htela da pije kafu u klubu, seli smo u hladovinu zgrade u kojoj je kafić i nastavili priču o običnim, životnim stvarima. Gledam je i počinje da mi se sviđa. Ubrzo sam počeo i da je želim, što bi možda bio problem za obuku. Ta kafa, posle njenog ulaska u klub, potrajala je do mraka. Onda smo otišli da nešto pregrizemo, pa smo ponovo seli na piće. Ponudio sam joj prevoz do kuće, što je prihvatila jer je već bilo neizvesno da li će stići na prvi noćni bus na Slaviji. Rastali smo se pred njenom zgradom. Vozio sam se ka kući, a raznorazne misli su mi se vrzmale po glavi. I, kako to biva u takvim situacijama, u svakoj misli je bila ona, manje ili više gola, u manje ili više izazovnoj pozi.


Obuku sam počeo ja, pa sam je prepustio mlađem kolegi jer je vrlo teško izvoditi vežbe ako vam je kita dignuta sve vreme, a digla mi se čim sam je ugledao spremnu za prvi trening. Sisice, trtasta guza, vitak struk... Sve to se još bolje videlo na treningu i moja reakcija je bila jasno vidljiva. Poželeo sam da smuvam polaznicu kursa. 
Tokom obuke, nebrojeno puta sam je pitao zašto me ne pozove na kafu kad već kaže da svako veče skuva džezvu kad dođe kući i sedi sama uz TV. Obećala je da će me pozvati. Posle nekoliko treninga, predložio sam joj da odemo na picu i pivo jedno veče kad nismo imali trening ili teorijsku nastavu. I te večeri sam ponudio da je vozim kući. Usput sam po ko zna koji put pitao kada će me pozvati na kafu i konačno je rekla da idemo kod nje. Verovatno je očekivala da ću je odmah napasti, ali se prevarila. Popio sam kafu, zahvalio se i otišao kući. I tako je bilo narednih par puta. Saznao sam da je upravo raskinula sa dečkom posle devet godina, da je seks sa njim bio dosadan u početku, a kako je vreme odmicalo, bivao je sve ređi. Potpuno dripački i bezobrazno, pitao sam je kada misli da se nas dvoje kresnemo. Pocrvenela je i rekla da će razmisliti. Verovatno je odmah pristala, ali smo igrali igru strpljenja. Znao sam da će u klubu ostati bar nekoliko godina, i ako budem dovoljno uporan, kad tad ćemo "razmeniti telesne izlučevine". Imao sam šta da krešem u međuvremenu.


Posle teorijske nastave, ostali smo da sedimo u klubu uz sokiće i kafu. Društvo se polako razilazilo i nisam hteo da budemo poslednji. Rekao sam joj da krene sa mnom i zaputili smo se ka kolima.

- I, kad misliš da daš pičke?

- Jebote što si dosadan.

- Pa ne jebu lepi, nego uporni. A i neću više samo da pijem kafu kad te dopratim kući.

- Idemo na kafu i nemoj da budeš drzak. To se ne pita tako.

- A, je 'l? Pa dobro, kada ćemo imati koitus?

- E jesi blesav, kud se toga seti?

- Pa tako smo učili na faksu, sećaš se? Želim da vidim post orgazmičko crvenilo na tvojim grudima.

- Otkud znaš da će ga biti?

- Biće, biće, ne boj se. Piše ti na čelu.

 Namrštila se, pocrvenela i napućla usta u besnu grimasu. Pogodio sam pravo u centar. Ušli smo u stan i otišao sam prvo u kupatilo da se istočim i operem ruke. Kad sam izašao, već je vrila voda u džezvi, a na stočiću ispred troseda je bio tanjirić sa nekim keksićima i činija kikirikija. Na ivici naslona za ruke, nalazio se peškirić, uredno presavijen. Tog detalja do sada nije bilo. Znači, ne ostajem samo na kafi. Donela je šolje iz kojih se pušila kafa i sela pored mene. Gledali smo se par sekundi i krenuo sam glavom ka njoj kao da ću je poljubiti, ali sam napravio luk i umesto poljupca, srknuo kafu. Mislim da bi joj lakše bilo da sam joj drmnuo šamarčinu iz sve snage. Nasmejao sam se i dobio ono peškirče po sred lica. 


- Jebem ti mater bezobraznu, dokle ćeš da me zajebavaš?

- Ko te bre zajebava?

- 'oćeš li da jebeš ili zajebavaš?

- Pa šta misliš?

- Mislim da ću otići u kupatilo.

Zgrabio sam je za glavu i povukao ka sebi. Usne su se spojile u poljubac, a jezici počeše ples po krajnicima. Imala je baš slatka usta, podatna i poželjna za ljubljenje. Meke usne kao da su se topile na mojim. Nisam hteo da navalim na nju. Hteo sam da dugo uživam u ljubljenju i maženju. Sad, kad je konačno prešla granicu, moja je. Nema razloga za žurbu. Dok smo gutali jezike, rukom sam potražio sisu. Dočekao me je push-up brus, što će reći, komadeška sunđera preko sise. Skoro sam se zgadio od dodira jer sam pomislio da se vaćarim sa sunđerom za pranje sudova. Svašta čoveku prođe kroz glavu ako ima makar malo mašte. Umesto meke sisice i tvrde bradavice, napipaš parče sunđera. Potpuno idiotski osećaj. 


Preciznim pokretom ruke sam je rešio brusa i sunđera. Dok budemo ležali zagrljeni posle seksa, prikenjaću joj za brus i preporučiti da ta govna batali kad se sprema za jebačinu sa mnom. Ako već mora brus, onda neka nabavi neki jebački, čipkast, a ne "Dormeo" memorijsku penu. Konačno sam napipao živo telo. Priznajem da me je oblila slast kada sam osetio tolinu dojkice na kojoj je prkosno štrčala bradavica kao veća koštica trešnje, a oko nje ružičasti, pravilan krug areole, blago naborane. Polako sam spustio glavu i uzeo bradavicu u usta, a iz njenih grudi se oteo uzdah zadovoljstva. Rukom mi je pritisnula glavu na dojkicu i tako pokazala šta da radim. Nastavio sam da sisam i grickam, a povremeno bih usisao i deo sise. Muvao sam nosom tu kruškicu, pritiskao je uz njeno telo i ovlaš kotrljao jezikom bradavicu preko zuba. Par puta sam bacio pogled ka njenom licu. Žmurela je, glave zabačene u nazad i svaki čas bi uzdahnula od slasti. Prste je gurala kroz moju kosu i pritiskala mi glavu.


Slobodnom rukom sam zašao među njene noge. Na prvi dodir po unutrašnjoj strani butine, raširila je noge koliko je mogla. Farmerice su kvarile ugođaj. I dan danas smatram da su farmerke isto kao da obučem oluk. Zimi hladne, leti pretople, i isto mekane i udobne kao plehana cev. Pustila mi je glavu i počela da raskopčava farmerke. Odmakao sam se i gledali smo se dok je dizala guzu i svlačila se. Da je samo dodirnula moj glavić, isprskao bih je od glave do pete. Na sreću nije, pa sam proteinski preliv sačuvao za glavno jelo.


- Moram pod tuš - reče kroz osmeh, a nozdrve su joj se širile kao u ždrebice. Okice su se caklile ispod naočara.

- Samo polako, ne žurimo nigde.

- Ti možda ne žuriš, ali ja sam već jednom tiho svršila, pa bih bar još jednom, malo glasnije.

- Kako god želiš, ne idem nigde. Čekam te ovde ako nemaš neko udobnije mesto.

- Ima kevin krevet, ali nam je bolje ovde.

Naravno da mi se ideja "kevin krevet" nije dopala. Zavalio sam se i gledao kako se dupence u belim tangicama udaljava preko hodnika ka kupatilu. Njihala je kukovima gotovo neprimetno, ali dovoljno da mi krenu bale. Pre ulaska u kupatilo, okrenula se i pogledala me, a usne joj se razvukoše u osmeh. Jednom rukom se oslanjala o dovratak, a nogu je savila u kolenu i oslonila je na prste.


- Jebem ti sunce, uspeo si da me uvučeš u krevet.

- Vidim da si se otimala, sve me ruke bole koliko sam te vukao.

- Mogao si i ranije da kreneš u napad, a ne da ločeš kafu.

- Pa sad me više želiš. Gubi se u kadu, hoću da te kresnem jezikom, a posle i kurcem.

Na to joj se oči raširiše skoro preko okvira naočara. Nestala je u sekundi i odmah se začulo kako prska voda u kadi. Dakle, to voli. Želi jezik u ribici. Pa dobiće ga odmah. Nadam se da lepo miriše. Ako ne, imaćemo mali problem. Kita mi je sve vreme bila dignuta u iščekivanju sveže istuširane žene, spremne za seks. Njušnuo sam se ispod miške i opustio se jer se još osećao dezodorans i jer se nisam oznojio. Posle pišanja sam plaknuo kitu tako da sam dole bio ok, a izgleda da od pušenja, bar za prvi put, nema ništa jer ću se odmah baciti jezikom u njenu ribicu. A posle ću je kresnuti. Dakle, čekam da izađe iz kupatila.


Voda je prestala da pljuska. Tišina je vladala kućom. Zamišljao sam kako se briše, prska dezodorans, gleda se u ogledalu, namešta kosu... Konačno se pojavila u hodniku, gola, bele puti i potpuno izbrijane ribice. Male usne su bile nešto duže od velikih, potpuno ružičaste i kao da su prizivale da ih uzmem u usta. Na svetlu, potpuno gole, sisice su bile još lepše nego u mojoj mašti. Stomačić, koji se tek nazirao ispod odeće, sad je bio potpuno seksi. Da ne tupim, žena je bila poželjna za sve pare. Bukvalno sam poželeo da je jebem do iznemoglosti, da nabijam kitu u to sitno telo i prskam seme u nju kao životinja. 


Na brzinu sam skinuo majicu i gaće i spremno je dočekao kada se bacila na mene. Ljubili smo se divlje, a ruke si nam šarale po telima. Grizao sam je za usne, sisao njen jezik, stiskao sise i guzove. Gubili smo se u klupku udova i poljubaca. Krenuo sam glavom niz grudi, preko stomaka i završio među njenim nogama. Ribica je mirisala predivno i čim sam jezikom dodirnuo klitoris, crven kao zrno nara, ona je uzdahnula i stresla se, stisnuviši mi glavu butinama. Nastavio sam da istražujem jezikom njene butine, pa se vraćao na ribicu, otvorenu, željnu i slankastu od sokova koji su gotovo cureli iz nje. Palacao sam kao pomahnitao, gurao jezik koliko sam mogao u ružičastu vrelinu njenog pičića. Svaki put bi me pičić nagradio sokom koji je cureo pored jezika, a njeno telo bi se zgrčilo uz glasan uzdah. Male usne sam sisao i vukao zubima. Nije se bunila pa sam ukapirao da joj sve to prija. Jednu pa drugu veliku usnu sam gurao jezikom u stranu da bi se male usne našle u mojim ustima. Kita mi je bila tvrda kao kamen. Nos mi je bio pun njenih sokova ali nisam mario. Uživao sam u slasti njene mokre pičkice. Rukama sam joj štipkao bradavice, mesio sisiće ili odizao guzove da se dublje nabijem jezikom u nju.


U nekom trenutku me je uhvatila rukama za glavu, a zatim za uši i snažno povukla na sebe. Bol u ušima je došao naglo i jako, ali sam ga istog momenta zanemario. Njene noge bile su  potpuno raširene i savijene u kolenima nudeći mi sasvim otvorenu i klizavu pičku, da je osvojim i ispunim kitom. Ušao sam samo glavićem jer me je stisnula i šapnula - "polako, stisnuta sam, a ti si krupan". Pomislih, ala ti vera, ako je ovo stisnuto. Kako li tek izgleda kad si opuštena? Zastao sam i sekundu kasnije me je polako, sama povukla da uđem dublje. Njena vrelina me je potpuno obuhvatila oko kite, a noge oko struka. Lagano sam ulazio i izlazio uživajući u njenim uzdasima i stisku nogu i ruku. Odozdo mi se predavala potpuno i pripijala se kao da hoće da bude moja tetovaža. Kasnije mi je i rekla da me je želela celim telom. Nisam od mršavih, imam dobrih sto kila, a ona je sitna. Plašio sam se da legnem svom težinom na nju ali mi je ubrzo razvejala strah. 


- Lezi na mene, hoću da te osetim.

- Skrckaću te.

- Samo lezi, molim te, pričepi me celim telom. Želim te, želim tvoju težinu.


Ko sam ja da ne uslišim njene želje? Legao sam svom težinom na njeno sitno telo i istog trenutka je svršila silovito se grčeći ispod mene. Škrgutala je zubima, cičala, dahtala kao bez duše. Kad se smirila, podigao sam se na laktove, a zatim izašao iz njene raspukle pičkice. Gledala me je sa nevericom, kao da se pita kuda sam krenuo. Seo sam na trosed, dupetom sasvim na ivicu i povukao je na sebe. Hteo sam da me zajaše kako bih joj ljubio i grickao sisiće, i gledao je dok uživa. Spremno se natakla na kitu do kraja. Jasno sam osetio kako se unutrašnjost pičkice zategla i da mi je glavić došao do dna. Nema više gde. Sedela je par sekundi tako nabijena i duboko disala. 


- Uh, kako sam puna kurca.

- Vala nema više gde da ti uđem.

- Samo malo da te osetim. Baš sam se nabila. Lepo je. Lepooooo...

- Tako dušo, nabij se slobodno. Ako treba, prišrafiću i nastavak.

- Ne seri, pusti me da uživam.

- Da, draga...


A onda je počelo jahanje. Skakala je po kiti, nabijala se silovito do kraja, pa bi se naticala samo na glavić. Svaki put bi pustila da joj kita izađe iz pičkice, pa bi samo opustila butine i telo bi svom težinom palo na kurac kao na kolac. Nisam smeo ni da pomislim šta bi bilo ako bi promašila i kita pogodila mesto bez rupe. Sise su skakale, sudarale se sa mojim licem dok sam ustima hvatao jednu pa drugu bradavicu. Držao sam je za guzove i par puta pljesnuo po dupetu. Svaki pljesak je bio praćen sitnim grčem i poskakivanjem. Jahala je strasno i pohotno dok je nije pogodio još jedan orgazam, snažan i silovit kao i prethodni. Zarila je nokte u moja ramena i nabila se koliko je mogla. Osetio sam kako me stiska pičićem, kako joj se grče butine i stomak. Srednji prst ruke sam joj stavio na čmarić koji se stiskao i opuštao. Otvorila je oči i pogledala me, a rupica na guzi se otvorila taman dovoljno da prst uđe do prvog članka. Smirivala se ljubeći me. Jedva sam se kontrolisao da je ne napunim. 


Sišla je sa mene, kleknula na ivicu troseda i natrtila se. Nije trebalo objašnjenje šta želi. Prošao sam od pozadi i ušao u još uvek vrelu i klizavu pičku. Uhvatio sam je za kukove i počeo životinjski da se nabijam. Jaja i stomak su pljuskali po njoj, sisice su se klatile uz po neki pljesak kad bi jedna sustigla drugu. 


- Ne mogu više, moram da svršim!

- Čekaj!!!

Zbrisala mi je sa kite, okrenula se kao mačka i dograbila ustima balavi kolac. Nisam ni trepnuo kad je ceo kurac nestao u njenim ustima. Jeknuo sam kao da mi je odgrizla oba jaja i počeo da joj punim usta i grlo spremom. Dograbio sam je za glavu i nabijao se u njeno lice ne mareći da li je gušim. Nisam mogao da se kontrolišem. Svršavao sam, grčio se, trzao, nabijao se u njeno grlo. Odgurnula me je i svalio sam se pored nje na trosed, hvatajući dah. Kad sam otvorio oči, video sam da se smeši, balava od pljuvačke i sperme, očiju punih suza. 


- Zašto plačeš?

- Ko bre plače? Potekle su mi suze koliko si me jebao u usta. Uguši me, čoveče.

- Pa što nisi rekla, ne bih...

- Al je bilo do jaja dobro. Sve sam progutala. Ufff kako si me razbio. Sviđa mi se tvoj kurac, taman je do krajnika.

- Ovaj... pa drago mi je - nasmejao sam se.

Peškirić sa početka priče je odradio svoje. Obrisala je usta i lice. Drugim krajem mi je obrisala ostatke njenih sokova sa lica i prebrisala kitu. 


- To je da se ne ulepimo. Cigara?

- Može. Imam negde...

- Tu su, uzela sam ih na vreme. 

Zapalio sam dve cigarete i jednu dao njoj. Ležali smo zagrljeni i pušili u tišini. Pogledao sam je iskosa. Gledala je u mene i smešila se. Poljubio sam je u oko, pa u čelo. Jebiga, resto lica je bilo van domašaja mojih usana bez da se pomeramo, što ni jedno od nas nije htelo. Kad smo ugasili duvan, počeli smo da se ljubimo još uvek po malo lepljivim ustima od sperme i njenih sokova. Ustao sam i rukom joj pokazao da krene za mnom. Ušli smo u kadu i pustili da topla voda pada po nama. Mazili smo se po telima, razmazivali gel za tuširanje i ljubili se gurajući jezike duboko u usta. 


Obrisali smo se i ponovo se našli na trosedu. Obukao sam gaće i majicu jer je veče postalo sveže. Zapalili smo po cigaretu i njena glava je mirno počivala na mojim grudima. Mazio sam je po leđima i kosi. Za uzvrat,  između dimova, ljubila me je po grudima. 

- Šta radiš sutra?

- Idem na posao i završavam već oko jedan.

- Idemo na ručak?

- Jedu mi se lignje.

- Sečene na kolutove, sa blitvom i krompirom.

- I sa majonezom preko, pa sa puno limuna i bela luka.

- Pa kako drugačije?

- Šta znam, možda ne voliš beli luk.

- Obožavam.

- Onda je ovo početak lepog prijateljstva. Ljubićemo se posle luka?

- Naravno, dugo i slasno, a lukčina ne smeta.

- Mmmmm sviđa mi se.


Počeli smo da se ljubimo i nastavak priče bi bio manje-više prepričavanje ovoga do sad. A i ovako sam odužio pisanje.

Kategorija:
Strejt erotske priče