Страст јача од глади

Други део
После љубавног маратона ручак им се претворио у касну вечеру подгрејану у микроталасној пећници и јучерањи хлеб. Сто је био свечано постављен, столњак од тешког свиленог броката боје слонове кости и исто такве салвете, а на средини цветни аранжман. На оба краја стола, у супторним угловима постављене су две округле стаклене посуде до пола испуњене водом по којој су пливале латице ружа и украсне, миришљаве свеће у облику срца. Много таквих свећица постављено је где год је било места у трпезарији. Титрава светлост свећа давала романтични тон читавој тој интимној вечери.
Десерт, јагоде са шлагом и расхлађени шампањац понели су у спаваћу собу, по којој је било разбацано безброј малих свећа различитих облика и величине, чији је титрави сјај употпуњавао романтичну атмосферу, а у позадини се чула тиха романтична музика за опуштање. Приметила је да је Мишко донео три чаше за шампањац и питала за кога је трећа чаша? Пре него што је Мишко успео да јој одговори, зачуло се звоно на вратима. Устао је и изашао из собе да отвори свом посетиоцу.
После пар минута Мишко се вратио у друштву наочитог, младог мушкарца, који је носио у једној руци огроман букет црвених ружиних пупољака, испод руке огромну бомбоњеру, а у другој руци флашу шампањца. Била је изненађена што је посетиоца довео у спаваћу собу док је она лежала на кревету одевена само у интимно рубље, док је преко ње био пребачен лагани свилени пењоар, испод кога се јасно оцртавала свака њена облина.
Гост се учтиво наклонио, узео Силвијину руку и утиснуо нежан пољубац на надланицу,а онда јој пружио цвеће и бомбоњеру. Мишку је ћутке пружио флашу пенушавог вина, затим се учтиво представио, али њеном оку није измакло како ју је гутао очима. Био је то Игор, Мишков најбољи пријатељ и колега. Мишко од Силвије преузео цвеће и однео га у вазу, а затим је вешто отворио већ охлађено вино и напунио све три чаше, затим подигао своју чашу рекавши да наздравља њиховом сусрету и чарима наступајуће ноћи. Куцајући се са Силвијом, заверенички јој је намигнуо и очима показао на Игора. У његовим очима је прочитала питање. Занимало га је да ли јој се Игор допада? Једва приметно је климнула главом и враголасто се осмехујући, окренула се Игору да и њему наздрави.
И већ јој је било јасно да је Мишко, подстакнут једним њиховим разговором у коме су се обоје сложили да би било лепо да се опробају у тројци, позвао свог пријатеља да им се придружи и ужива у чарима секса заједно са њима. Тада јој је говорио да има једног пријатеља са којим је већ имао таквих искустава, те ће га радо позвати да им се придружи и обогати Силвијин сексуални живот и једним таквим сексуалним искуством. Обоје су били особе отворених схватања, неоптерећени предрасудама и лажним моралом.
Започели су необавезан разговор и вешто прелазили с теме на тему. Силвија је била одушевљена Иговором ерудицијом, образованошћу и лепом бојом гласа. Како су сво троје били интелектуалци, разговор је био опуштен и занимљив. Са сваким новим наздрављањем, Силвија и Мишко су обављали посебну комуникацију очима.Игор је приметио да се они договарају очима, па је замолио да га извину и отишао у купатило да се освежи, а њих двоје оставио да се насамо договоре како ће отпочети љубавну игру утроје.
Опет је дошла до изражаја Силвијина супериорна природа. Стргла је са себе свилени пењоар којим је била покривена, скинула са себе веш, узела чинију са јагодама и шлагом и изручила је на свој стомак. Затим је рукама размазала десерт по целом стомаку, међуножју и грудима, а онда наредила Мишку да клечећи крене да једе јагоде и лиже шлаг, док је она заводљиво облизивала своје прсте, завлачећи дубоко у уста прст умазан шлагом, да би га лагано извукла ван олизаног од шлага, а онда еротским потезима језика наставила да лиже своје дланове, завлачећи језик између прстију да не остане ни трунчица шлага више на рукама. Занесени својом игром нису ни приметили да се Игор вратио у собу свеже истуширан са пешкиром око бокова и као хипнотисан стао да посматра њихову игру, а пешкир је спреда нагло почео да му се подиже...
Мишко га је у једном моменту приметио његову ерекцију и очима му дао знак да им приђе и ступи у акцију. Игор је стргао пешкир и пришавши до саме ивице кревета, савио се и почео језиком скидати шлаг са њених груди, посебно се задржавајући на брадавицама које су одмах реаговале на додир његовог језика. Силвија је лагано уздрхтала, док јој је телом пролазила лака језа. Пружила је руку и нежно стала миловати Игорову набреклу батину натпросечних димензија.
Мишко је клећечи лизао шлаг и уснама хватао јагоде које је лагано жвакао додајући језиком помало шлага сакупљеног са Силвијиног стомака. Момци су слатку гозбу повремено заливали гутљајима шампањца и настављали тамо где су стали. А Силвија није била свесна шта ју је снашло, јер ни у најсмелијим маштаријама није могла предвидети да ће доживети такав ужитак већ у предигри...
Мишко је већ увелико обрађивао њено међуножје, а Силвија се топила, уздизала стражњицу и набијала му се на језик, док је уснама лагано ишла горе доле по Игоровом набреклом фалусу. Затворила је очи како би ужитак био снажнији и неометен визуелном стварношћу. Прстима му је лагано прелазила преко лоптица и нежно клизила даље низ раздељак његове чврсте мушке задњице, правећи повремено нежне, кружне покрете око његовог ануса.
Затим су променили положаје, тако што је Игор лежао, Силвија клечала над њим и уснама му обрађивала набреклу жељу, а Мишко је лагано узимао од позади, завлачећи јој лагано своју набреклу батину до краја и исто тако лагано извлачећи ван, да би се у следећем тренутку поново устремио клизећи лагано у њену влажну и врелу пукотину. Таласи врелине су јој концентрично пролазили телом, а хладан зној текао са врата и чела. Подилазили су је жмарци, мрави ишли низ кичму, хватала је лагана несвестица... Још никада није имала такво искуство. Силвија више није могла да одлаже финале и тело јој је продрмао веома снажни оргазам, јачи од свих које је доживела до сада, тако да је полетела ка седмом небу уз снажан врисак, колутајући очима.
Пала је задихана преко Игора, док јој је срце снажно лупало, а она дубоко дисала, момци су наставили нежно да је мазе јагодицама прстију, да лижу и љубе сваки милиметар њене коже. Лежећи на стомаку, осећала је како јој се снага поново враћа и опет жеља у њој расте, док јој Мишко љуби гузу и језиком надражује њен анус.
Подигла се на лактове и допузала до Игора, опкорачила га и стала нежно да га љуби, мази његове груди и стомак само овлаш додирујући га прстима, док се сав није најежио од њеног додира. Затим се нагнула и почела да му додирује кожу само врховима својих груди, спуштајући се све до набреклог и уздигнутог фалуса кога је заробила између својих великих, снежно белих лопти. Стисла је своје груди тако да се склопе око његове набреклине и почела да се креће горе-доле, док је истовремено своју стражњицу у истом ритму гурала на Мишкове несташне прсте, који су сада били намазани гелом и масирали њен анус.
Када је осетила талас топлине у свом абдомену, зајахала је Игора и почела се трљати о његову круту батину. Кад год би протрљала свој троугао преко његове батине, нови талас ужитка би јој прострујао кроз тело. Када су потекли телесни сокови, лагано је почела да се набија на врх и постепено да га увлачи седајући на њега, тако да је гузом осетила додир његових лоптица. Мишко није престајао да јој обрађује анус и када у моменту када је била потпуно отворена, нежно јој угурао свог мацана у анус, сваки пут повлачећи га натраг, да би га поново гурнуо још малчице дубље, држећи је чврсто за кукове обема рукама и повремено је шамарајући по гузи, како би јој појачао сексуалну жељу. Игорове руке су јој нежно стискале груди, мазиле их, месиле их, да би се коначно задржале на брадавицама уврћући их између палца и кажипрста, да би сваки пут стисак био јачи, а од стискања брадавица, преплавили би је јаки таласи ужитка и на моменте би јој мркла свест. Раздирали су је троструки таласи бола који су је довели до неописиво јаке екстазе од које је на тренутак изгубила свест. Сво троје су полетели на седмо небо и то је било за Силвију једно ново искуство од непроцењиве вредности, за које је била неизмерно захвална свом Мишку.

Kategorija:
Strejt erotske priče 


Korisnik

Vrlo lepe priče,veliki pozz!

Korisnik

phhhhhh
Jedna od najboljih prica koje sam procitao!