Ponovni susret

Elizabet je ponovo u gradu. Javila se na vreme mailom, jedno mesec dana ranije. Sve je isplanirala. Ostaje nedelju dana, ali ima samo jednu noć slobodnu. 
Tu noć želi da provede sa mnom. U samom iščekivanju te noći, smislila sam svaki mogući scenario. Ipak, ni jedan se na kraju nije poklapao sa onim što mi se zaista desilo s njom.
Pozvala me je u onaj isti hotel u kojem smo već bile. Iznajmile smo sobu preko dana, otišle svaka na svoju stranu, i dogovorile se da uveče opet dođemo tu. Ona je stigla prva i javila mi se putem Vibera da je spremna. Ne baš tim rečima, više slikom u izazovnom vešu. Odmah sam i ja obukla ono što je čekalo mesec dana da bude upotrebljeno, istrčala iz stana, ugrabila taxi i pravac hotel. Na vratima me je čekala Ona. Bila je u svilenom bademantilu koji je jedva bio vezan, pa su joj grudi i te kako dolazile do izražaja. Na vratima smo počele sa ljubljenjem i grljenjem, ali smo brzo ušle unutra, jer nismo bile sigurne kako bi Beograd gledao na to. Kad smo ušle unutra, izmakla se iz zagrljaja kako bi zaključala vrata, ali ja pošto sam bila jebeno napaljena, nisam mogla da izdržim, nego sam je zagrlila odpozadi, uhvatila levom rukom za sisu, koju sam počela da mešam, a desnom za oblu guzu, i traljala sam joj čmarnu rupu, polako se spuštajući prema dole. Dok sam to radila, uvidela sam da nema veš, što znači da je u prednosti i da će se pre mene skinuti. Nesumnjivo su joj prijali moji dodiri, jer se prepustila i lagano vezivala kosu, dozvoljavajući mi da joj gledam njen prelep vrat i ramena. Nakon kose, prešla je na bademantil i odvezala ga je, tako da je spao ceo. Pogled na njeno telo s leđa me je još više palio, ali sam pokušala da se suzdržim. Ipak, bila sam nežnija, pa sam ruke spustila na njen struk, i počela da je ljubim po vratu i ramenima. Kad više nisam mogla da se suzdržim, uhvatila sam je prvo za jaja, a onda pokušala da joj drkam kurac.

Ovo joj se nije baš svidelo, jer se naglo okrenula, počula me za kosu koja je bila vezana u rep, i tiho šapnula:
-Polako, još tebe nismo skinuli.
Zatim me je gricnula za to uvo, i prepustila se čarima skidanja mene. Mislila je da ima mnogo posla, ali ispod kaputa sam imala samo sexy donje rublje, u vidu brusa koji je dosta otkrivao, tangi i samodržećih čarapa, bez haltera, jer su mi užasno neudobni. U momentu sam ostala bez kaputa i čizama, pa smo mogle da pređemo u spavaću sobu. Znala je dobro šta me pali, pa su se njeni pokreti orijentisali u tom pravcu. Išla sam ispred nje, dok me je ona držala za rep, i udarala po dupetu koje je, bez lažne skromnosti, izgledalo predobro u onim tangicama. Znala je da volim grublju igru, i da ću joj dozvoliti da mi radi šta poželi, pa je to i radila. U jednom trenutku mi je otkopčala brus, povukla me nešto jače za kosu da se zaustavim, i zubima svukla brtele sa ramena. Opet sam dobila udarac u guzu kao znak da mogu da krenem, pa sam nastavila, nakon čega je ubrzo njena ruka sa guze prešla preko rebara i moje leve sise sve do mog vrata, a ispod pazuha, uhvatila me za vrat, stegla i opet šapnula:
-Tu klekni.

Kleknula sam i mahinalno se okrenula prema njoj, a kita joj je već bila dosta podignuta. Polako mi je gurala u usta, vadila i mazila po licu njome. Kada je primetila da se branim, naredila mi je da klečim, skoknula do hodinka, uzela bademantil, izvukla kaiš i vezala ruke na leđima, a od maske za spavanje napravila am na očima da ne vidim ništa. Čini mi se, prvi orgazam se tu negde desio. Dezorijentisanu i bespomoćnu me je jebala u usta, pridržavajući se za rep moje kose. Bilo je bolno, ali ukusno. Neprijatno, ali napaljujuće. Svršila mi je po faci, zatim sve pokupila svojom rukom, i opet, predpostavljate i sami, šapnula:
-Liži.

Nakon što sam polizala njenu spermu, pomogla mi je da se podignem, i povela negde, da ja nisam ni znala gde. U jednom trenutku sam osetila da sam udarila kolenima u nešto, pa sam mahinalno pala i zabila glavom negde. Svukla mi je tange, i nabila kurčinu. Bila sam vrela. I napaljena, vrištala sam, stenjala i kukala. Zbog toga sam dobila jastuk da grizem, da se manje čujem. Ovaj put sam sigurna da mi je falilo još dve milisekunde do vrhunca, i ona, kao da je znala, izvadila ga je, legla na krevet, i mene dovukla do sebe i namestila da joj sednem na facu. Držala me je za kukove da ne bih pala, jer su mi ruke još uvek bile vezane i lizala pičku možda i najlapše u  životu. Dozvolila mi je da njenu glavu usmeravam kako mi odgovara, pa čak i da se naopako okrenem. Imala sam predivan pogled na njeno telo. Bile su to jače trojke gore, koje sam bezuspešno pokušavala da poližem, veoma zategnut stomak, i kurčina od sigurno 18 u dužini i još toliko u obimu. Bila sam u šoku, još uvek pokuavajući da shvatim da se jebem sa shemalom. U celom tom šoku rešila sam da popušim još jednom. Nismo dugo bile u 69 pozi, već mi je naredila da joj sednem u cowgirl pozu. Učinila sam naravno to, i osetila da mi para jednjak kurcem. Ovaj put je to radila lagano, senzualno, pa je bilo spektakularno.  Pridržavala sam se za njene sise, čupala ih, nameštala guzu, ma jedan sex za bukvare. Ipak, i njemu je došao kraj, pa sam svršila po njoj, a ona sekund kasnije po mojim leđima, kad ga je izvadila. 

Istuširale smo se, obukle, otišle na večeru i vino, i opet vratile u sobu. O tome mogu u nekom drugom broju. 

Kategorija:
TV/TS/CD erotske priče 


Korisnik

Bas zbrzana prica

Korisnik

nema lepse kombinacije nego devojka/shemale Smile