Kad sam završio služenje mornarice sam se zaposlio u staroj firmi, i počeo uobičajni život. Sreo sam bivšo curo, u parku se šetala nekim mudonjo koji ji je uradio poveči stomak. Samo pogledala me je i  uz blagi nasmešak zacrvenila u lice. Sa Jurom sam se dobivao skoro svaki mesec,i provodila sva nježne i nezaboravne dane uz duge šetnje po Rijeki. Noči pa u nježnom ,ponekad i strastnom zagrljaju uz puno topline i sexa.    

    U petak dođem iz posla doma,kad začujem majko:"Miha,zvao te je neki gospodin kaže,da je iz Rijeke pa če te kasnije nazvat." Prvo sam pomislio na Jureta,kad me iznenadi tata od prijatelja z prijatno molbo, ako bi išao sa njim na poslovno putovanje.Kaže mi:"Miha, idem na Kanare i voleo bi, da ideš sa mnom.Sve znam o tebi i mom sinu kako provodita dane.Dugo vremena imam potajno željo,da i ja probam čari muške ljubavi.Kako tebi najviše zaupam uz strogo diskretnost te vabim sa sobom,da teh par dana izkoristim na najlepši moguč način!" Kasnije sam saznao,da je jedno noč išao na wc,čuo u sobi najino glasno stenjanje i potom si ga je drkao do izliva sperme. "Pozvaču te za koji dan,razmisli o ponudi,da se dogovoriva kada i odakle bi se putovalo.Za troškove ne brini,ponesi samo dobro voljo i biče nama lepo!" sačujem u slušalici. Stvarno za par dana me pozove,dogovoriva se o detaljih i,da me pobere na bus stanici u mom kraju.
    Josip (tako je ime tati od jureta)me je čekao na stanici u prestižnim kolima,ubacim kofer i skroz tri sata sva več u Grazu na letališču.Med samo vožnjo na aerodrom sam osetio neki erotični naboj koji je naju spremljao celo putovanje.U toku vožnje me je par puta dodirnuo nogo,i rezultat toga je bio dignut ali pola dignut kurac, koji se je ocrtavao u tesnih farmericah.
   Na Kanarima naju je dočekalo lepo sunčano vreme i još više dodalo ono erotičnost koja je virila u zraku.Hotel sa pet zvezdica,soba delux i samo nasmijao sam se ob pogledu na široki krevet."Ajde Miha spremi se greva malo van,da ti kupim nešto garderobe pa i meni fali koji komad!" mi kaže Josip, te me nežno pogladi po guzici."Lepo guzico imaš jedva čekam,da jo bom mazio i poljubljao pa makar celo noč!" se zagonetno nasmije i povuče prema vratima.Ulice su bile pune ljudi,svi su nekud žurili,nas dvojica pa zivijeva u prvi butik. Prodavaonica,ja sam samo gledao z otvorenim usnama.Neme da nema i Josip mi je kupio stvari koje drukčije nikad ne bi imao.Baš se je videlo,da je čovek na nivoju i krcat love.Kad sam pomerao pantalone je ušao u kabino mi pomazio guzico,malo podrkao kurac i rekao:" Jedva čekam,da legneva  i prepustiva se jedan drugome.Ali prvo moram obavit neki posao,ti se sa ovim vrati u hotel, za dva,tri sata sam kod tebe."Kupio je još par komada za sebe i mene,me pospremio do hotela i nestao među gomilo ljudi,koja je hodala po ulici.
   U sobi sam se stuširao,obrio intimni del,obukao lagano trenerko i čekao Josipa.Prve riječi kad je došao so mu bile:" uh kako su me umorili,sa tim španjolcima je teško sklapat posao.Idem pod tuš,ti pa mi spremi nešto žestoko, da pročistim grlo i se malo smirim."Iz kopalnice je došao nasmijan u badem mantilu te seo do mene."Ajde sad si tu uzmi čašo,da nazdraviva i ispričaj mi šta te toliko naljutilo."mu kažem i dam čašo te jo spije u jednom gutljaju. "Ah zaboravi to je moj problem."mi kaže i okrene se prema meni.
  Nježno me pogleda i kaže:"Miha več sam ti rekao zašto sam te uzeo sa sobom.Sa ženom nisam  več dugo intiman kao,da nima volje.Dugo si želim istog pola."te me pogladi nutrašnji deo noge.Meni dvadesetdve godišnjaku se odmah diže i to je on odmah uočio.Nježno me je povukao k sebi i počeo ljubit,prvo čelo onda lice, a na kraju su se najine ustne spojile u dug strastan poljubac."To sam dugo čekao."mi kaže i pokušava svuči majo,koja se olupila od mene u prvom pokušaju.Ni ja nisam ostao dužan,povukao sam pojas na mantilu i pred mnom se je ukazalo zrelo koji kilogram viška muško telo.
   "Miha ja imam petdeset i nešto godina,nisam više u takvoj formi kao ti,pa bi te molio,da bodi nježan." kaže i mi polako svuče trenerko.Pored njega sam bio kao od majke rođen,sa dignutom kurcem spremnim za nježnost. Josipu padne mantil na tla  te se mi pokaže gol u svojoj veličini.Kurac mu je na pola dignuti i me vabi da ga počnem  milovat. Nježno mu ga dva tri puta podrkam malo stisnem kad osetim,da dobiva na velikosti.Kleknem te mu poližem glavič,kad začujem,"tooooo mi radi."i osetim kako se mu glavič još više napinje.Polegnem ga na krevet i se okrenem u pozo 69, da vidim šta če on uradit. Na mojo radost me počne milovat i malo po malo osetim kako usisava glavič,da ne ostanem dužan mu vratim istom merom.Toliko sam bio napaljen,da mu nije trebalo ni minut fafanja i napunio sam mu usta z spermo.I njemu nije trebalo dosta ,usisam mu ga još par puta i osetim kako se napinje počne trzati te uz jaoooo počne mi punit usta.Malo progutam,se dignem i se počnem ljubit tako,da se moja i njegova sperma miješajo u ustnama.Josip me polegne me stisne k sebi i kaže;" Miha tako mi je lepo to sam dugo želeo i sperma ti je jako dobra." I ja mu jo pohvalim te se još jače stisnem k njemu,da se mlitava kurca dotakneta i počnem ga ljubit.
  Moja mladost je učinila svoje tako osetim,da se mi kurac ponovno diže.Josip se samo nasmije,me pomazi po licu i kaže;"Voleo bi ga osetit u sebi pa i ja bi ti ga probao stavit kad mi se ponovo digne.
  Tih pa par dana je Josip osetio i doživio muško ljubav na sve načine.Najviše mu se dopalo,kar je seo na moj kurac i doveo mene i sebe do vrhunca.I meni ga je stavio u guzico.Baš mi je prijalo,kao i njemu za nagrado mi je napunio guzo s obilo sperme.Poslednji dan na Kanarih sam ga jebao u dogy položaju i mu svršio duboko u crijevo. Nije mi ostao dužanon, visoko mi je digao noge na ramena me jebao z duboko penetracijo.Na kraju me još jače uvio noge ga uvalio još dublje i obilo mi napunio guzico.Kad sva oba umorno ležala i odmarala mi kaže,"Miha nisam mislio,da je muška ljubav tako lepa.To morava još kat tad ponovit.Nešto se kaže,da skoz pola godine idem na službeno v Manilo pa bi voleo,da greš z mano,planiraj sedmico dopusta.Ajmo morava se spremit avion naju čeka;"me jako stisne k sebi i ide pod tuš.I u avionu deset hiljada metara visine me Josip diskretno pomazi po preponama znam,da ne čekajo još lepi dani.
  Ustvarila se mu je želja. Sedmico sva prebila u Manili. Želite saznat......