Tek sam se doselio s porodicom u taj kraj, mladi bracni par sa malim detetom i zbog stalnih zvocanja sa strane odlucili da se osamimo ni kod mojih ni kod njenih, nikog ne znam, jedno popodne, ispred kuce u kojoj stanujem, popravljam "keca" kad zacuh cvrkutavi glas 

"srecan rad komsija", 

"hvala", 

podignem pogled a s druge strane prelepa brineta, komsinica iz kuce pored, srednjskolka, kasnije sam saznao da je nedavno napunila 18 godina. 

"Razumes se u popravke vidim" nastavi ona

"pomalo, tek da za sve ne idem kod majstora",

"mama i tata Vas zovu na kafu a nikako do sada da se vidimo i upoznamo, pa ja da probijem led", rece kroz neodoljivo sexi osmeh

"vazi, dolazimo za pola sata", i kao nastavih da radim zapoceto, a ispod oka posmatram kako odlazi, manekenske visine, duga kosa, guza kao izvajana, nisam mogao da procenim struk jer je imala siroku majcu.

Proslo je neko vreme vec smo cesto jedni kod drugih, svaki put primetim njen vragolasti pogled ispod oka. Jednog dana pojavljuje se na vratima, "jel tu komsinica, mama me poslala nesto da uzmem, jeste, podje ona unutra a ja za njom, nosila je farmerice, nisam vise izdrzao, u hodniku je uhvatim za prelepo izvajanu guzu i odjednom - sok, hitro se okrenula, ocekujem samar, kad me uhvati za obraze i zakova mi zvaku da mi farmerice momentalno postale tesne. Okrenu se i udje u dnevnu sobu kao da se nista nije desilo. e pa ne mozes tako samnom. Pitala je da li znam matematiku da joj pomognem. Kad god ti treba. 

Dogovorili smo da dolazi svako popodne na po pola sata do sat vremena. Dok joj objasnjavam koristi priliku da me dotakne po kolenu, polako setajuci do kurca i nazad, vodeci racuna da ne primeti supruga.

Jednog popodneva supruga sa klinkom otisla do njenih da im nesto pomogne, kad, eto nje,

"komsija ne smeta li da nastavimo", 

"naravno da ne, udji"

S vrata je bacila sveske i knjige i poljubila me, za tren oka smo na kaucu, hvatam ispod siroke majce, kad jos vece iznenadjenje, prelepe povece cvrste grudi, grickam bradavice dok mi mesa u krilu, skida majcu, farmerice, prelepo telo, struk, grudi, guza kao izvajana,pica izdepilirana, bacim je na krevet i pocinjem da ljubim od vrata do medjunozja, tu se zadrzavam na predivni cvetic, ljubim, grickam, samaram jezikom, pocinje da se grci, pritiska mi glavu vise i ja jezikom jos dublje prodirem, smiruje se ... e sad je na mene red, smace mi trenericu a kurac kao pod federom izlete pravo preko njenog obraza, "pljas". Nije se zbunila, vec sledeceg momenta je bio u njenim ustima,  sisala znalacki, prvo samo glavic a onda odjednom celog, kako joj stade bre..."svrsicu", prestaje, vadim kondom, ona ga uzima i znalacki ga navlaci i bez cekanja odmah seda, polako se nabija, tesna, malo po malo seda do jaja, pokusavam da je okrenem, ne mogu da izdrzim vise hocu da je izjebem kako ja znam i umem, "pusti mene" rece i poce da radi guzom...razvaljuje, tako nesto do tada nisam doziveo, vrti i mesa na kurcu a osecaj kao da sam kurac stavio u neku drobilicu, posle nekih desetak minuta pocinje da se nekontrolisano trese, svrsava, i to traje nekih par minuta, sav sam mokar od njenih sokova. Smiruje se, silazi s kurca iznenadjena,jos uvek krut....."nisi jos svrsio, sad cemo i za to da se pobrinemo", skinu kondom i za tren proguta kurac do jaja, fenomenalna je, nije mi trebalo mnogo, "svrsicu"...samo je klimnula glavom, progutala do jaja i zadrzala, poceo sam da sipam, nije se ni trgla, sve sam sasuo direktno u grlo, kad sam prestao da spricam polako ga je izvadila, olizala glavic i mljacnula. 

"Komsija, da sam znala da si ovakav ne bih ovoliko cekala...."

"veruj mi ne bih ni ja ..."

nastavak sledi........