Hm bilo je to pre nepunih par meseci Hm obicaj se ne menja ne mogu pobeci od sebe. Kao i ranijih godina u gradu svetlosti kada polako oko 23h leti krene da zalazi sunce probudi se zelja...Hm moja konzervativna partnerka ni ne sanja da je taj grad moja sloboda i moja tamna strana u kojoj se ispoljavaju sve seksualne fantazije sa prelepim otvorenim i opustenim francuskinjama. 

Spremam se oblacim svoj vecernji black tie ispijam konjak i napustam George V. Poslovne partnere ostavljam sa svojim lovackim pricama i planovima za nocne klubove i njihov takozvani srpski macho lov.(Mislim se zavrsicete vi na Pigale-u u najboljem slucaju. Ucicete u striptiz bar i moliti me da vam pozajmim zeni za parfem kada vas ocerupaju) 

Konacno Dolazim u svoj omiljeni bar Blizu place de la République. Navika iz Londona sedam za sank vecina lokalaca me gleda cudno sam sam black tie ne uzimam sto nesto se ne uklapa. Narucujem svoj Rémy Martin i gledam oko sebe dosta ljudi parovi, prijateljice it'd. Gledam Prelepa brineta koja je bila u drustvu sa plavusom krece ka izlazu. Hm uzimam konjanik sankeru kazem da mi cuva mesto ali siguran sam na osnovu njenih pogleda da je to irrelevantno. Izlazim i nudim svoj zip dami u divnoj crnoj vecernjoj haljini sa izrazenim dekolteom. Gledam divine zelene oci i predivne usne prekrivene ruzem dok pali cigaretu.Bonsoir mademoiselle merci. Uvek kada zapalim kazem Hvala. Ona se zove Coralie udata je predpostavljam da je iz istog cilja te veceri tu. Pobegla je od drugarice bacam pogled gledam potpetice prelepe crne svilene carape koje stoje savrseno na tim lepim nogama. Pricamo o zivotu dok traju cigarete. Sapucem Joj mirno prelazim preko predivnih lokni i lagano rukom po zadnjem delu vrata kratko i jasno zelim te veceras. Odlazi ostavlja drugaricu cekam je seda u moj auto strastveno je ljubim i mazim po vratu kosi. Osecam da zeli da bude predana kujica i da me zeli odmah.Krecemo ka njenom stanu gledamo se u toku voznje se dodirujemo zeli me. Ulazimo sa Vrata je hvatam oko struka ljubim je stavljam ruke na bedra prelazim ka gacicama stavljam ruke ah na tako velu i vlaznu pickicu naslanjam je na šank pomeram Gacice lizem polako klit stavljam prstic uziva nabija mi se na jezik Uh tvrd mi je poneram joj Gacice drzim za tu prelepu nogu u svilenoj carapi nabijam Joj ga odpozadi zeli jako vlazna je pickica pulsira govori baise moi je suis ton salope. Lozi me tucam je dugo. Pri kraju sam Coralie uzima ga u usta zeli da Joj ih napunim prica mi kako voli da Joj pulsira u ustima svrsavam. Nastavak veceri cu privatno ispricati onoj koja zasluzi à nastavak se odvija u jednom dobro poznatom klubu u cetvrtom arodismanu. Svece tematsko vece 18 vek  i najlepse Orgije do sada u mom zivotu.

Prica je istinita desila se u julu ove godine ima ih jos Ajde makar neke sitne detalje da podelim ovde.