Jednoga leta, na jednom putu

Desilo se to na jednom gotovo napuštenom parkingu na Zlatar planini. Vraćali smo se iz Crne Gore, bilo je oko dva ujutru, nigde žive duže, pa smo rešili da se parkiramo tu, u šumi, kako bi malo odmorili, odspavali, pa nastavili putovanje. Zaboravila sam da spomenem da smo se upoznali tek par dana pre mora. On nije imao s kim da ide, pitao je drugaricu koja je u vezi da li ima neku drugaricu da ide sa njim, ona mene preporučila, meni nije mnogo trebalo, i pristanem. Tamo smo se jednom kresnuli, ništa vredno pomena. Međutim, došao je datum povratka u Beograd. Dok smo sedeli u kolima, pričali smo sve vreme putovanja, kako se on ne bi uspavao dok vozi. Otvorile su se životne teme, kako to već ide, kad s nekim pričaš četiri sata bez prestanka. Kroz razgovor shvatim da imamo iste poglede na svet, i da je to čovek o kojem sanjam od malena. Napokon da me nešto usreći. 

Kad smo stali da odmorimo, prešli smo pozadi, jer je vozi mini van, malo veći auto, kao manji kombi. Oborili smo sedište i legli. Nije bilo potrebe da se pokrivamo, jer smo ionako skinuli sa sebe ono što smo imali, ostao je samo veš na nama. Ležali smo, čavrljali, smejali se. Časovnik je švercovao sate. Prošlo je dosta vremena, ni sama ne znam koliko onako usput u priči. Posle jedne veoma smešne priče, mahinalno sam stavila svoju ruku na njegove grudi, i počela da je spuštam do stomaka, bez pomisli na sex. Bar s moje strane. On je iskoristio moj smešak i prišao mi na milimetar od lica. Osetila sam da sam zaljubljena istog trenutka. Poljubio me je u nos, i zagrizao usnu. Počeli smo strasno da se ljubimo. Zaskočila sam ga koliko sam mogla, pošto smo bili u kolima. Grizla sam mu vrat, uši, ramena. Šta sam pre stigla. Istovremeno sam mešala guzom jer sam osetila da je on izvukao kurac iz boxerica. Mešala sam da ga još više palim. Pružila sam čak i ruku, uhvatila ga, pa ga držaa s jedne strane rukom, s druge dupetom. I onako ritmično išla gore dole. Bio je jako napaljen, pa je rešio da mi ugrize bradavicu. Čini mi se, i krv i mleko su mi potekli. Ali sam se još više napalila. I poželela ono što svaka žena često poželi, ali ne sme da kaže - da mu pušim kurac. Volim da pušim, jer to smatram svojom najvećom dominacijom nad njim. Ne volim pozu 69, volim da ga gledam u oči dok to radim. kleknula sam skroz dole, gde inače stoje noge kad se putnik vozi u kolima, jedva sam se namestila i počela. Bio mu je dignut kao strela, išao je uz telo, sve do pupka. Iskoristila sam priliku, pa sam počela da ližem jaja i da se polako penjem gore. Trudila sam se sve vreme da jezikom obuhvatim što veću površinu kurca. U jednom trenutku, poluprimetno u mračnom automobilu, gde su samo mesečevi zraci davali neki mali vid svetlosti, ispustila sam svoju pljuvačku, i brzo je razvukla po celoj površini. Kada je bio ceo mokar, što je jako palilo, uzela sam ga u ruke, i počela da drkam. Istovremeno sam se mazila sa njim. Onako, po obrazima. Neprekidajući eye contact ni u jednom trenutku. Došlo je na red i pravo pušenje. Bio je pozamašne veličine, pa sam se baš namučila da pronađem položaj u kojem bi ceo mogao da mi stane u usta. Kada sam shvatila da je neizvodljivo da to uradim, napravila sam krug od kažiprsta i palca, i stavila na usta, tako da sam pomerala istovremeno sa glavom, da bi on imao bolji užitak. Setila sam se i starog trika, pa sam u usta stavila malo gazirane vode, kako bih mu priuštila pravo penušavo iskustvo. Za sve to vreme, on je stajao nepomično, gledajući me pravo u uči i bez treptanja. S vremena na vreme bi me uhvatio za teme, i gurao i pomerao glavu kako mu odgovara. U jednom trenutku mi je rekao da će da svrši, pa smo morali da izađemo napolje, gde sam ja kleknula na patike koje sam izvadila sa sobom, zinula i čekala. Bilo je tu mlazova po faci, bilo je u usta, ali najviše je bilo na čelu i u kosi. 

Po prirodi stvari, na red dolazi sex. Krenula sam da ulazim unutra, računajući da je tamo udobnije, ali me je on sapleo, tako da mi je glava pala dole, a rascvetano dupe je stajalo ispred njega. Ošamućena od ovoga, osetila sam kako mi je ušao negde do pluća. Neverovatnom brzinom me je jebao, pridržavajući se za kola. Onako najstrašnije, što me je nateralo da svršim. Bila sam veoma vrela i vlažna, i cela sam se tresla. Sledeća stavka je morla biti sensual sex, po nekom nepisanom pravilu. Za ovako nešto smo izašli napolje gde me je on ispratio do haube. Popela sam se na haubu, sela na nju, a on je lagano prišao, uhvatio me za kukove i počeo lagano da ulazi. Ovaj put sam gledala njegovo mišićavo telo kako stoji ispred mene, i kako ulazi u mene do kraja. Nije bilo ništa na brzinu, sve je bilo jako sporo, i jako uzbudljivo, što mi je do tog trenutka bila jaka suprtnost. Sve to vreme dok je on mene držao za kukove, ja sam se dodatno držala za njegove ruke, tako da smo bili višestruko isprepletani. Bilo je predobro. Ovaj put smo manjeviše istovremeno svršili. Ja sam to učinila dok je bio u meni, a on čim je izašao. Ovaj put je prskao po stomaku i butinama. Nisam dozvolila da propadne, pa sam pokupila to rukama i polizala. Onako - kurvinski. 

Obukli smo se, i krenuli dalje, jer je već uveliko bilo svanulo, pa je bojazan od dolaska drugih ljudi bila sve veća.  O daljim avanturama iz Beograda ću vas izvestiti u narednim brojevima. 

Kategorija:
Strejt erotske priče