Naslov ne može stati u sedam reči

Bio je četvrtak, sećam se kao danas. Došla sam kod nje da prespavam, jer njeni nisu tu. Imala je sveće svuda po stanu. Neverovatno je bio njih broj. Odakle li je samo nabavila onolike latice, i to ne uvele i tvrde, već mirišljave, čiste, crvene, i meke. Sve je mirisalo samo na jednu stvar - najnežniji divlji seks koji mogu imati dve devojke. Lagano smo ispijale vino i zajedno spremale večeru. Bila je to pasta sa četiri vrste sira. Pošto nije bila vešta u kuhinji, prišla sam joj s leđa, zagrlila, pružila ruke, uhvatila njene, i polako upravljala nožem. To su možda i najnežnije ruke koje sam pipnula u životu. Bile su mekane i glatke, a dovoljno čvrste i jake da ne posustane na moje dodire. Moji dodiri svakako nisu bili samo po rukama. Kako sam joj se priljubila, mogla je da oseti moje bradavice na svojim lopaticama. Imala sam neki bade mantil, koji mi je stajao kod nje, i koji sam oblačila u specijalnim prilikama. Od svile, veoma otvoren. Brus nisam imala potrebe da nosim, jer šta da stavim u njega, zaboga? Ona je bila u nekoj haljini bez leđa, koja je se držala na njenim grudima, na njenoj zadnjici, i uopšte, koja je lebdela na njenom seksipilu. Kosa joj je bila savijena u rep, pa je jasno otkrivala oblik njenih ušiju, tako male i ne previše slepljene, i nekako privlačne. Vrat tanak i dugačak, mirišljiv, veoma privlačan. Nisam znala da li ga vidim u BDSM ulozi, ili u maženju. Kad više nisam mogla da izdržim, lagano sam isključila šporet, poljubila je u vrati šapnula na uvo da je želim jako, tankim i tihim glasom, a opet tako sexipilno, da je odmah ispustila sve iz ruke. 

Poljubila sam je nekoliko puta u vrat i rame, a ruke spuštala preko njenih rebara pravo do kukova. Spustila sam se dugim, ne previše oštrim, nokitma do kraja njene haljine i povkula je na gore, tako da sam je od jednom skinula. Dok je digla ruke, osetila sam kako drhti cela. Nije bila uplašena, ovo je bila divlja požuda. VIdelo se to u vazudhu. Okrenula se, gurnula me blago, sela sam na neku stolicu, a ona raširila svoje noge, i sela mi u krilo. Počele smo strasno da se ljubimo, i mazimo, tako na stolici. Lagano sam prelazila preko njenog vrata jezikom, i pokušavala zubima da joj strgnem brtelu od veša sa ramena. Uspela sam posle nekog vrema, i otkpočala ga rukama. Ona nije izdržala taj trenutak, kad je meni glava bila podignuta, već ga je iskoristila, i odvezala moj bade mantil, skinula sa ramena, pa je on sam spao. Obe smo na sebi imale samo tangice. Njene su bile neke bele boje, od sitne čipke, a moje sportske, jer sam do nje došla u trenerci. Nije mi izgledalo kao da joj to smeta, jer je već u sledećem trenutku gurnula ruku u moje međunožje, dobro ga pritom opipajući, i zatim počela da miriše ono što joj je ostalo na ruci, i da liže prste. Zvučaće vam debilno, ali je bilo jako prilvačno. Šapnula mi je da me čeka u krevetu, a da za to vreme ja pogasim sva svetla u stanu. Budući da je upalila, čini mi se sto jednu lampu, potrajalo je nekoliko minuta. Svaki minut u ovim trenutcima je oznčavao večnost. Iskoristila je to vreme i počela da pali sveće, osvetlivši mi tako put do sobe. Tu sam i videla sve te latice, koje sam gore spomenula. Spremila mi je nekoliko ulja za masažu, koje je planirla da upotrebi na krevetu, jer sto za masažu nije imala. 

Nisam se mnogo bunila, priznajem. Legla sam na stomak, a ruke blago savijene u laktovima sam stavila ispod jastuka. Sela je preko mene. Iako nisam mogla da tvrdim, osećala sam da nema više onih tangi, i da je sada potpuno gola. Sedela je negde između leđa i zadnjice, neko sasvim neodređeno mesto. Počela je da mazira moje slepočnice, i moje uši, zatim se lagano spustila i počela da lljubi moj vrat. LJubila ga je nežno i brzo, jako i sporo, lagano i hardkor - ne mogu odrediti ni jednu reč. Pogađala je svaku poru na mojoj koži. Grickala je moje uši, lizala ih je iznutra. Znala je koliko to napaljujuće dejstvo ima po mene. Prešla je svojim debelim i mesnatim usnama na levo rame. Ruke je već zavukla ispod mog tela, i štipkala je lagano bradavice. Jezik je isplezila negde na levom ramenu, i vukla ga sve do desnog. Vraćala je tako više puta. Kada joj se potpuno osušio, nastavila je s poljubcima. Čini mi se, svaki pršljen sam osetila. Svaki deo leđa, ne zanjući da toliko delova uopšte i imaju. Po neki uzdah mi se ponekad oteo, sve do trenutka kada je rešila da ide na sve ili ništa - zubima lagano skida moje tangice, prstima se ispomaže, ljubi mi zadnjicu, gura jezik između guzova, ljubi butine i neveravatno, ali opet liže sve što ima pred sobom. 

Da ne odemo daleko, morala sam da se potrudim svojski. Prebacila sam svoju desnu nogu oko nje, okrenula se na leđa, i povukla je ka sebi. Imala sam odličan pogled na njene pirsinge, videla sam odlično njene usne ogromne, videla sam kako je svetle oči. Došlo je do dugo iščekivanog poljubca. LJubile smo se dosta dugo, što sam ja iskoristila da šaram svojim rukama po njenim leđima, i da mazim njenu oblu guzu. Bila sam u pravau, ostala je bez tangi. Lagano sam prelazila i po njenim butinama, ljubeći je po vratu. U jednom trenutku sam morala da je okrenem, i legnem preko nje. Mislila sam da će bar u toj pozi imati veće grudi od njenih, ali nisam. I dalje su njene stajale pravo. I delovale su daleko veće od mojih. Nisam izdržala, probudila mi se muška strana. Preskočila sam poljubac, prekosčila vrat, preskočila rame, odmah sam navalila na njih. Počela sam da ih ljubim, mazim, ližem, grickam, uvlačim, štipam... Bile su preukusne. Ukrućene bradavice braon boje su me navodile na blud. Spuštala sam se preko njenih rebara jezikom. Svako sam lizala, jer je bila poprilično mršava. LJubila sam njen stomak, na kraju krajeva. Veoma ravan. Sve vreme sam osećala neku toplinu. Nećete verovati, ali ona je dolazila samo iz jedne tačke njenog mesta. Nazovite je kako hoćete. 

Ja sam morala da se spustim i da je osetim. Lizala sam je što sam bolje umela. Gurala jezik, gurala prste, lizala kliću. Spuštala se do anusa, vraćala se poljubcima. Sad vam i ne mogu baš opisati, trajalo je to dobrih pola sata. Moj jezik je išao u svim pravcima. Odnosno moja glava, kojom je ona upravljala, jer me je držala za teme. I gore-dole, i levo-desno. Gde je ona htela, tu je moj jezik bio. Osetila sam kako se trese, a onda me je upozorila. Međutim, dok sam se ja podgila, ona je već svršila. Malo po sebi, malo na moje grudi. 

Obrisale smo se, istuširale potom, jedna po jedna, jer nismo htele da kvarimo ono što smo doživele. Legle smo u nekim majicama, i dole bez gaća, jer su majice bile predugačke. Zaspala mi je na grudima, sa rukom preko mog stomaka. Nikad lepši i udobniji san nisam imala...

Kategorija:
Lezbo erotske priče