Job interview II

22:18h. Zamračeno svetlo, samo neka lampa u ćošku. Sto za dvoje, udobne stolice, dva tanjira, dve čaše do pola ispijene. Prostorija ispunjena dimom Camel cigareta, mirisi Chanela u prostoriji. Na njima Guess kreacije. 

Reklo bi se, idealno subotnje veče. Mali problem nastaje što se na tanjirima nalazi ohlađena pizza, u čašama Coca-Cola Zero, a Guess kreacije na devojkama koje rade u firmi čije zaposlene oblači upravo ovaj gigant. I sve to u njenom stanu u kojem živi još od studentskih dana, prilagođen za devoke koje su same. Govorim o nadređenoj od ove dve devojke, naravno. Umesto da jure momke negde, njih dve su se našle kod šefice kako bi završile planirano za tu nedelju. Tenzija nastaje, bliži se kraj meseca, njih dve još nemaju završni račun. Svojim napornim radom dovode sebe do neke vrste vantelesnog iskustva. Ne osećaju više bol, niti išta drugo. U tom trenutku se u Mariji probudio glas razuma. Podigla je glavu s papira, pogledala Kristinu pravo u teme glave, i počela nehotice da gricka donju usnu. Bilo joj je strašno vruće pa je otkpčala svoju košulju. Kristina je primetila da Marija ne radi više na papirima, i da se otkpčava, pa ju je pogledala poluzbunjenim pogledom. Nije znala šta ju je snašlo, ali je Marija odreagovala veoma brzo, pa se Kristina još više zbunila.

Rukom je odgurnula sve što je bilo na stolu. Od papira, preko tanjira, sve do onih čaša. Sve je palo. Zatim je ona sela, svukla svoju suknju, raširila noge, privukla Kristinu između njih, i uhvatila za vrat. Lagano je počela da je ljubi, i miluje, zatim otkpčava haljinu, dugme po dugme s leđa. Otkpčala je i brus ujedno. Od jednom, Obe su bile samo u tangicama. Tu se javila Marijina sexualnošizofrena priroda, zgrabila je Kristinu za tebe, napravila rep od njene kose pogledala je svojim užarenim pogledom, svojim zelenim očima kojim je mogla ledeni breg da istopi, i zapovedila da klekne. Dok se spuštala, osetila je kako se tenzija diže. U vazduhu više nije bilo dima cigareta, ali je bilo toplote koja se žirila iz njihovih vagina. Kleknula je pred stolom i počela lagno da njuši Marijine butine, i da prelazi usnama preko crvene čipke od koje su bile sačinjene njene tange. Ljubila je tange i to sa takvim uživanjem da se ponačala kao da joj tange odgovaraju, i kao da joj uzvraćaju strastvene poljupce.

U jednom trenutku je pokušala da jezikom i rukama svuče tange, ali joj Marija to nije dozvolila već je odgurnula tako snažno da je Kristina pala. Bilo je palno, ali i dodatno napaljujuće za nju. Sada je ležala na podu, na parketu, potpuno gola, ako izuzmemo onaj veš. Sad je Marija sama sebi skinula tangice, i gurnula ih Kristini u usta. Ne zadugo, jer je shvatila da je bolje da joj sedne na facu. Tako je i bilo. Sela je i čvrsto je čupala njenu kosu. Znala je šta radi, jer je svakim jačim povlačenjem kose dobijala dublje jezik, i veći broj obrtaja u minuti. Bilo je i lizanja anusa, i apsolutno skupaljenje svih sokova. Nakon orgazma, dolazi do promene raspoloženja, pa sada ona leže u pozu 69, i počinje lagano da svlači Kristinine tangice, i pomalo da joj liže. Od uzbuđenja, ili od nečeg skroz drugog, Kris ju je snažno uhvatila za grudi, i tako jako stegla, da je Marija ispustila glasni uzdah. 

Zbog neudobnosti, prešle su u spavaću sobu. Tamo ih je dočekala diznilend za lezbejke. Ogroman krevet, bela posteljina, jastuka trista i gomila stvari za devojke, uključujići naravno i mirišljava ulja. Došle su do kreveta, legle, zatim je Kristina ispod kičme stavila jastuk, malo izdgla svoju guzu, a Marija prišla, na kratko polizala i spremila se za vrhunac - makaze. Ono što je najčudnije, to je da su to Kristini bile prve makaze, ali se savršeno snašla. Svoju levu nogu Marija je provukla pored jastuka, desnu gotovo nasilno gurnula Kristini u usta, i počela da se pomera levo-desno, odnosno gore-dole, iz Kristininog ugla. Konačno su njihovi sokovi bili pomešani, konačno je kristina osetila pravu čar lezbo sexa. Nije to mogla da sakrije. Počela je da stenje, zatim da vrišti, pa da gricka prste Marijine, da bi se smirila. Pošto nije mogla, isprskala je strašno Mariju prilikom svršavnja. 

Onako ulepljene, nisu imale izbora, nego da odu pod tuš, pa u radnu sobu na čišćenje onog nereda koji ih je doveo do vrhunca.

Kategorija:
Lezbo erotske priče