Pokucao je. 

Izgarala sam od zelje da ga vidim. Jedva  sam dočekala.  Kao i uvek pre  nego što dođe potrudim se da ga sačekam glatka,vrela, napaljena... al to nije problem. Istog trenutka kad pomislim na njega , sto bi rekli muškarci digne mi se, hoću da poludim. 

Volim da mu udovoljavam. Od mene želi drolju. I svaki put je dobije.

Kao što sam rekla već . Pokucao je.

Otvorila sam vrata . Jezikom obliznula usnu i izustila želim te. A na vratima ga je sačekala njegova drolja. Onakvu kakvu voli. Onakvu zbog kakve mu ponos iskoči iz gaća. Utegnutu u top sise samo sto ne iskoče. Mini suknja koja ne prekriva guzu. Mrežaste čarape i bezobrazno visoke stikle. Da ne kažem pornićarske. 

Nije mu bilo dobro kad sam otvorila vrata. Kad me je ugledao. 

Udji rekla sam. Jedva je dočekao.  Ni vrata nisam zatvorila već smo poceli. Poljubac ko da sutra ne postoji. Obema rukama me je uhvatio za guzu. Zna šta volim. Desnom nogom sam ga opkoračila. Ali bukvalno. Podigao me je. Odneo do dnevne sobe. Do spavaće nismo stigli. Bacio me na kauč.  Uspravila sam se. Zubima mu otkopčala pantalone. A u njima je pucalo. Digao mu se kao da nismo mesecima. Klekla sam ispred  njega. To ga loži neverovatno. A i mene. Iz gaca se pojavio ponos u svojoj punoj veličini. Prišla sam mu  . Prvo jezikom. Liznula glavić. Iste sekunde me je uhvatio za kosu. Liznula sam ponovo. Pa onda od korena do vrha. Uzivala sam u tome.  Onda sam ga stavila celog u usta.  Uzdahnuo je. Gutala sam ga celom duzinom. Držao me je za kosu svo vreme. Pred sam kraj me je prekinuo. Neću ti priustiti to zadovoljstvo da svršim sad. Sad ćeš da vidiš kako se postupa sa droljama kakva si ti. 

Naredio mi je da se naguzim. Iste  sekunde  sam poslušala. Ispod suknjice sevnula je glatka , vrela , mokra pičkica. Čekala je samo njega. Stavio je svog gospodina na nju. Prvo ga je  protrljao . Celom dužinom. A onda stavio na ulaz , opet me zgrabio za kosu i rekao. Sad ću da te jebem vrištaćeš. I zabio ga do kraja. Vrisnula sam.  Toliko sam bila napaljena,  a i on isto.  A onda je počeo da radi ono što najviše volim. Jednom rukom me vukao za kosu , a drugom mi držao ruke iza ledja. I žestoko se nabijao. Počela sam da se tresem. Malo pre nego što je osetio sa ću da svršim , stao je. 

Droljama ne treba pružiti ono što one žele.  Treba ih jebati dok ne padnu. Rekao je. Legao je i rekao sedi na njega. Iste sekunde sam poslušala . Sela sam. A on je čini mi se bio nikad veći. Osetila sam svaku žilu. Počela sam da se nabijam. I on je počeo da stenje. Levom rukom me je uhvatio za kosu i počeo da vuče.  Znao je koliko me to loži.  A i njega je ložilo to što sam donekle bila nemoćna. Njemu potcinjena. Al je zato dok sam se nabijala desna ruka pljeskala moj levi  guz.  I to baš onako da poludim . Malo ga pomazi pa pljesne. Htela sam da puknem. Uzbudjenje nam je raslo. Uzivao je da mi nanosi bol . Al i ja sam to trazila. Svršila sam kao nikad do tad.

Nasmejao se. Rekao je nisam završio s tobom. Okrenuo me je na stomak. Znala sam sta želi. I ja sam to želela. Digao je suknjicu , al nije ni morao. Guzu nije pokrivala.  Stavio je glavić na guzu. Ulazio je polako. Tresla sam se. Kada je ušao ceo, opet me je uhvatio za kosu i počeo da vuče.  Prijalo mi je. Volim kad me muči.  Volim kad je u meni. A on je ulazio izlazio. Nije bilo kraja. Kada sam mislila da cu se onesvestiti od svršavanja rekao je. Svršiću ti po guzi.  Izvadio ga je i počeo da svršava po njoj. Bio je vreo. Sperma je tekla u mlazevima. 

Izmoreni oboje. Spustio se na mene . Ponovićemo ovo.  Zaspali smo u sekundi.