Sećam se, jedva sam bila punoletna. Neiživljena, željna svega, apsolutno. Ne mislim samo na momke, već i na izlaske i ostalo. Elem, desilo se to kod ortakinje sa faksa. Sedele smo kod nje gajbi, imala je iznajmljenu, jer nije bila iz našeg grada, gde smo studirale. Već smo nas dve bile odlične ortaknje, znale smo sve jedna o drugoj. Ali taj dan je bio nešto poseban. Bila je nedelja. Veče pre toga, u jednom klubu smo bili na nekoj elektronici. Ostali do jutra, i kako to ide, kod nje u stan na after party. U stanu nas je bilo sedmoro. Nešto smo pojeli, i popili neko piće, i počeli polako pred zoru da se rasturamo. Verovatno smo i njima dosadili, jer su oni bukvalno naskakali jedno na drugo, samo što se nisu pojebali ispred nas. Još uvek sam ubeđena da su hteli da nas oteraju. Ja sam bila još uvek pod dejstvom alkohola, i pila sam neki jeger kod njih u stanu. Vremenom ostadosmo nas troje. 

Sedela sam na fotelji, njih dvoje na kauču, ali u ležećem položaju. Ležala je preko njega. Jednom rukom ju je držao za guzu, i zadizao njenu haljinu. Bila je u nekom neodređenom vešu. Drugom rukom ju je čupao za kosu, i usmeravao njen davno isplaženi jezik po svom vratu, i grudima, pošto je bez majice ostao čim su ušli u stan. Zaneli su se previše, tako da me nisu više ni primećivali. Bar sam ja tako mislila. Zbog toga, i verovatno zbog toplote u stomaku, otkopčala sam svoje farmerke, i duboku zarila ruku sebi u gaćice. Više ih nisam ni gledala, već sam ih zamišljaal. Pogotovo njega, onako mišićavaog, kako se istresa na meni, u mojim ustima, na mom dupetu. Mada i nju, kako je vučem za kosu, isto kao on, kako je šamaram, ili teram da mi liže stopala. Sve vreme sam stimulisala svoj klitoris, dok mi je riba bila vrela i vlažna. Vlažna i željna kurčine. Nikad nisam ni pomislila da mi se sviđa voajerisanje, ali eto. Ruku sam lagano spuštala i do anusa, i vraćala gore. Čini mi se da su mi cele farmerke tad bile mokre. Izvadila sam ruku, polizala svoje sokove, i imala šta da vidim.

Taman u trenutku kada sam otvorila oči ona se lagano spuštala jezikom preko njegovog tela. Njegovi trbušnjaci su zaista bili zategnuti. Širom sam otvorila oči, i gledala nju, kako sada već samo u nedefinisanim gaćicama, sa sisama koje prkose zemljinoj teži od svoje zategnutosti, puši svom dečku. Bio je obrijan u uredan, imao je dugačku kurčinu, mada istini za volju, ne tako debelu, zbog čega je meni od jednom postao manje privlačan. Ali ona, onako gotovo gola, sa kurcem koji joj para krajnike, otvorenim očima širom, vezanom kosom u rep, koji se nalazi u njegovoj ruci, ona je bila najjebozovnije stvorenje koje sam videla. Polako, tokom pušenja, promenili su pozu, sve vreme ne gubeći nikakav kontakt. Sada je ona klečala ispred njega, koji je stajao. Bilo je to žestoko jebanje u usta. Vrhunac je bio kada sam primetila da ona stenje i uživa u tome. Nazivao ju je kurvom, govorio da će joj svršiti po faci, a ona ga je sve vreme gledala u oči, i rekla bih, blago se smeškala. 

Ova njena potčinjenost me je izazvala. Nisam mogla više da izdržim. Mnogo volim kurvem, moram da priznam. Ustala sam, prišla njoj s leđa da me ne vidi, njemu dala znak rukom da ja preuzimam, i povukla je za kosu. Automatski je skinula sa kurca i oborila na pod. Legla sam preko nje, i počela strasno da je ljubim. Osetila sam miris kurčine, i čudan ukus, ali jako lep. Dosta smo se ljubile, a ona je pokušavala polako da me skine. Nisam se preterano dala, jer sam naravno domina, dok ona igra ulogu kučke. Zbog njenog navaljivanja da me skine sam joj lupila par šamara. Mislim da nam se to svima svidelo. Meni, jer sam se osetila dominatno, i jako napalila zbog toga, njoj, jer se smeškala i nameštala obraze da joj lupam još, i njemu, koji nas je gledao sa kreveta i drkao kurac buljeći u nas. Osim tih šamara, počela sam polako da joj ližem bradavice, koje su bile skroz vlažne, od njene pljuvačke koja se slivala niz bradu dok je pušila.  Sve sam pokupila. Prešla sam na pičkicu. I dalje, ponašajući se dominatno, lupala sam joj šamare, bez da joj skinem gaćice. Gaćice su bile vrele i mokre. Skoro da se pušila riba od toplote, čini mi se. Dok sam je tako udarala, i gledala u sise, primetila sam da se on sago i prislonio svoj kurac na njena usta. Odjednom, mlazovi vrele sperme su bile na njenoj faci, vratu, kosi. Pustila sam ribu, i ono što sam počela da radim, vratila se, i počela sve to da skupljam. Lizala sam celu facu, vrat, sise, sve gde se našla i najmanja trunka sperme. Na kraju, dok je još ležala, zinula je i ja sam joj sve to lepo pljunula u usta. Jutro smo završile ljubeći se i razvlačući tu istu spermu što smo više mogle. 

Ej, after, ej studetnski dani...