Sutradan smo ponovo rano ujutro krenuli na trčanje i čim smo stigli do plaže krenula je prva levo prema onoj strani gde smo prethodnog dana trčali. Opet smo došli do onog mesta gde se staza odvaja prema plaži i krenula je tim putem. Stigli smo na plažu i ona se odmah, ovoga puta bez oklevanja, skinula i otrčala u vodu. Gledao sam za njom. Stvarno je izgledala divno. Guza joj je bila fantastična. Ušla je u vodu do pasa i pozvala me je da dodjem. Skinuo sam se i potrčao ka njoj. Kurac mi se klatio dok sam trčao, a onda sam se bacio u vodu i zaronio. Ronio sam dugo a kada sam izronio nje nije bilo na vidiku. Okretao sam se oko sebe i gledao gde je ona a onda sam osetio njenu ruku na svom kurcu. Izronila je direktno ispred mene. Zagrlila me je rukama oko vrata i obgrlila nogama oko struka. Reče da se umorila i da joj treba vazduha i da je malo držim da se odmori. Telo joj je bilo pripijeno uz moje a sisice su joj bile priljubljene uz moje grudi. Osetio sam na svojim grudima njene ukrućene bradavice i picu na svom donjem stomaku, koja je bila tik iznad mog kurca koji je od svega toga počeo da raste. Ukrutio se u svoj svojoj veličini i debljini i osetio sam da se smestio duž procepa na njenoj zadnjici i praktično je sedela na njemu.  Više me nije bilo sramota što mi je kurac ukrućen jer je očigledno ona to želela. Nakon nekog vremena se odvojila od mene i krenula da pliva prema pučini. Zaplivao sam i ja za njom dok mi je kurac sekao vodu kao kobilica na jedrilici. Ipak se od plivanja vratio na svoju normalnu veličinu u opuštenom stanju. Plivali smo tako neko vreme a onda smo krenuli prema obali. Stigli smo do obale, ležali u plićaku i odmarali se od plivanja. Oboje smo ćutali, a onda me je ona upitala da li me je uzbudilo to što mi je dodirnula kurac i kada me je obgrlila nogama. Rekoh da jeste, da sam osetio njene ukrućene bradavice na mojim grudima i njenu pičkicu na mom donjem stomaku što je uticalo da mi se kurac digne  i da je to verovatno osetila.

- "Da osetila sam da je bilo veoma tvrdo ispod moje zadnjice i kao da sam sedela na grani, zato sam te i pitala. Šteta što ga nisam videla dok je bio veliki“, rekla je to pokazujući očima na moj kurac. Bio sam zatečen, nisam znao šta da joj odgovorim a onda rekoh onako kao iz zezanja – „Meni je bilo veoma prijatno. Od svoje mladosti nisam osetio mlade sise i picu na svom telu. Prijao mi je taj osećaj tvoje glatke pičkice na mom stomaku. Juče sam te zamišljao kako ti izgleda pičkica sa frizuricom iznad nje. Da li ti je ridja dlaka kao što ti je i kosa ridja?

–„ Jeste, ali je ja stalno depiliram tako da skoro nikada nema dlaka na njoj.“ Reče da je još kao mala gledala da njena majka ima glatku picu i kada su njoj počele dlake da rastu pitala je majku šta je to s obzirom da ona nema dlake na šta joj je majka odgovorila da je normalno da joj dlake rastu i da i njoj rastu ali da se ona depilira. Pitala je da li bi i ona mogla da se depilira a Ceca joj je rekla da može i da će joj ona pokazati kako se to radi ali da to malo boli pogotovu u početku ali da kasnije to postane podnošljivi bol. Reče mi da joj je Ceca uradila depiclaciju a kasnije je i nju naučila kako se to radi i da jedna drugoj stalno rade depilacije. –„Ti depiliras Cecinu picu a ona tvoju“, pitao sam začudjeno. –„Da“ odgovorila je. –„I kakav je osećaj kada ti majka depilira mačkicu?“ Namerno sam rekao mačkicu, na šta se ona nasmejala. Reče da malo boli ali da nije strašno i da joj najviše prija kada je majka posle depilacije kremom maže po pici i oko nje. Rekoh joj da je normalno to što joj to prija jer je to erogena zona kod žene isto kao što muškarcu prija kada mu neko dodiruje kurac.

„Znam da je to erogena zona. Prvi put sam to osetila kada mi je majka jednom prilikom posle depilacije mazala kremu i utrljavala je po pici. Osetila sam neverovatnu slast kada mi je prelazila rukom preko procepai prstom izmedju usmina. Kasnije sam i sama to sebi radila. Htela sam da se uverim da je i sa drugim ženama tako pa sam prvom prilikom posle depilacije mamine pice na isti način ja njoj mazala kremu. Primetila sam da se i mami svidja kada ja njoj prelazim prstima preko njene pićkice i prstom izmedju usmina, nežno razmazujući kremu. Čak ponekad čujem da ispušta tihe uzdahe. Volimo i veoma nam prija kada jedna drugoj to radimo. Isto to radi i Marini (mojoj ženi) kada je depilira. Više puta sam čula Marinu kako stenje i uzdiše u drugoj sobi dok joj mama radi depilacije ali je to trajalo duže nego kada mene mazi kremom. Bila sam radoznala, interesovalo me je šta joj to mama radi i jednom prilikom kada joj je mama radila depilaciju, prišunjala sam se do vrata i čekala da čujem uzdahe a nakon jednog minuta sam ušla u sobu kao da hoću nešto da uzmem i videla maminu ruku kako baš dobro trlja Marininu picu. Obe su se iznenadile mojom pojavom ali je mama nastavila uz komentar da mora dobro da joj utrlja kremu u svaku poru i šupljinu da joj se ne bi koža iritirala posle depilacije. Brzo sam uzela to što sam htela i još jednom bacila pogled na Marininu picu i maminu ruku i izašla napolje. Ubrzo zatim Marina je stenjala kao nikada do tada a onda se sve umirilo.“ Od ove priče je počeo opet da mi se diže. Zamišljao sam Cecu kako moju Marinu jebe prstom. Možda to i nije radila ali u svakom slučaju na osnovu ovoga što mi je Tanja ispričala Marina je doživela orgazam.

–„Izgleda da i tebi ova priča prija jer je počeo da ti raste. Volela bih da vidim kada se sasvim ukruti.“ – „Uzbudilo me je to da jedna drugoj dodirujete pičke a i kako je Ceca Marinu mazila po pičkici“, odgovorio sam joj, „ali da bi mi se sasvim ukrutio potrebno je malo više od toga.“ Kao da je to bio neki poziv. Pružila je ruku i uhvatila me je za kurac. –„Da li ti je ovo potrebno da bi se skroz ukrutio?“ Odmah mi je skočio demonstrirajući svu njegovu veličinu i tvrdoću. Vidao sam kako razrogačenih očiju gleda u njega. Počela je da ga miluje idući gore dole otvorenim dlanom duž njega. Prijalo mi je. Nisam vise mogao da razmišljam koliko ona ima godina i da je ona ćerka naše prijateljice. Jednostavno sam se prepustio i uživao u tome. –„Da li ti prija“, čuo sam je kako pita, na šta sam odgovorio potvrdno. „Da li mogu malo da ga zagledam“, a ja sam joj odgovorio da može da radi šta god hoće. Obuhvatila ga je celom šakom i svukla mu kožicu tako da je glavić sada bio pred njenim očima. Zagledala ga je. Ne puštajući ga iz šake, prstima druge ruke je dodirivala rupicu na njemu.

- „Da li tu izlazi sperma“, upitala je. Pogledao sam i potvrdno odgovorio, a zatim sam opet spustio glavu. Još malo je zagledala a onda je počela da mi navlači kožicu gore dole.

- „Da li tako muškarac drka?“

- „Da“ odgovorio sam. Prijali su mi ti njeni pokreti.

- „Volela bih da vidim kako sperma izlazi“,

- „Samo ti nastavi i videćeš. Tako mi prija to što radiš.” 

Prepustio sam se uživanju. Sva moja osećanja su tog momenta bila u mom kurcu. Bilo mi je fantastično. Znam da to ne bi trebalo da radim sa njom ali nisam mogao da joj odolim i kažem da prestane. Iako to nije radila znalačci, sam osećaj da mi kurac drka jedna šesnaestogodišnjakinja dovodio me je do ludila. Osetio sam da ću uskoro da svršim i to sam joj rekao. Još više se zagledala u rupicu na mom glaviću i nastavila još jače da mi ga drka. Osetio sam kako mi sperma navire. Uzdržavao sam se neko vreme da ne svršim a onda je nastupila prava erupcija. Prvi mlaz joj je štrcnuo pravo na lice a sledeći je završio na njenim malim sisama. Bila je iznenadjena što je sperma tako jako štrcnula iz mog neverovatno tvrdog kurca ali nije stala sa drkanjem sve dok i poslednja kap nije izašla iz njega. Bila je kao u nekom transu. Kada je konačno prestala rekla je „HVALA“. „Ja treba tebi da se zahvalim. Ovo mi je neverovatno prijalo“. Ona je prstima skupljala spermu sa sebe i zagledala je. Konačno sam se malo pribrao i rekao da moramo da idemo jer će se naši brinuti gde smo. Otišli smo još jednom u vodu da se operemo a onda smo se vratili nazad. Za doručkom, i ceo taj dan, smo se ponašali kao da se ništa nije desilo. Jedino mi je ona uveče, dok smo šetali, još jednom tiho i da niko ne primeti, rekla „hvala, bilo je divno“.