Domaćica-kum u poseti

Nazvao me je oko 15h da mi kaže da će mu večeras doći kum oko 20h pa da gledaju fubdal,ligu šampiona.Da odem do njega ranije sredim malo stan I spremim nesto za vecericu I upoznam kuma. Rekao mi je još ranije da je rekao kumu da je našao poslušnu pičku I da kum želi da me upozna.Odmah sam krenula kod njega, ne znam u kakvom je stanju stan al znam kako je kad muzjak zivi sam.On je ležao I gledao tv, a ja otisla prvo da sredim kupatilo, posle gomila sudova,malo usisisala, spremila gibanicu da se peče i več je bilo skoro 20h.Moj muzjak mi je rekao da ostanem tako u mrezastim carapama, halterima I tangicama celo vece.
Bila sam u kihinji kad je zazvonio, moj muzjak ga je pustio u stan prisla sam da se upoznamo. Bio je visok oko 190 jedno 90-95 kg zgodan, crnogorac. Odmerio me je do dole kad smo se upoznavali I samo se nasmešio uz ono drago mi je.Seli su na trosed zavalili
-Kume moze pivo? Picko stavi kafu I daj nam dva piva.
-odmah, rekla sam.
Dok sam im nosila pivo primetila sam da me kum merka posebno mu je izgleda moja guza bila interesantna onako trčasta u tangama.Pratio me je pogledom.Dala sam im pivo I vratila se da zakuvam kafu.Dok sam nosila kafu primetila sam da se ceše po kurcu, primetio je verovatno to I moj mužjak.
-Kume kako ti se piči moja pička?
-uu kume dobra je, nisam ti verovao da je takva.
-pa rekao sam ti a znaš kako je ponizna poslušna, izdresirana.Hoćeš da ti popuši kurac,vidim da se češeš da te svrbi?
Kum nije stigao ništa ni da kaže.
-Hajde pičko tamo da pušiš kurac kumu.
Poslušno sam otišla do njega I samo kleknula između njegovih nogu, a on je pomalo stidljivo otkopčao šlic i izvadio kurac iz gaća. Pa njemu je već bio dignut.
Mmm to je lep velik kurac, odmah sam ga zaglabala,počela sam temeljno da ga pušim , odmah duboko do jaja par puta pa onda malo lakse, pliće, vise obratila paznju na glavić, pa onda opet duboko.
-A kume jel dobro puši?
-Uuuuu jooj pa ovako mi još ni jedna nije pušila. Uuuu, ovo ni jedna žena ne zna , aaaah
Dobila sam potvrdu da dobro to radim I nastavila malo žešće, brže da sisam a rukom sam mu mazila muda.Odjednom se izmakao I samo izvadio kurac iz mojih usta da ne bi već svršio.
-uuuu kakvu picku si našao svaka cast, zavidim ti.Nisam ti verovao.
-Jel ti se jebe kume, hoćeš da je karaš? Hajde slobodno, nabodi je, ja častim.
Kad sam to čula samo sam se okrenula spustila glavu I izbacila guzu, ponudila se i rukama rasirila guzove.
Malo je protljao par puta po rupici I onda se sjurio u mene.Jako je bio napaljen tako me divljački jebao kao da ništa ne jebe godinama. Zacvilala sam, malo promešala guzovima a on je izvadio kurac I svršio mi po leđima I guzovima, osetila sam kako se trese kad je posle jos par puta presao preko rupice.Vratio se na mesto a ja sam se samo izvrnula na pod.
-Aaaa brate hvala ti, ovo je extra.
-Hahaha nema na čemu kume, to je samo jedna pička.Drago mi je da ti je prijala.
-Uf jako, baš je dobra svaka ti čast.
Osećala sam se jako ponizeno I dobro. Kum je jedan mora se poštovati.