Ja Gospodarica

Javio mi se ovde sa željom da ga dominiram. Uglavnom sam ja bila ta koju su dominirali, ponizavali tako da moram priznati da me jako napalila pomisao da ja sad to priredim nekom muzjaku I da uživam u tome, a on u “slatkoj patnji” koju sam ja već doživela. Rekao je da je dominantan sa ženom pa ću ja sad da ga uravnotežim.
Prvo sam pregledala slike, macan je boli glava.Visok, muzevan, bradica, maljav po grudima, jake ruke I grudi, stomak, noge. Ma sve 5.Pravi mužjak.Hm I takav macan traži da bude izdominiran, želim to!
Nastavili smo na viberu I tu je već krenuo sa Gospodarice, jasno I slično tako da smo se brzo dogovorili za susret.Osetila sam da jako to želi. Rekla sam mu samo da ću ga mučiti I da će izludeti a da će njegov užitak biti skroz u mojim rukama.A on je napomenuo da nema takvih iskustava ali da ima preteranu želju I da je spreman na sve.Zakazali smo prvi tretman koji sam ja nazvala –nemoćan.
Došao je na vreme, izgledao je još bolje nego na slikama, alfa mužjak, rekao bi svako na ulici za njega.Dočekala sam ga sređena I sa svim rekvizitima na stolu.
-Skidaj se pičko, ostani samo u gaćama
-Jasno Gospodarice, rekao je Iako je delovao malo iznenađeno , sigurno nije navikao da ga zovu pičkom.
Skinuo se kako sam rekla I rekla sam mu da legne na krevet I da rasiri ruke I noge. Uzela sam trake za vezivanje I vezala mu prvo obe ruke onako rasirene svaku za po nogu od kreveta.Posle toga noge isto tako. Mmm imam petokraku, nemoćnog mužjaka kome mogu da radim šta želim, u mojim je rukama.Još kad sam ga vezivala primetila sam da mu raste kurac u gaćama.Samo je čutao I imao je neki stah u očima.Sve mi je to već bilo poznato, proživela sam.
Legla sam pored njega I počela da ga mazim po grudima I stomaku, opuštam a nogama sam mu sa mojim mrežastim čarapama mazila butine I kolenom sam trljala preko njegovih gaća, počeo je da uzdiše I malo da se cima ali skontao je da nema gde, vezan je.Kurac mu je već krenuo da beži iz gaća.Stavila sam ruku na njegov kurac I počela da ga I mazim I stiskam malo sve sa jajima zajedno onako preko gaća.Počela sma da mu ližem I grickam bradavice a kurac sam pustila I mazila mu unutrašnje strane butina. Počeo je da se uvija I diše dublje.Kurac mu se skroz digao, glavic je izašao iz gaća.Uzela sam makaze I isekla mu gače kod prepone prema gore pošto nije bilo šanše tako vezanom da mu ih skinem, Mmm kakva napeta kurčina I jaja. Malo sam mu 2-3 puta samo prodrkala kurac I pustila ga.Samo sam čula da je pustio aaaa I rekao pa ti si luda aaaa.Onda sam mu okrenula leđa ,izbacila guzu I sela, pocela da se trljam o njegov kurac. Trljala sma se preko rupice , mešala njegov kurac, stiskala ga guzovima.Osetila sam mokro, počelo da je curka iz njegovog kurca.Jako se uvijao onako vezan, prestala sam.Legla sam preko njega I počela telom da se trljam o njega, sav je drhtao, tresao se jako.Uzela sam štipaljke stavila sam mu na uvo po dve , onda stisnula bradavicu I tu stavila jos jednu, spustila sam se dole I na oba jajeta stavila jos po jednu.Onda sma uzela kurac da mu pusim. Nežno polako sam mu pusila. Lagano stiskala usnama I polako išla temeljno sve dublje.Počeo je jako da se trese I cima ali trake su ga zatezale, vracale nazad.Pustila sam kurac iz usta a on je poceo da se uvija, cvili.
Stavila sam mu povez na oci I skinula štipaljke sa bradavica.Malo ga pomazila po grudiam I onda se ponovo spustila sa pusim kurac.Uzela ga do kraja u usta par puta I samo pustila. On je onda poceo da cima, da trazi usta, jebao je u prazno , cimao a usta nigde.Rekao je mooolim te puuusi mi aaaa iopet poceo da cima trazi usta a nije mogao da vidi da usta nisu tu.
-Poludeću aaaa, molim te. Ti si luda , joooj.
Stavila sam mu onda jednu štipalku I na kurac sa strane. One dve su jos stojale na jajima.Jako je drhtao, počeo je d ame moli da mu diram kurac, uzela sma onda te njegove gaće I strpala mu u usta.Uzela sam sveću upalila I skinula mu povez da može da gleda. Sveću sam držala iznad njegovog stomaka dok nije počela da kapa. Odjednom je palo par kapi, protresao se I samo stisnuozubima one gaće što je držao u ustima, ggg.Isti zvuk sam čila I kad sma mu skinula štipaljke sa jaja. Malo sma pomazila jaja I onda otišla svećom dole, nakapala malo na jaja.Mazila sam mu kurac a kapala na jaja, tresao se kao da sam ukljucila u struju.Prodrkala sma mu malo I pustila kurac I opet je ono gurao cimao jebao u prazno , zacvilio I iz njegovog kurca je počela da izlazi sperma sama od sebe. Nastavio je da cima, sperma je sama izlazila u mlazovima nisma mogla da verujem ,bez dodira. Onda sma uzela jos malo d amu prodrkam kurac na čemu mi je bio jako zahvalan.
Izvadila sam mu gaće iz usta, odvezala ga I otisao je kuči presrećan, ženi onako bez gaća I odmah pitao kad cemo se opet videti.



Korisnik

jesi veceras free?

Korisnik

Hoćeš i mene ovako?