Nakon mjeseci apstinencija doživjela sam vruće avanture na moru (II)

Tu noć sam spavala kao klada, gola kao i uvijek ljeti. Ništa nisam čula iz susjedne sobe ako je i bilo nečega tamo. Sjedila sam na krevetu i mazala se kremom poslije sunčanja po grudima koje su se dosta zacrvenile od jučerašnjeg sunčanja. Čula sam Borisa na balkonu, ali nisam se obazirala. Kad me je zazvao brzo sam se pokrila plahtom prije nego je ušao, jer bila sam sasvim gola na krevetu.
­ Što se pokrivaš Zdenka? Pa vidio sam te golih grudi na plaži. Tamo su te svi mogli vidjeti i nije ti smetalo.
Imao je pravo. Pred njim ne trebam glumiti. Pustila sam plahtu koja se spustila i otkrila mi grudi, ali drugo strateško mjesto ostalo je pokriveno. On je ponešto mogao vidjeti, jer mi je pola guze bilo izloženo njegovom pogledu.
­ Lidija mi je pričala da ste vas dvije dugogodišnje intimne prijateljice i da među vama nema tajni. Ispričala mi je i o nekima vašim zajedničkim doživljajima s dečkima. Stvarno ste bile vražje.
Sad me već počelo zanimati kamo cilja.
­ Danas smo Lidija i ja razgovarali o jednoj ideji. Ona nije htjela o tome s tobom, već mi je rekla da ja to učinim ako to želim realizirati.
­ O čemu se radi? – pitala sam.
­ Lidija i ja željeli bi neka nova uzbuđenja u našem seksualnom životu. Međusobno smo sve isprobali i želimo nešto novo. Lidija mi je pričala da je seks u kojem sudjeluje više partnera jako uzbudljiva stvar. Ja to nisam nikad probao, a želim jako. Mi smo ovdje jako ograničeni, jer nas svi znaju, a u Zagrebu od klinaca ne možemo ništa.
­ I što ste smislili?
­ Pa da se zabavimo ... nas troje za početak.
Malo je zastao da vidi moju reakciju, ali nje nije bilo pa je nastavio.
­ Danas djeca idu s djedom i bakom na plažu pa imamo priliku biti sami. Vas dvije ste to već radile s jednim ili sa dva dečka koliko znam. Ti zračiš seksipilom, a sinoć se na tebi jasno vidjelo da si imala dobar seks. Izgledala si jako zadovoljena.
­ Zar je to bilo tako očito
­ Ma vidjelo bi se iz aviona.
Pogled mi je kliznuo na njegove bokserice u kojima se propinjala njegova muškost. Da budem iskrena i ja sam se bila navlažila od tog razgovora.
­ Sad idi i pusti me da se obučem. Razgovarat ćemo poslije doručka.
Otišao je, čini mi se malo razočaran. Ničim mu nisam dala naslutiti hoće li što biti od toga što su on i Lidija smislili. Da se poševim s Borisom, o tome nisam nikad razmišljala. Lidija me više puta vidjela u seksu s muškarcima, kao i ja nju, ali Boris je njezin muž. Trebat ću malo vremena da posložim sve kockice u glavi, no moja koka me je izdala. Napravila je poveću mrlju na krevetu na kojem sam sjedila bez gaćica. Nakon mjeseci apstinencije na ovom ljetovanju mogla bi nadoknaditi bar dio propuštenog.
Obukla sam gaćice i navukla dužu majicu na golo tijelo i spustila se dolje. Svi su već bili za doručkom. Primijetila sam značajan Lidijin pogled, ali ništa drugo nije bilo drugačije nego ostalih dana. Klinci su bili oduševljeni da idu na plažu s djedom i bakom. Znali su da će biti sladoleda i da neće morati kući kad im bude najljepše. Djed i baka nosili su nešto hrane sa sobom pa danas neće biti kuhanja ručka.
Prije odlaska baka nam je dobacila:
­ Vas dvije obucite nešto. Nemojte ovakve izlaziti van.
Mislila je pri tom na to da ni Lidija ni ja nismo odjenule grudnjak. Cice su nam se lijepo ocrtavale ispod tanke tkanine i njihale su se pri svakom pokretu.
­ Baka jako brine za vaše ćudoređe cure. Ne zna ona da ste vi zapravo jako pristojno odjevene. U večernjim izlascima znate pokazivati puno više od sisa. – govorio je Boris samome sebi.
­ Boris je razgovarao s tobom? – pitala je Lidija.
­ Da, popričali smo kratko. Iznio je osnovnu ideju.
­ I što misliš?
­ Zanimljivo! Zapravo zašto ne? Ti znaš da silom prilika apstiniram u zadnje vrijeme.
­ To je bilo do sinoć.
­ Ja se jednom poševim poslije dva mjeseca i to je neka senzacija. Pa na odmoru sam. Seks spada u ljetne aktivnosti na moru.
­ Ma OK. Ne ljuti se! Nećemo više o tome.
Boris je raspremao stol dok smo nas dvije razgovarale. Lijepo mu se vidjela izbočina na boksericama. Pomisao na seks u troje ga je očito jako uzbuđivala. Kako i neće kad to nikad nije probao, barem po njegovim riječima.
­ Što ti paradiraš s tim dignutim pimpekom. Pusti ga van da se zagrije atmosfera. – primijetila je njegova žena.
Skinuo je bokse i kara se ispružila u punoj veličini. Bio je maksimalno napaljen. Oteo mi se uzdah kad sam vidjela njegov kurac.
­ Sad ti je jasno zašto si nas čula na večer iz naše sobe. Baš se veselim da i ti osjetiš Borisa. Obje smo dosta toga prošle, ali Boris zna zadovoljit ženu. – obratila mi se Lidija.
Obje smo odbacile majice i međusobno se uhvatile za grudi. Uhvatila me neka želja da poljubim Lidiju. Uvalila sam joj jezik i strastveno smo se poljubile.
­ Hej cure! Vi se zabavljate. A ja?
­ Ti ćeš dobit svoje, ali spremi se da zadovoljiš dvije pohotne i zahtjevne koke. – odgovorila sam mu.
Ubrzo smo ostale i bez gaćica i s prstićima u pici, ona u mojoj, ja u njezinoj. Boris nas je gledao. Ostao je bez teksta. Ja sam legla na stol i raširila noge. Lidija mi je počela nježno lizati pičku. To je Borisa raspametilo.
­ Dajte i meni malo. – tražio je.
Odgurnuo je Lidiju i smjestio se među moja bedra. Ljubio mi je klitoris, jezikom se probijao unutra. Ipak muškarac bolje liže, pomislila sam. Možda nisam objektivna, ali mene više uzbuđuje muška glava među nogama i njegovo halapljivo gutanje.
Dok je Boris mene lizao, Lidija je sjela na pod i sisala njegov kurac, lizala jaja i gurala mu prst u guzu. Glasovi koje je ispuštao bili su jasni znak da se nalazi na sedmom nebu. Ubrzo se Boris izmaknuo od Lidije i iz njega je suknuo mlaz sperme do drugog kraja kuhinje.
Nisam napomenula da smo sa seksom započeli odmah poslije doručka još u kuhinji.
­ Hajdemo gore da se ovi ne bi vratili. – predložio je Boris.
Otišla sam prvo u svoju sobu ostaviti odjeću i onda sam onako gola preko zajedničkog balkona prešla u njihovu sobu.
­ Ti ovako gola hodaš po balkonu. Mogu te vidjeti susjedi. – protestirala je Lidija.
­ Pa znaš da sam ja poznata egzibicionistica. Volim da me gledaju golu, a posebno volim da me gledaju kad se ševim. – odgovorila sam.
­ Pa preko su turisti. Pa što ako su ju oni vidjeli. Ne poznaju niti Zdenku niti nas. – branio me Boris.
Cijelo vrijeme razgovora gledala sam u Borisov kurac, stršao je, a posebno se isticao ogoljeli glavić.
­ Želim te Boris. Želim te u sebi. Jako te želim. Hoću da me pojebeš. Možeš svršiti u mene, nisam u plodnim danima – govorila sam.
Gurnula sam ga na krevet. Pao je na leđa. Kurac mu je stršao u vis. Popela sam se na njega. Natakla sam se na kurac i započela svoj ples na kurcu. Kako sam samo osjećala prodiranje muškosti u moje tijelo. Kad ga je cijelog ugurao osjećala sam se ispunjeno i blaženo. Lidija me ljubila po cicama, a prstom mi je stimulirala klitoris dok je kurac bio u meni. Ludilo!
Tip je stvarno dobro jebao. Počeli su mi se otimati krici i uzdasi. Bila je to prava grmljavina kad me protresao orgazam. Moglo se čuti u cijelom kvartu, jer vrata od balkona su bila otvorena.
I nakon svršavanja kita mu je još stajala. To je iskoristila Lidija i naguzila se. Jebao ju je odostraga u psećem položaju. Ona je ubrzo bučno svršila. Okrenuo ju je na leđa i nastavio jebati misionarski. Njezine noge bile su na njegovim ramenima. Sad su svršili zajedno. Cijelo vrijeme Lidija je ispuštala glasne uzdahe i jecaje. To je ono što sam često slušala u svojoj sobi.
U sobi mi je postalo zagušljivo od tih svih mirisa seksa pa sam izašla na balkon, naravno gola. Naslonila sam se na ogradu i gledala u dvorište onih turista u susjedstvu. Tamo se sunčala jedna mlada djevojka. Primijetila me i uputila mi značajni pogled s osmjehom. S obzirom da je sve sigurno čula bilo joj je jasno što se dešavalo malo prije. Jedino nije znala da je to bio seks u troje. Boris mi se pridružio na balkonu, ali vidjela sam da je navukao bokserice. Stao je pored mene i gledao je onu curu preko puta.
­ Sigurno nas je čula, a sad kad je tebe vidjela golu jasno joj je što se dešavalo u sobi. – rekao je.
­ Jebe mi se što je čula, što vidi i što misli. Meni je bilo prekrasno. – odgovorila sam.
Boris me počeo milovati po guzi dok smo razgovarali. Jako mi je to prijalo. Po malo je sve više uvlačio svoju ruku između mojih guzova. Raširila sam noge malo da mu olakšam put. Jasno je bilo kamo je krenuo, a ja sam željela da tamo i stigne. Kad je osjetio koliko sam vlažna gurnuo je dva prsta u mene. Preplavili su me osjećaji slasti. Tip me šlatari golu na balkonu usred bijela dana. Vrlo seksi.
­ Mogu ti ga stavit u guzu? – pitao je.
­ Možeš ako imaš kondom.
­ Dođi u sobu.
­ Ne, hoću da mi ga ovdje staviš, na balkonu.
Na ove moje riječi skočio mu je kurac u boksama, vidjelo se. Otišao je i ubrzo se vratio s kondomom i lubrikantom. Prvo mi je lijepo namazao čmar, spustio bokse tek toliko da mu alat ispadne van, navukao kondom i naciljao ga u željeni otvor. Lidija nas je gledala iz sobe. Čula sam samo kako komentira:
­ Vas dvoje ste perverzni.
Cura iz susjedstva usredotočila se na to što mi radimo. Vidjela sam samo da joj je ruka kliznula u gaćice.
Lagano i postepeno mi je ulazio u guzu. Nije znao da ni na tom otvoru nisam nevina. Osjećala sam ga cijelog. Uzdisao je, jer scena je bila jebeno vruća. Moja poveća okrugla guza i kurac koji prodire u nju. Bilo mi je lijepo, ali ne nešto spektakularno.
­ Kako bi bilo da ti skineš kondom i dovršiš posao u rupi koja je predviđena za jebanje. – predložila sam.
Ispunio mi je želju. To je bilo nešto sasvim drugo. To je pravi seks, bar za mene. Sve je to lijepo, ali ne može se usporedit s osjećajem kad sam jebana u pičku. Na žalost situacija da se goli jebemo na balkonu pred nepoznatom curom ga je jako napalila pa je ubrzo svršio. Nisam htjela da nastavimo u sobi. Za taj dan mi je bilo dovoljno.
­ Hoćemo li na pizzu? Ja sam gladan. – predložio je Boris.
Svi smo prihvatili ideju. Lidija je upozorila da nas dvije moramo biti pristojno odjevene kako je naglasila njezina majka. To je značilo obvezni grudnjak i ne prekratka suknja. Ja sam se odlučila za kratke hlačice. Lidija me oštro odmjerila, jer bile su dosta kratke. Vidio se mali dio guzova. Ipak ih je odobrila.