Nakon mjeseci apstinencija doživjela sam vruće avanture na moru (I)

Moja žena i ja povremeno pričamo o njezinima seksualnim iskustvima prije braka. Detaljno mi opisuje kako su ju jebali, a posebno se napalim kad kaže da je jako uživala sa nekim tipom i da se voljela s njim jebati. Poslije takve priče padne žestoka jebačina, a ako mi priča o drugim kurčevima tijekom seksa onda ja odmah svršim od uzbuđenja. Iako smo više od 20 godina u braku u kojem vremenu mi je ispričala valjda o većini jebačina ja volim opetovano slušati već poznatu priču. Jako me uzbude njezini uzdasi kad opisuje kako je primala kurac i kako je svršavala na njemu. Tijekom pričanja i ona se uzbudi i to izazove potop u njezinoj pičkici. Evo nekoliko njezinog doživljaja iz mladih dana prije braka iz njezinih usta.

Prekinula sam vezu s jednim dečkom nakon nekoliko godina i to mi je jako teško palo. Nisam si htjela odmah priznati, ali najviše mi je nedostajao seks s njim. Zadovoljavao me fantastično i često smo to upražnjavali. Ovako bez seksa bila sam frustrirana, jer sam bila navikla da budem redovito namirena. Površne i isključivo seksualne veze s muškarcima ne uklapaju se u moj stil života, ali nakon dva mjeseca apstinencije nisam izdržala i dala sam jednom dečku kojeg sam upoznala u kafiću. Obavili smo to na brzinu u mojem autu. Nije bilo baš nešto, ali osjetila sam muškarca u sebi i to me smirilo na neko vrijeme.
Kako sam bila sama pozvala me moja prijateljica da provedem dio ljetnog odmora u kući njezinih roditelja u jednome malom dalmatinskom mjestu. Znala je da mi treba baš takvo nešto da se opustim i zaboravim propalu vezu. Kuća se nalazila na periferiji mjesta, a meni su dodijelili malu sobu u potkrovlju s balkonom. Moja prijateljica smjestila se s mužem u sobu do moje, a njihova djeca su spavala kat niže gdje su bili njihovi djeda i baka. Odlazila sam na plažu nekad s djecom, a nekad sama. Već frustrirana od nedostatka seksa uhvatila sam se kako gledam dečke u kupaće gaćice, bolje rečeno gledala sam obrise onoga što imaju u gaćicama. Na plaži je bilo nekoliko cura u toplessu pa sam se i ja ohrabrila i skinula grudnjak kad bi bila sama na plaži. Nemam neke velike cice, ali moji bivši dečki su mi rekli da su jako seksi. Do mene je ležao jedan mladi dečko koji je dobio erekciju kad sam razgolitila grudi. On je gledao moje cice, a ja njegov kurac u gaćama. Osjetila sam toplinu među nogama.
Na večer bi često čula uzdahe iz susjedne sobe, jer zbog vrućine u potkrovlju držali smo otvorena vrata prema zajedničkom balkonu. To je moja prijateljica Lidija bila obrađivana od muža Borisa. Nije se trudila da bude tiha. Znala je da ja sve čujem. Nisam mogla izdržati više kad bi se oni glasno jebali. Morala sam se tad zadovoljiti dildom. Vjerojatno sam i ja bila glasna.
Nakon nekoliko dana otišla sam tek pred večer na plažu sama. Odmah sam skinula grudnjak i bacila se u more. Uživala sam u njegovoj svježini. Kad sam izašla iz mora bradavice su mi stršale. Ne znam dali od napaljenosti ili od svježine mora. Do mojeg ručnika smjestio se onaj dečko od pred neki dan, onaj kome se digao na moje cice.
­ Dal smetam ovdje? – pitao je.
­ Ma neee, nipošto.
Tako smo počeli pričati. Rekao je da se zove Ante, da je student, a ljeto provodi u rodnoj kući u ovom mjestu gdje mu žive roditelji i brat.
­ Uzbuđujem te? – pitala sam.
­ Pa koji se muškarac ne bi uzbudio od pogleda na tako lijepu i seksi ženu.
­ I polugolu. – nastavila sam.
­ Imate lijepe grudi i grijeh bi bio da ih ne pokažete.
Nastavili smo za ovakvu priliku uobičajene razgovore. Kad je počeo padati mrak počela sam se spremati za odlazak. Navukla sam kratku lepršavu haljinicu bez da sam stavila grudnjak.
­ Mogu li vas pozvati na piće u susjedno mjesto. Imaju izvrsnu terasu uz more? – pitao je.
­ Sad odmah? Kako ćemo doći tamo?
­ Uzet ću od tate auto. Pričekajte me deset minuta kod onog kioska tamo i dolazim.
­ OK, čekam. – rekla sam.
Stigao je zaista brzo u nekom jako starom, ali velikom autu. Krenuli smo. Tijekom vožnje često je bacao pogled na moje noge, jer haljinica mi se bila dosta podigla. Kako sam nosila gaćice od kupaćeg kostima nisam smatrala bitnim da pokrivam noge. Nije me smetalo ni ako vidi gaćice.
Lokal je bio stvarno fantastičan. Luksuzan, s pogledom na more i ugodnom glazbom. Pila sam jeger. Po malo me hvatalo. Neki parovi su plesali. Mi smo im se pridružili. Tijekom plesa osjetila sam njegovu erekciju. To je kod mene izazvalo vlaženje među nogama. Bila sam napaljena. Očekivala sam da će me jače stisnuti da osjeti cice ili malo pomilovati po guzi, ali on nije poduzimao ništa.
Već je prošla ponoć kad smo krenuli kući. Kad sam sjela u auto haljina mi se zadigla do struka. Nisam ju popravljala iako su se vidjele gaćice. Tijekom vožnje kući skrenuo je na jedan sporedni put i brzo se zaustavio na jednom proširenju.
­ Sad ću te pojebati. Cijelu večer me izazivaš sa tim jebozovnim sisama i nogama. Moram ti nabit kurac u pičku. – grubo je govorio.
Vidjela sam da tu nema izlaza. Zapravo i nisam htjela izlaz. Zapravo seks je ono što mi treba, ali ne da me povrijedi pri tome.
­ Ne moraš biti grub zato što želiš seks. I ja to želim. Nisam nevina i neću se braniti, ali daj da i ja uživam u tome.
Zbunjeno me gledao. Raskopčala sam haljinu i spustila ju do struka. Zanijemio je kad sam razgolitila grudi.
­ Prvo mi miluj cice, ljubi ih.
Bacio se na posao. Bradavice su mi se odmah ukrutile. Cuclao ih je. Nježno mi je gnječio grudi. Bilo je divno. Skinula sam haljinu i rekla:
­ Ovdje nema dovoljno mjesta, hajdemo na zadnje sjedište.
Prije ulaska u auto otraga skinula sam gaćice. Bila sam posve gola. Sjela sam na zadnje sjedište i raširila noge. Zastao je kad je vidio moju raširenu macu, jer u autu je gorjelo svjetlo kad su vrata otvorena.
­ Ti se nećeš skinuti, primijetila sam.
Skinuo je bermude i gaće. Iskočio mu je napeti kurac. Nije bio nešto posebno, ok malo deblji od očekivanja. Bit će i to dobro da me zadovolji pomislila sam.
­ Zatvori vrata da se ugasi ovo svjetlo. Ne moramo svakom prolazniku dati da uživa u porniću u živo.
Stajao je ispred mene sa napetom kurčinom i nije znao što bi. Uhvatila sam ga za kitu i privukla ga mojoj pičkici. Nisam bila za nikakvu predigru. Strahovito sam ga željela u sebi.
­ Možeš svršiti u mene, nisam u plodnim danima pa ne moramo brinuti.
Malo sam protrljala glavić po klitorisu i on ga je nabio u mene do jaja.
­ Aaaah. – oteo mi se uzdah kad je kurac utjerao u mene.
Povremeno su pored nas prolazili automobili i osvjetljivali nas farovima. Nije me bilo briga da i netko zastane i gleda nas. Ja sam samo htjela biti jebena i nisam marila za ništa drugo. Možda su i vidjeli da sam gore gola, ali nisu se zaustavljali. Jedan je samo zatrubio.
Lagano me jebao. Uskoro je ubrzao, iznenada izvadio karu iz mene i pošpricao me po trbuhu.
­ Želim te dobro pojebati, da ti bude lijepo s menom. Zato sam ga izvadio. Pobriši se pa ćemo nastaviti.
Zatim je slijedila prava jebačina. Vrištala sam i cičala od zadovoljstva, a on me pumpao. Nikako da svrši. Protresao me strahovit orgazam. Nisam znala za sebe. Kad smo se smirili još je bio u meni. Osjetila sam da se nešto cijedi iz mene i da mu kurac nije onako tvrd kao prije.
­ Svršio si?
­ Jesam, kao nikad. Fantastična si. Fenomenalno se ševiš. Želim te stalno.
Uredili smo se i vratio me u blizinu kuće od prijateljice. Nisam htjela da me netko od ukućana vidi kako izlazim iz auta. Dogovorili smo se za prekosutra na plaži u podne.
Kad sam stigla kući srela sam Borisa. Pospremao je stvari na dvorištu. Nakon pozdrava rekao mi je:
­ Na tebi se vidi da si se dobro provela.
Zacrvenila sam se kao tinejdžerka i otišla u svoju sobu. Čula sam te priče da se na ženi vidi kad bude dobro zadovoljena.