Ispovest jednog bisexualca - 37. Urlika

Rešio sam da iz Švedske otputujem vozom do Nemačke. Obaveza kod kuće nisam imao, pa sam mogao sebi da priuštim malo putovanja i zezanja.
Na stanici me je ispratila Enke sva u suzama i tužna zbog mod odlaska. Ja sam je bestidno lagao kako ćemo ostati u kontaktu i tako to. Ona je samo ridala i još dugo ostala na peronu mašući za mnom.
Kartu sam kupio do Minhena. Pored toga što sam želeo da posetim ovaj grad, razlog je bio i taj što odatle imam bilo kakvu vezu sa Beogradom.
Voz je bio poluprazan što me je jako začudilo jer je karta bila jako jeftina. Kondukter mi je objasnio razlog. Voz je do Minhena putovao jako dugo kopnom preko skandinavskog poluostrva. Ljudi su obično koristili avion ili feribot da bi stigli brže. Jebi ga, ja to nisam znao, ali ko ga jebe. Tada, ako ne drugo, vrmena sam bar imao na pretek.
Na sledećoj stanici u moj kupe udje mlada crvenokosa žena. Bila je dosta sitne gradje, ali se je odmah videlo da vodi računa o svom izgledu. Progovori nešto na nemačkom, al' joj ja dadoh do znanja da samo srpski i engleski dolaze u obzir.
- Da li je slobodno – upita ona na engleskom sa karakterističnim nemačkim akcentom. Imala je tako mio glas.
- Kako da ne. Izvolite.
Pomogao sam joj da podigne poveliki kofer na rešetku i uljudno pridržao kaput kada ga je skidala.
- Hvala – reče ona tiho – Ja sam Urlike.
- Dule. Drago mi je.
Dugo putovanje nas je kroz priču zbližilo. Urlike je bila balerina i bila je na nekoj audiciji. Nisu je primili i sada se vraćala kući u Minhen. Pošto nije imala dovoljno para za put, krenula je ovim vozom. Kada sam joj ja rekao razlog mog putovanja ovim vozom, prsnula je u grleni osmeh.
U svakom slučaju, zahvaljujući njoj meni je mukotrpna vožnja vozom preko pola Evrope prošla brže i lakše. U Minhen smo stigli negde u večernjim satima. Napolju je bilo dosta toplije i prijatnije nego u Švedskoj. Izašli smo iz voza, pozdravili se tu na peronu, i Urlike nestade u gomili ljudi. Okretao sam se u nameri da nadjem neki kafić da popijem piće pre nego što se snadjem za smeštaj. Začudo, na stanici nije bilo nijednog. Pored mene prodje neki čova u železničarskoj uniformi i ja ga pitah za lokal. On mi reče da čim izadjem iz stanice levo na sto metara ima jedan. Uputih se ka izlazu.
Kad sam izašao iz stanice zastadoh. Šta je onaj čovek rekao? Levo ili desno. Jebi ga, krenuh desno, ako ne vratiću se. Već posle pedesetak metara shvatio sam da sam pogrešio, jer je preda mnom bivalo sve tamnije i pustije. Šta više toliko je postajalo tamno da nisam nazirao kraj ulice. Reših da se vratim, kada začuh neko komešanje. Dolazilo je iz jednog udubljenja u zgradi u kome su se nalazili kontejneri sa djubretom. Pogledah kroz polumrak i videh kako dva klinca pokušavaju da opljačkaju neku ženu. Reagovao sam instiktivno i počeo da dižem galamu trčeći prema njima. Klinci se uplašiše, ispustiše ženu koja pade na zemlju i pobegoše u mrak. Prišao sam joj polako i pomogao joj da se digne. Disala je ubrzano i uplašeno.
- Hajdemo da se sklonimo odavde – rekoh i povukoh je za ruku. Tek sam tada kada je ulična svetiljka malo obasjala njeno lice video da je to Urlike iz voza.
- Sam Bog te je poslao. Hvala ti.
- Nisam ni znao da si ti. Izgubio sam se.
- Moja sreća. Hvala još jednom. Ne znam kako da ti se odužim.
- Tako što ćeš mi pokazati neko pristojno mesto i da zajedno popijemo po piće. Treba nam.
- Hajdemo – reče ona i povede me nazad pored železničke stanice.
- Šta ćeš ti na ovu stranu. Hajde ja sam se izgubio, ali ti si iz ovog grada.
- Htela sam da skratim put do kuće, iako sam znala da je to opasan kraj prepun narkomana. Sve sam mislila da neće mene.
Ubrzo smo sedeli u jednom prijatnom lokalu i pijuckali piće uz razgovor. Urlika se konačno vratila k sebi i dobila malo rumenila u obraze što je uz njenu crvenu kosu davalo neki sexipil.
Kada sam joj rekao da tražim pristojan hotel za prenoćište ona se ponudi da prenoćim kod nje.
- Nemoj pogrešno da me shvatiš – reče ona nesigurno – samo da prenoćiš.
- Ne znam – pravio sam se nevešt, a u sebi molio da me povede jer mi se jako svidjala.
- Ja živim sama sa bratom, a on večeras nije tu. Možeš prespavati kod nas, a i ja ću se posle ovoga večeras osećati sigurnije sa tobom.
- Pa kad je tako, onda u redu – rekoh ja i nazdravismo novoj situaciji.
Nakon nekih pola sata pešačenja dodjosmo do njenog stana. Ušli smo unutra. Stan je bio velik i da nisam znao odmah bih pogodio da tu živi balerina. Jedan deo velike sobe je bio prazan, sa velikim ogledalom na zidu i drvenom šipkom za držanje, karakterističnom za balet. Bacismo torbe na pod i ona mi reče:
- Evo tu pravo ti je kupatilo da se malo osvežiš, a ja ću u moje u susednoj prostoriji.
- Hvala.
Topla voda iz tuša mi je jako prijala. Telo mi je bilo umorno od dugog putovanja, a i dosta mi se toga izdešavalo. Završio sam sa tuširanjem, ogrnuo se oko pojasa peškirom i izašao napolje. Urlike je već u bade mantilu i kuvala nam kafu. Prišao sam šanku koji je delio kuhinju od ostatka prostorije i smestio se na barsku stolicu.
- Lep vam je stančić.
- Hvala. To smo ja i brat dobili od ministarstva kulture, kao talentovani umetnici.
- Lepo. Bar država misli na vas.
- Da, samo što se od baletanske plate ne živi. Zato sam i išla u Švedsku na audiciju. Tamo su balerine bolje plaćene.
- A gde ti je brat?
- On je u Hamburgu. Imaju tamo predstavu. Znaš, i on je baletan.
- A, porodično, znači...
Nasmejala se i pokazala mi svoje prelepe zube. Pijuckali smo tako kafu za šankom i čavrljali nešto bez veze, a ona je mene svojom spontanošću, iskrenošću i jednom prirodnom lepotom sve više palila. Medjutim, razgovor je uvek išao tako da nisam imao prilike da započnem nekako temu i navedem je na to da je startujem. Mada mislim, da je to ona osećala, šta više, mislim da ni ona nije bila baš hladnokrvna prema meni.
U jednom trenutku, reših da rizikujem. Na kraju krajeva, nemam šta da izgubim. U najgorem slučaju ću se pokupiti i naći neki hotel, ali nisam smeo da propustim priliku da večeras imam ovu crvenokosu lepoticu.
Pomerio sam se malo unapred, licem bliže njoj i tiho izgovorio:
- Znaš, ti mi se jako svidjaš...
- Dule... – reče ona postidjeno spustivši pogled na dole.
- Samo ne želim da te dovedem u neprijatnu situaciju...
- Ah...
Uhvatih je nežno prstima za bradu i privukoh njeno lice sebi. Nije se otimala. Spustio sam joj ovlaš lagani poljubac na usne. Sklopila je oči i prepustila se. Imao sam prolaz.
Sada sam joj već gurnuo jezik i počeli smo strasno da se ljubimo. Zagrebala me je noktima po maljavim grudima.
- Dodji – reče ona i pruži mi ruku preko šanka. Odvela me je do velikog kreveta u kraju prostorije. Odvezao sam joj kaiš na bade mantilu i on spade na pod. Ja se brzo oslobodih peškira. Preda mnom je stajala crvenokosa lepotica. Imala je fenomenalno telo. Iako je bila sitna i mala, njeno telo su krasili divni vretenasti mišići koji su se ocrtavali sa svakim njenim pokretom. Kada sam je pomilovao i dodirnuo kožu, ona je bila tvrda i napeta. Urlike me uhvati za dignuti kurac i padosmo na krevet. Lubili smo se neprestano.
Okrenuo sam je na ledja ljubeći je sve vreme i polako se spustio do njenih malih ali prelepih dojki. Bile su čvrste kao celo njeno telo. Ljubio sam joj sise i grickao bradavice. Tako su bile tvrde da nisam mogao da se otmem utisku da će joj pući sa svakim mojim ugrizom. Urlike je dahtala od zadovoljstva. Zatim sam polju*ima prešao na njen ravan mišićavi stomak. Grickao sam i lizao njene talasaste mišiće na stomaku što je još više dovodilo do ludila. Uhvatila me je rukama za glavu i počela gurati na dole ka njenom medjunožju. Sa zadovoljstvom sam se spustio do njene obrijane pičkice i podario joj jedan dugi liz. Vrisnula je.
- Ah... to macane... to mi radi.... to volim... – dahtala je.
Ja sam samo mumlao od zadovoljstva i lizao jednu od najukusnijih pičkica u mom životu. Kao i sve na njenom telu, tako joj je i pičkica bila mala. Imao sam osećaj da je toliko tesna da joj jedva moj jezik ulazi u pičku.
U jednom trenutku se Urlike tako savila u telu i okrenula da bi dohvatila moj kurac, da sam se začudio. Takvo savijanje tela može samo neko ko se bavi profesionalno baletom. Uzela je moj kurac i stavila ga u svoja mala usta. Nije ni dva tri puta podudlala, a ja napaljen do tada njenim prelepim telom i lizanjem, napunih joj usta spermom. Iako se gušila i borila za vazduh, sa zadovoljstvom je popila veći deo mog semena.
E sada smo draga moja dovoljno vlažni za jedno jebanje, pomislih i popeh se preko nje u klasičan položaj. Namestio sam svoj glavić na ulaz u njenu pičkicu i oslonio se rukama o krevet pored nje. To je bila sve samo ne klasična poza. Urlike raširi svoje noge u špagu i uhvati se rukama za stopala. Noge su joj bile skroz prave i raširene. Gurnuo sam joj ga lagano i odlučno. Kriknula je od zadovoljstva. Iako je bila raščepljena u špagu i raširena kao nijedna žena do sada sa mnom, pička joj je bila tesna kao prsten. Osetio sam kako je mojim debelim kurcem gotovo cepam prodiranjem. Urilke je okrenula glavu u stranu i otvorenih ustiju dahtala od zadovoljstva. Uživali smo oboje. Kada sam zapeo kurcem do kraja, na moje razočarenje sam shvatio da je ostalo još 3-4 centimetara mog kurca izvan nje. Nije moglo više dalje. Udarao sam u nešto i to je to. Bila je dosta plitka za moj kurac. Medjutim, ona pusti svoje noge, obavi ih oko mog struka, stegnu mu snažno kao kleštima i nogama me nabi na sebe. Sada je upalo i onih 3-4 centimetara kurca. Kriknuli smo oboje, što od laganog bola, što od zadovoljstva.
- Ah... – ciktala je ona – nabi mi ga...
- Uh... prija mi... kako si tesna i mala...
- Ne... Oh... nego je tebi *oman kurac...
- Jel ti lepo... dušo...
- Da... jebi me... nikada nisam primila ovoliki kurac...
Tada se je već razradila i počeo sam da je tucam. Vadio sam kurac da samo glavić ostane u njoj, a onda ga nabijao do jaja uz zdušnu pomoć njenih nogu. Svaki put kada bih prodirao u nju, ona je svojim nogama ukrštenim iza mojih ledja pritiskala i time mi davala zamah da joj ga jače nabijem. Videlo se po njoj da je srećna što je kara ovako dobar kurac kao što je moj. Bradavice su joj se ukrutile do pucanja i ja je uhvatih za njih i počeh da ih uvrćem. To je bio okidač. Počela je da svršava.
- Ah... to... gotova sam... – vrištala je i nadljudskom snagom me nogama pritiskala uz sebe. Tako me je priklještila nogama da sada više nisam mogao da ga vadim i tucam je, već sam samo tako stajao u njoj. Celo telo joj se treslo i drhtalo. Sada je krenulo i meni. Počeo sam da je punim semenom u pičku. Ona se je i dalje tresla u seriji *azama. Uhvatila me je za uši i počela da ih uvrće. To uvrtanje ušiju sam tada po prvi put doživeo i napalilo me da sam svršio obilno kao konj. Najzad stisak njenih nogu popusti i ja padoh na krevet zadihan pored nje.
Skočio sam kao oparen. Sranje. Na barskoj stolici za šankom, u polumraku sobe, sedeo je muškarac. Ćutke je gledao ka nama.
- Erik? Otkud ti? – reče Urlike videvši ga.
- Ćao deco. Evo ja našao prevoz pa stigao ranije.
- Ovo je moj brat Erik – reče Urlike i bez ikakvog stida, kao da je sasvim normalno da je rodjeni brat gleda dok se jebe, ustade sa kreveta i ogrnu bade mantil.
- Drago mi je – reče Erik ustajući sa barske stolice – Mogu vam reći da ste bili odlični.
Osećao sam se neko vreme neprijatno. Medjutim, kada sam video kako oni na to gledaju sasvim prirodno i ja sam se opustio.
Seli smo svo troje za šankom i uzeli po piće da bi se bolje upoznali.