Ispovest jednog bisexualca - 34. Zagorka

Na brodu, na četvrtoj palubi je bila mala prodavnica suvenira. U njoj je radila Zagorka. Krupna i jako zgodna devojka iz Zagreba. Negde u to vreme je u Jugoslaviji počelo da se zakuvava i miriše na rat. Da li je to bio razlog, ili nešto drugo, što smo nas dvoje našu komunikaciju sveli samo na „zdravo“ i pored istog jezika, ne znam. Uglavnom, zbog prirode mog i njenog posla mi smo se jako retko sretali, tako da nismo ni imali neku poštenu priliku za bliži kontakt. Inače, Zagorka je bila jako zgodna plavuša, sa izdašnim sisama i sa, što je mene najviše palilo, mačkastim naočarima na licu koje su joj davale onaj kurvanjski izgled. Par puta sam je sreo u teretani, gde sam se i uverio u lepotu njenog tela, ali se je uvek dešavalo da ona upravo napušta teretanu kada sam ja ulazio.
Naravno, podatak da u svom sexi kalendaru imam Stjuarda, Ajten i Ahmuda me je terao da se nešto posebno ne trudim oko toga da osvojim Zagorku. Mada, kad god bih je sreo, ona bi u meni izazvala pravu buru osećanja. U tom trenutku bih samo pomislio: „Ah... kada bi mi samo jednom dozvolila da joj svršim na cvikere nakon pušenja“.
U tom periodu, brod je bio usidren četiri dana na Floridi, kako bi jedna garnitura turista otišla, a došla nova. Isto tako, to vreme se je koristilo da se brod snabde sa novom količinom hrane, goriva i svega ostalog neophodnog za jedno krstarenje. Za jedan deo posade, to je značilo bukvalno radno vreme od 24 sata na dan, dok za nas ostale je bilo vremena i da se malo odmorimo i posvetimo sebi.
Tog dana, rešio sam da odem malo do teretane i oznojim dupe vežbama. U teretani nije bilo nikoga osim momka koji tu radi. Naravno, turista nije bilo, a od osoblja, veći deo je bio zauzet popunjavanjem zaliha. Pošto nije bilo gužve, brzo sam odradio svoj planirani program i nakon tuširanja rešio da malo odsedim u sauni. Tek sam tada primetio da sauna radi i da unutra ima nekoga. Ušao sam i osto iznenadjen. Unutra je sedela ona. Zagorka. Ovog puta nije nosila na sebi naočare. Bila je ogrnuta samo belim peškirom i tiho džarala po kamenju kako bi napravila veću toplotu.
- Zdravo – rekoh na ulasku i sedoh na klupici preko puta nje.
- Ej, zdravo – reče ona tobož iznenadjeno što me vidi ovde.
- Kako si? – rekoh tek da započnem razgovor.
- Nije loše. Evo koristim ovo sidrenje da malo više vremena posvetim sebi.
- I ja, nego, nama se baš ne da da se bolje upoznamo i popričamo, a ovamo smo kao neki zemljaci.
- Šta ćeš, takav nam horoskop – reče ona i prekrsti svoj prelepe noge što u meni uzburka krv.
- Nije valjda da toliko veruješ u zvezde. Mogli bi i mi malo da se potrudimo, pa da se bolje upoznamo.
- Znam ja za tebe – i ovoga puta namesti peškir u visini dojki što kod mene ponovo uzburka krv. Pomislih, ako sada ispustim ovu priliku da je imam, neće mi se nova ukazati do kraja ugovora.
- Po dobrom ili lošem.
- Pa zavisi kako se uzme.
- Šta ti misliš? Dobro ili loše.
- Vidi macane, i ti i ja jako dobro znamo tvoju reputaciju na ovom brodu.
- Ne znam o čemu govoriš – napravih se sada ja mutav.
- Pa ona sobarica iz Turske o tebi priča samo najbolje...
- Ma to su samo priče – pravio sam se skroman – a i bilo je samo jednom – slagah.
- Duleee – reče ona sada prekorno – meni je 29 godina i nisam pala sa Marsa. Da Ajten nije ništa rekla, ja vidim po tebi da si lovac, to se oseti.
- A ti? – reših da napadnem – Jesi li lovac ili lovina?
- Kako za koga?
- Pa za mene...? – u tom trenutku u saunu upade jedan od oficira. Jebem ga u usta. Nije morao baš sada da upadne. Možda sam i imao neke šanse kod Zagorke. Javi nam se i sede izmedju mene i nje. Čim je seo, Zagorka nas pozdravi i izadje iz saune.
Sačekao sam još koji minut, pa i ja napustih saunu.
Brzo sam se istuširao i krenuo da izadjem iz fitnes centra, kada momak koji tu radi mi se obrati:
- Dule, ostavila ti je Zagorka poruku – reče on pružajući mi belu kovertu – A, jebaču... ako nju osvojiš bićeš car. Još je niko na brodu nije osvojio...
- Ne seri – rekoh nervozno i oteh mu kovertu iz ruku.
Izašao sam u hodnik i nervozno otvorio pismo. Na parčetu papira je, vidi se nabrzaka bilo napisano: „Kabina C-116 u 17 h“.
Yes, pomislih i radostan krenuh ka kabini da se sredim za sudar. Presvukao sam se, uzeo iz kuhinje kvalitetno vino i uputio ka kabini koju mi je Zagorka navela. Tačno u pet popodne zakucah na njena vrata.
Otvorila mi je vrata i ja udjoh. Bila je obučena u helanke koje su joj se bezobrazno pripijale uz telo i ocrtavale njenu lepotu. Stomak joj je bio go, a gore je nosila top u kome su joj sise pretile da svakog trena ispadnu napolje. Već sam pogled na njeno telo mi je naterao pristojnu količinu krvi u kurcu.
- Šta ćeš za piće? – upita me pokazujući mi na krevet da sednem.
- Isto što i ti.
- Ja ću Campari. Može?
- Naravno – rekoh – samo nek je alkohol.
Nasula nam je piće u čaše i sela preko puta mene. Bezobrazno je malo raširila noge i helanke ocrtaše njenu školjkicu pičke. Jako je dobro znala da će me to napaliti još više. Kao kontru, ja se malo zavalih, tako da mi se šorc još više zateže izmedju nogu i pritom je moja budža delovala veća.
- Konačno da se nas dvoje nadjemo sami – reče ona.
- Kako to misliš?
- Hajde, ne pravi se mutav.
- Ali stvarno ne razumem...
- Pa pazi, ti sloviš za poželjnog jebača na brodu isto koliko i ja. Mnogi su pokušavali da nas spoje, ali nam se nije dalo. Evo nas sada...
- Ali stvarno ne znam... – bio sam iskren. Ipak je moj posao bio u delu broda gde sam imao jako malo kontakta sa ostalim osobljem.
- Dobro nije važno. Hajde u zdravlje – reče i pruži čašu da nazdravimo.
- Za što više i što bolji sex – rekoh ja.
- Pijem u to ime.
Otpismo po gutljaj gledajući se u oči i blago se nasmešili jedno drugom.
- Reci mi macane, odakle se? – upita me ona.
- Iz Novog Sada. Za tebe sam čuo da si iz Zagreba.
- Da. Svidja mi se Novi Sad, čula sam lepe priče o njemu.
- Kakve priče?
- Pa da je slobodan grad, napredan u svakom smislu. Da imate puno svingera, pedera, lezbejki, ma jednom rečju sex kakav poželiš...
- Pa i nije baš tako, ali se snalazimo.
- E moj dragi, nisi ti ni svestan koliko je Zagreb zatucan za takve stvari.
- Ne znam, nisam imao prilike...
- Nisi nikad bio sa nekom iz Zagreba?
- Ne...- onda reših da pokušam, pogotovo što smo oboje znali zašto sam tu – Sada će mi biti prvi put.
- Mmmm – zamumla i podiže jednu nogu. Stavila je svoje malo stopalo meni izmedju nogu i počela lagano da trlja – Onda ću morati dobro da se pokažem...
- Pa za početak ti mogu reći da mi se jako svidjaš...
- I ti meni – reče ona i otpi još jedan gutljaj pića.
Ja sam svoju čašu sa pićem spustio na pod i rukama obuhvatio njeno malo stopalo. Pritisnuo sam ga jače uz moj kurac koji je već bio dignut i počeo nežno da joj masiram stopalo. Imala je prelepa mala stopala. Sada je i ona spustila piće i počela jezikom da oblizuje svoje prelepe usne. Rukama sam joj milovao list na nozi, a ona podiže malo stopalo i poče palcem na nozi da mi svlači šorc. Pošto joj to baš nije polazilo za rukom ona podiže i drugu nogu te sa oba stopala uspe nekako da mi svuče šorc. Kada mi je kita iskočila iz gaća, po očima sam joj video da je zadovoljna njenom veličinom i oblikom.
Obuhvatila je moj kurac svojim stopalima sa strane i počela lagano da mi ga nadrkava. Sagnuo sam se unapred prema njoj i dohvatio joj helanke za lastiš. Ona odiže guzu sa kreveta i dopusti mi da ih skinem. Uh kako me je napalio pogled na njene crvene tangice koje je nosila ispod. Tada Zagorka ispusti moj kurac iz stopala i jednim stopalom podje duž mog stomaka nagore. Drugo stopalo joj je i dalje bilo na mom kurcu i nežno ga mazio. Tim pokretom joj se raširiše butine i ja videh njenu lepu obrijanu picu u koju su se tange usekle. Dohvatio sam joj stopalo rukom i nežno ga stavio sebi u usta. Počeo sam da joj sisam lepo negovane i lakirane prstiće na nogama. Kada sam joj uzeo palac u usta i počeo da ga sisam kao kurac, Zagorka uzdahnu od zadovoljstva i pade unazad na ledja. Jako su me palila njena lepa stopala. Nisam mogao da stanem da ih ljubim, sisam i ližem.
- Dodji – reče mi u jednom trenutku i rukom me povuče pored sebe na krevetu.
Pružio sam se pored nje u polusedećem položaju i ona naglo poskoči i halapljivo uze moj kurac u usta. Sisala mi ga je znalački. Njena duga plava kosa meje golicala po stomaku i još više palila. Njena mala usta su joj pričinjavala veliki problem da u celosti proguta moj kurac, ali je ona to ipak nekako, gušeći se uspevala. Naravno, njena plava kosa i preuska usta su me naterala da svršim... Obilato sam joj punio usta spermom. Ona to sve proguta, odvoji se od mog kurca i skoro tužno reče:
- Šta? Već gotov? A ja msilila...
- Mačko – rekoh ja – ništa ti ne brini. Pa ja tek sada počinjem.
Kad je videla da mi kurac ne spada, samo se nasmeši i skinu preko glave top. Ispred mene ispadoše ogromne prelepe sise. Medjutim, meni je bilo nešto drugo na pameti. Sagnuh se i gurnuh glavu izmedju njenih nogu. Pičkica joj je predivno mirisala. Liznuo sam je jednom, celom dužinom samo za pozdrav. Onda sam joj rukama raširio usmine i gurnuo joj jezik u pičku što sam dublje mogao. Ona tiho uzdahnu i obema rukama pritisnu moju glavu da joj što dublje gurnem jezik. Počela je i da vrti kukovima kao da je nabivena na kurac. U tom trenutku nije se znalo ko koga više jebe. Ja nju jezikom, ili ona mene pičkom. Oboje smo uživali u toj igri. Tada sam joj svoj vlažan prst gurnuo do pola u čmar i ona svrši kao kobila. Još je drhtala od svršavanja, ali ja se brzo uspravih i polegoh po njoj. Uvukao sam joj se izmedju nogu, namestio i bezobzirno i grubo joj ga sjurio do jaja u pičku. Zagorka je tiho jeknula i rukama me uhvatila za guzove nabijajući na sebe. Imao sam utisak kao da hoće da me usisa u svoju pičku. Počeo sam svoj lagani ples kukovima. Ona je brzo uhvatila ritam i počela da meša. Primala ga je super. Pičkica joj je bila vlažna i tesna. Nabio sam joj ga do jaja i tada osetih nešto mekano na glaviću, kao neku loptu. Nešto sam joj dodirnuo u utrobi. Pretpostavio sam da je u pitanju materica. Taj dodir je raspametio i nju i mene. Ubrzali smo ritam i sada sam je već jebao kao pastuv. Nju je to još više palilo i nadraživalo. Kurvi nikad dosta kurca i jebanja. Udarao sam je jajima i kurcem svom snagom i žestinom, da sam ubrzo počeo da se znojim. Moja znoj je curila po njoj.
- Ah... dragi.... – reče ona – divno mi je... nastavi...
- Uh... i ja uživam...
- Čekaj malo – reče i odvoji se od mene – Lezi.
Legao sam na ledja i ona me brzo i znalački opkorači. Namestila je moj glavić na ulazu njene pičke i nasela divljački. Skoro da me je zabolelo. Počela je da meša i da se nabija kao da joj život od toga zavisi.
- Uh... kako mi prijaš mače...
- Pamtićeš me celog života....
Onda je zastala. Bila je nasadjena na moj kurac do jaja. Ne vadeći moj kurac iz sebe, ona pomeri svoje noge napred ka meni. Sada su joj stopala bila meni sa strane u visini moje glave. Ona odiže jedno stopalo i stavi mi ga na grudi. Taj pokret je još jače nabi na moj kurac. Zatim je odigla i drugo stopalo i stavila mi ga je na usta, što je još više nabi na moj kurac. Sada je cela njena težina bila skoncentrisana oko njene pičke nabivene na moj kurac. Otvorio sam usta i počeo da joj ližem stopalo. Ona je sada nastavila da meša. Raspomamili smo se. Dudlao sam joj stopalo, gnječio dojke i gledao kako joj moj kurac ulazi i cepa pičku. Šta još više čovek može da poželi.
Pa guzu.
Kako je kurva znala šta volim i kako da me do maksimuma iskoristi. Odigla se je guzom toliko da joj moj krac ispadne iz pičke. Stopalo joj je i dalje bilo u mojim ustima, a drugo na mojim grudima. Malo se pomerila unapred i ponovo nasela. Divljački. Ovog puta joj je moj kurac uleteo u čmar. Vrisnuli smo oboje od bolnog zadovoljstva. Nabila se do jaja tako snažno da sam imao osećaj da mi je zgulila kožu s kurca. Nismo mogli dugo da izdržimo. Uhvatio sam je za kukove, nabio je jače na kurac i počeo da prosipam spermu u njenu bulju. Od strasti sam je ugrizao za stopalo jače nego što je očekivala i ona kriknu od bolnog zadovoljstva. Ujedno od bola joj se čmar još više steže oko mog kurca, što mene još više izludi i ja je još jače zagrizem. I tako u krug. Svršavanje je bilo SVEMIR.
Popadali smo po krevetu znojavi i zadihani. Ona leže pored mene, nežno stavi svoju ruku preko mog poludignutog kurca i spusti glavu na moje grudi.
- Odličan si Dule – reče tiho.
- Mala, moram da priznam da ovakav sex do sada još nisam imao – bio sam iskren.
- Tvoja sam dok smo na brodu, a posle, ko zna...
...
Još jedan trofej. Zagorka. Sa njom sam se do kraja mog boravka na brodu i najviše jebao. Prijalo mi je što smo u sex uvodili i malo sado-mazo elemenata, tako da sam često na posao išao sa ogrebotinama i masnicama po telu.
A ostali? Priča se brzo raširila medju osobljem na brodu i ja sam imao takvu reputaciju, da sam mogao da imam koju god sam hteo, a poneki bi mi dali možda i medalju.