Zidar

Bio je je to obican dan koji ne obecava nista. Jedina namera mi je bila da odem do grada i obavim neke manje vise sitne poslove, ali ne biva kako si zamislio...
Dosao sam na stanicu i bezciljno gledao oko sebe. U jednom trenutku mi se obratio mladic-covek od svijih 37 godina, koji se odnekud stvorio: Imas li upaljac?
-Imam- rekoh i poceh da trazim po rancu. Kresnuh, a on, kao zbog vetra, kojeg nije bilo mi obuhvati ruke i zapali cigaretu.
Bio je nesto visi, i mrsaviji od mene. Potpuno obicnog izgleda. Ni lep, ni ruzan. Bas obican. Ali nekako muski sarmantan.
Iz dokonosti,ali iprovokacije radi, rekoh: A ti prepoznajes one koji puse?
On: A ti volis da pusis.
Ja: Da. Sta cu, strast je to.
On: Ja volim ljude koji vole da puse.
U tom trenutku je naisao bus. Sreca, jer nisam znao sta da odgovorim, odnosno da li smem da krenem dalje.
Obojica udjosmo. Neprijatnu situaciju je prekinuo nekim glupim pitanjima i besmislenim razgovorom, ali je stao tako da me je opkoracio, pa kad god bi autobus stao ili cinuo on bi se kitom ocesao o moju nogu. Nisam se pomerao, samo sam se namestao u nadi da ce shvatiti da mi to odgovara.
U tom, uslovno, besmislenom razgovoru saznao sam da je zidar i da radi na zgradi koja se gradi do one u kojoj zivim i da je iz unutrasnjosti... Imao je predrasuda prema beogradjanima, ziveo je sa cimerima i krenuo je po neku potvrdu za poslodavca, pa se vraca na gradjevinu.
Dok je sve to pricao pokusavao sam da ga gledam u oci i da ne primecujem kako mu se kita digla i potklobucila u farmerkama. Ali nisam izdrzao. Verovatno je i on to primetio, pa je onda rukom namestao, ali tako da ne primete ostali putnici. Kroz smeh sam pokomentarisao: Imas nekih problema?
On rece - ponekad.
Ja: Pa to se lako da resiti.
On: Umes da resavas te probleme?
Ja: Uspevalo mi je.
Rece - dobro. Ajmo napolje.
Izadjosmo iz busa. Nije me nagovarao niti ubedjivao. Rekao je magicnu rec " Hocemo li?" Presli smo na drugu stranu usli u autobus i vratili se natrag. Dok smo bili u busu, stajao sam ispred njega, i rukom mu milovao kitu preko farmerki. Hteo je da eksplodira, a to mi je i bio cilj. Usli smo u ulaz. Nije izdrzao i poljubio me je tako da mu je jezik zavrsio, cini mi se, u mom dusniku. Kita mu je bila kao kamen. Usli smo u lift. Ljubeci se polako smo skidali jakne.
Jedva da smo usli u stan i da sam zakljucao vrata. Pritisnuo me je uza zid i ljubio, skidaju ci me i zestoko stezuci dupe, trazeci rupicu. Grickao mi je bradavice i stezao grudi, a istovremeno i sebe svlacio.
Predlozio sam mu da se prvo istusiramo. On je rekao? Posle. Ne mogu da izdrzim.
Uhvatio sam ga za kitu i poveo do kreveta.
On: Imas li kurton.
Naravno da sam imao.
Dok ga je on otvarao, ja sam mu sisao i lizao kitu i jaja. Legao je na mene i ljubio me po celom telu posebno po grudima. Sisao je i grickao bradavice. A onda me je opkoracio oko grudi i uvalio kitu u usta. Lagano me je karao. Izvijao sam glavu kako bi kita usla sto dublje. I stezao to cvrsto misicavo dupe. Istovremeno mi je prstom podmazivao cmar i razradjivao ga. Glavic mu je bio pecurkast i velik. Kita debela. Zeleo sam ga, ali mi je bilo frka kako ce da udje.
Izvadio je kitu iz moji usta i rekao: Vreme je.
Podigao mi je noge, ali sam ih ja potom pridrzao. Lagano je ulazio.
Malo bolno, ali bez zelje za odustajanjem. Polako je usao ceo. Nisam verovao da ce uspeti da udje tolika kita. Primiro se tek toliko da se guza adaptira. Za to vreme smo se ljubili. A onda je poceo zemljotres.
Prvo kratko, a posle svom snagom i duzinom je ulazio i izlazio. Povremeno je vaio kitu, pa je sjurio surovo skroz do kraja. Sve vreme me je pritiskao svojim teleom i ljubio po vratu, lizao po licu, grizao za rame, a ja sam ga stipao i udarao po dupetu da ubrza. Ne znam koliko je trajalo. Ali me je zakivao kao do kraja. Svrsio sam pre njega ne drkajuci. On je ubrzo za mnom.
Nastavili smo ove zabave na razlicite nacine sve dok se zgrada u susedstvu nije zavrsila.



Korisnik

Svaka cast Smile bas mi se svidja

Korisnik

Samo to je istinita prica Smile