Video Chat

POMOC > VIDEO CHAT


Ne mogu da udjem na chat

Za korišćenje video chata neophodno je da imate na vašem računaru instaliran adobe flash player i shockwave. Njih možete skinuti sa oficialnog sajta:

http://get.adobe.com/flashplayer/
http://get.adobe.com/shockwave/

 

Kako da upalim kameru na chatu?

U gornjem levom uglu videćete dugme “UPALI KAMERU” ili “UPALI KAMERU I MIKROFON”

 

Kako da dozvolim da kameru vide svi na chatu?

Gornji levi ugao i kliknite na opcije od kamere, videćete da je striklirana opcija “striming je javan”. Ako želite da vas svi vide onda isključite/deštriklirajte tu opciju.

 

Kako da isključim kameru?

Gornji levi ugao i kliknite na opcije od kamere, videćete da je striklirana opcija “CAM je ON”. Ako želite da isključite kameru onda isključite/deštriklirajte tu opciju.

 

Kickovan sam sa chata, zašto?

Verovatno ste prekršili neko pravilo na chatu, ako vam se to dešava učestalo javite nam se putem ovog formulara.

 

Banovan sam sa chata, zašto?

Verovatno ste prekršili neko pravilo na chatu, dobili ste zabranu pristupa chatu od nekoliko minuta do nekoliko dana! Ako vam se to dešava učestalo javite nam se putem ovog formulara.

 

Zašto ne mogu da vidim nečiju kameru?

Korisnik je verovatno izabrao opciju da kameru ne publikuje javno, neophodna vam je dozvola od tog korisnika.

 

Pravila na chatu

Pravila ucestvovanja na chatu - Zabranjeno je preterano koriscenje smajlija - Nije dozvoljeno psovanje, vredjanje, koriscenje ruznih reci i sl. - Preporucljivo je koriscenje malih slova u recenici (recenica sa velikim slovima oznacava vikanje), - Zabranjeno je kopirati razgovor iz privatne sobe na javni chat, kao i ostavljanje adresa drugih sajtova - njihovo reklamiranje, - Itd... sve sto ne spada u pravila lepog ponasanja.

Takodje KlubZaOdrasle ne odgovara za sadrzaj koji se emituje na VIDEO CHATU! Odgovornost snosi sam korisnik, u svakom momentu mozete prijaviti korisnike koji se nedolicno ponasaju na video chatu i ono sto emituju preko svoje web kamere!

Ukoliko ne postujete ova pravila bicete iskljuceni s chata na neko vreme... HVALA NA RAZUMEVANJU Klub Za OdrasleNisi našao/la odgovor? Klikni ovde.